Bankacı Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var Arkadaşlar!!

beni geçen gün ttnetten aradılar , tlfnumu nerden aldınız diye sordum doğal olarak, onlardan hangi vesile ile telefonuma ulaştıklarını söylediler. Aradıklarında sorsan bir senin numaranı nerden almışlar? Birde şey aklıma geldi, bankanın internet sitesine girip genel müdürlüğün numarasını alsan, o numaraya şikayet etsen, çıkan sekretere de sakin bir ses tonuyla bir memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum, kiminle görüşebilirim desen? yani 444 lü numaraya değil de genel müdürlüğe şikayetini yapsan?

beni geçen gün ttnetten aradılar , tlfnumu nerden aldınız diye sordum doğal olarak, onlardan hangi vesile ile telefonuma ulaştıklarını söylediler. Aradıklarında sorsan bir senin numaranı nerden almışlar? Birde şey aklıma geldi, bankanın internet sitesine girip genel müdürlüğün numarasını alsan, o numaraya şikayet etsen, çıkan sekretere de sakin bir ses tonuyla bir memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum, kiminle görüşebilirim desen? yani 444 lü numaraya değil de genel müdürlüğe şikayetini yapsan?

Canım bankanın sitesinde şikyetim var diye bir bölüm var. oraya durumu açık açık yazdım bilgilerimi de verdim lafta bana geri döneceklermiş. bakalım...a.s.

Kıııız!! verilir mi hiç kocanın numarası saçını başını yolarım valla! pandoranın kutusu açıldı hanım!!:oklava:a.s.

amaa onu istediler kızz laelaelaelaelae hiç aklıma baska bişi gelmedi hem benim kartla martla işim olmaz.baska ne diyebilirdimki :mymeka:
ama bida isterlerse vermicem :dilcikar:

Son düzenleme:
ben o bankadaki arkadasımla görüştüm yönetmenine filan sormuş ama bilememişler
çağrı merkezini arasın demiş direk
bende çağrı merkezinin yetkilisi vardır onun ismini verseniz dedim veremediler kafamçokkarıştı

ben o bankadaki arkadasımla görüştüm yönetmenine filan sormuş ama bilememişler
çağrı merkezini arasın demiş direk
bende çağrı merkezinin yetkilisi vardır onun ismini verseniz dedim veremediler kafamçokkarıştı

canım çook teşekkür ederim sağol... bakalım kesildi şimdilik ardı arkası a.s.

amaa onu istediler kızz laelaelaelaelae hiç aklıma baska bişi gelmedi hem benim kartla martla işim olmaz.baska ne diyebilirdimki :mymeka:
ama bida isterlerse vermicem :dilcikar:

verme tabii bu kadın milletinden ne çıkacağı hiç belli olmassss!!!:teytey:kaydirigubbakcemilea.s.

Bizim bankadan, diğer bankaların hesap bilgilerine ulaşılamıyor :sm_confused: . Sadece olumsuz istihbaratı varsa onu görebiliyoruz....

canım hiçbi bankada yok böyle bir sistem , benim de dikkatimi çekti arkadaş bankalar arası sistem diyo da böyle bir sistem yok henüz türkiyede :delphin:

başka bankadan kredi kullanmışsa bilgileri görme imkanı var.. Ayrıca kredi satmak için değilde müşterinin sorunlu kredisi mevcutsa ve kendine ulaşılamıyorsa eşi aranıp tel istenilebilinir.Bunda da eşin teli vermesi kendi yararlarına olur çünkü dosyası avukatlık olursa teli değil adresi vs herşekilde bulunur.Çünkü müşteriler adres ve teli değiştirip bunu bankaya bildirmezler genelde.Telden ulaşılmaya çalışılmasındaki amaç dosyanın hukuki sürece girmesini engelleyip hem zamandan kazanmak hem de müşteriyi daha fazka sıkıntı içine sokmamaktır.

Ama tabi burda durum farklı sanki ve şaibeli gibi.Bence ardı arkası kesildi deyip peşini bırakmayın.Ve çağrı merkezi yerine direk genel müdürlüğü arayın.Müşteri konuşma kayıtları tutulur mutlaka ve çalışanın iş dışı bir art niyeti varsa bulunur ve gerekli ceza verilir

başka bankadan kredi kullanmışsa bilgileri görme imkanı var.. Ayrıca kredi satmak için değilde müşterinin sorunlu kredisi mevcutsa ve kendine ulaşılamıyorsa eşi aranıp tel istenilebilinir.Bunda da eşin teli vermesi kendi yararlarına olur çünkü dosyası avukatlık olursa teli değil adresi vs herşekilde bulunur.Çünkü müşteriler adres ve teli değiştirip bunu bankaya bildirmezler genelde.Telden ulaşılmaya çalışılmasındaki amaç dosyanın hukuki sürece girmesini engelleyip hem zamandan kazanmak hem de müşteriyi daha fazka sıkıntı içine sokmamaktır.

Ama tabi burda durum farklı sanki ve şaibeli gibi.Bence ardı arkası kesildi deyip peşini bırakmayın.Ve çağrı merkezi yerine direk genel müdürlüğü arayın.Müşteri konuşma kayıtları tutulur mutlaka ve çalışanın iş dışı bir art niyeti varsa bulunur ve gerekli ceza verilir

Herhangibir bankadan kullanılmış sorunlu kredimiz falan yok. bana geri dönüp bir daha olmayacağını temin ettiler. ama:uhm:

Herhangibir bankadan kullanılmış sorunlu kredimiz falan yok. bana geri dönüp bir daha olmayacağını temin ettiler. ama:uhm:

O zaman problem yok arkadaşım.Çalışanla ilgili sonucu size bildirmezler zaten.Personelle ilgili gerekli işlem yapılmıştır banka içinde.Banka adını bilmediğim için organizasyonu düzgün bir bankaysa yapılmıştır diye düşünüyorum.

