- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.tutarını yazmamışsınız da, o bankayla çalışmasına, gelir durumuna vs. bağlı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.tutarını yazmamışsınız da, o bankayla çalışmasına, gelir durumuna vs. bağlı.
5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.
Sorun değil. Bankalar ortak sistem den herseyi görür zaten. Kkb puani.daha önce kullandığı kredi varsa hepsini görürler.5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.
2 haftadır sigortalı işi yok iş yeri kapandığı için. Bahsettiğiniz puanı da bilmiyorum ama öğrenebilirsem paylaşırım. Ama işi olmayan birine kredi de verilmezki değil mi miktar ne olursa olsun. Benim beynim yandı gerçekten. Gece gece de sizi bunaltıyorum sora sora hakkınızı helal edin. Ama bu adamla bir ömür geçireceğim ben ve bana yalan söylüyor çok karıştı kafam bunlar hep bu yüzden.Yok canım kefil istemezler kredi çekerken pek nadirdir bence.
Sigortalı işte çalışıp calisilmadigina bakılır. Kkb puanina bakilir.
maaşı yoksa kredi çekemez. çekebilmesi için dört aydır sigortası düzenli yatması gerek2 haftadır sigortalı işi yok iş yeri kapandığı için. Bahsettiğiniz puanı da bilmiyorum ama öğrenebilirsem paylaşırım. Ama işi olmayan birine kredi de verilmezki değil mi miktar ne olursa olsun. Benim beynim yandı gerçekten. Gece gece de sizi bunaltıyorum sora sora hakkınızı helal edin. Ama bu adamla bir ömür geçireceğim ben ve bana yalan söylüyor çok karıştı kafam bunlar hep bu yüzden.![]()
akbank ta staj yapıyorum şuan. müşterinin kimliğini sisteme girip müşteri sayfasında işlem yapmadığınız sürece dekont yazamazsınız. ki böyle bşeyşaka olsun diye yapılmışsa bile gün sonunda kasada fark oluşur.bu yüzden hiçbir bankacı böyle bişey yapamaz
O zaman başka bişey var kesin. Bişey daha soracağım müsadenizle birisi adına kredi çekmek ya da hesabından para çekebilmek için kimliği yeterli midir? Değildir diye tahmin ediyorum ama bu konuda hiç bir bankacı insiyatif kullanmaz değil mi? Yani seni tanıyorum kıyak yapayım deyip kimse yapamaz böyle bişeyi ?maaşı yoksa kredi çekemez. çekebilmesi için dört aydır sigortası düzenli yatması gerek
Kredi çekmek kolay değil. Belge isterler maaş bodrosu vs sadece kimlikle kredi cekilmezO zaman başka bişey var kesin. Bişey daha soracağım müsadenizle birisi adına kredi çekmek ya da hesabından para çekebilmek için kimliği yeterli midir? Değildir diye tahmin ediyorum ama bu konuda hiç bir bankacı insiyatif kullanmaz değil mi? Yani seni tanıyorum kıyak yapayım deyip kimse yapamaz böyle bişeyi ?
Teşekkür ederim canım. Bankalarla tek münasebeti kredi kartı olan bi insan olduğum için bu konularda hiç bir bilgim yoktu.Kredi çekmek kolay değil. Belge isterler maaş bodrosu vs sadece kimlikle kredi cekilmez
O zaman başka bişey var kesin. Bişey daha soracağım müsadenizle birisi adına kredi çekmek ya da hesabından para çekebilmek için kimliği yeterli midir? Değildir diye tahmin ediyorum ama bu konuda hiç bir bankacı insiyatif kullanmaz değil mi? Yani seni tanıyorum kıyak yapayım deyip kimse yapamaz böyle bişeyi ?
noterden vekalet gerekir heralde.sadece kimlikle olmaz.
Başkası adınada kredi çekemez canım.Yani sanırım çok komplocu oldum bir an.
Yani sanırım çok komplocu oldum bir an.
Çok teşekkür ederim canım. Bu konuyla ilgili hep takipte olacağım. Sayenizde kafama takılanlar aydınlanmış oldu.Başkası adınada kredi çekemez canım.
birde şakadanmış ya bu dekont ,bu şakanın amacı neymiş sordunuz mu,ben konuyu okduğumdan beri anlayamadım ne niyetle yapılmış bir şaka olduğunu![]()
dekontun sahtesini hiç duymadım canım onun seri no su vb bir sürü seyi var bankalar kurumsal işyerleridir kimse kafasına göre dekont yazamaz .ama kendi kişisel bir dekontunu bir proğramla falan değiştirmiştir sonra çıktı almıştır belki öyle bir şey de olabilir bilemedim.
O dekont basma isi o kdr kolay degil.Hayır canım. Bir dekont buldum bir yakınıma ait üzerinde o kişiye 5000 tl ödendiği yazıyordu. Bunu yakınıma sorunca 'x bankasının müdürü arkadaşım bana şakasına yaptı ' dedi. İnanmadım ama olabilir mi bilmek istedim.