O zaman problem yok arkadaşım.Çalışanla ilgili sonucu size bildirmezler zaten.Personelle ilgili gerekli işlem yapılmıştır banka içinde.Banka adını bilmediğim için organizasyonu düzgün bir bankaysa yapılmıştır diye düşünüyorum.

zaten konuştuğum kişi de açık açık söylemedi ama ima etti gereken cezanın verildiğini benim gözümde üniversite öğrencilerine kart veren önemsiz bir banka... a.s.

Selam arkadaşım,
Yazını okudum ve aklıma gelen ihtimalleri seninle paylaşmak istedim.
1) Bu, dolandırıcılık olayı olabilir, ki bu yöntemi ben daha önce hiç duymadım.
2) Asıl sorunu kocanla değil de, seninle olan biri olabilir. Yani senin numaranı bilip de kocanın numarasını bilmiyor olması garip.
3) Banka olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü onların çalışma sistemi daha resmidir ve bu kadar laf geveleyen tipler senden önce banka yöneticilerini rahatsız eder.
4) Kocanın kişisel hesaplarını senin tuttuğunu söylemişsin. Peki ya senin bilmediğin bir hesabı varsa?
5) Ki bana göre an paranoyak olan ihtimaldir bu; Kocanın bir numarası daha vardı ve senin bu numaradan haberin yoktu. O numarayı da aynı telefonla kullandıysa, seni arayan bayan o telefondan senin numaranı almış ve sonra da kocana ulaşamayınca (yani senin haberinin olmadığı hat kapanınca) senden ona ulaşmayı denemiş olabilir.
Bu sonuncusu fena bir senaryo oldu ama bu durumu yaşama ihtimali herzaman vardır.

Selam arkadaşım,
Yazını okudum ve aklıma gelen ihtimalleri seninle paylaşmak istedim.
1) Bu, dolandırıcılık olayı olabilir, ki bu yöntemi ben daha önce hiç duymadım.
2) Asıl sorunu kocanla değil de, seninle olan biri olabilir. Yani senin numaranı bilip de kocanın numarasını bilmiyor olması garip.
3) Banka olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü onların çalışma sistemi daha resmidir ve bu kadar laf geveleyen tipler senden önce banka yöneticilerini rahatsız eder.
4) Kocanın kişisel hesaplarını senin tuttuğunu söylemişsin. Peki ya senin bilmediğin bir hesabı varsa?
5) Ki bana göre an paranoyak olan ihtimaldir bu; Kocanın bir numarası daha vardı ve senin bu numaradan haberin yoktu. O numarayı da aynı telefonla kullandıysa, seni arayan bayan o telefondan senin numaranı almış ve sonra da kocana ulaşamayınca (yani senin haberinin olmadığı hat kapanınca) senden ona ulaşmayı denemiş olabilir.
Bu sonuncusu fena bir senaryo oldu ama bu durumu yaşama ihtimali herzaman vardır.
teşekkür ederim canım ben bu ihmtimallerin en kötülerini bile kurdum merak etme. Kocamın benim bilmediğim bir hesabı olması için benim bilmediğim bir maaşı ya da geliri olması gerekir kaydirigubbakcemile3

İçini rahatlatır mı bilmem, ama bizim başımıza daha önce bir olay gelmişti ve seninle paylaşmak istedim.
Üç yıl kadar önce, ben kayınvalidemin evindeyken, eşim ve annesi bankada bazı işlemler yapıyorlardı. İşleri bitince eşim bana annesinin telefonundan mesaj atmak istemiş ve benim numaram yerine, son hanesi farklı bir numaraya mesaj yollamış. Bu arada, mesajda tam olarak "Aşkım, işimiz bitti. Artık gelebilirsin" yazıyormuş. Bu yolladığı numaranın sahibi de Eskişehir'de oturuyormuş. Ama tesadüfün suyunu çıkaran şey ise, bu bir adamın numarasıymış ama o gün telefon karısındaymış ve mesajı karısı okumuş. Daha sonra da, eşim annesinin yanından ayrıldığı sırada bu kadın eşimin annesini aramış. Sonra da kıyamet kopmuş tabi. :dance:

Çok garip bir olay ama başıma geldi. Belki senin başına gelen de bu kadar tesadüf dolu bir olaydır. (Aynı zamanda, umarım)

arkadaşım mesajını geç gördüm ama içini banka yönünden ferah tut. bizde müşterilierimizi gün içinde devamlı arıyoruz. çünkü dosyalarını borçlarını unutan binlerce kişi var. eşi telefona çıksada bilgi vermek yasak ama meblağ belirtmeden en yakın şubeye gelmesini yada bizi aradığımız hatlardan geri ulaşmasını söylüyoruz. yada borcunu bilmez ailesi diyerek başka bahaneler buluyoruz. asla defalarca rahatsız etmek olmaz. şubede bile telefonlar kayıt altına alınıyor. özellikle çağrı merkeziyle biz çalışanlar bile sicilimizi belirtmeden konuşamıyoruz. sen yinede mümkün olduğunca telefonda bilgi verme ve o bankanın güvenlik birimine haber verilmesinide ısrarla söyle. günümüzde here türlü dolandırıcılık oluyor malesef. allah korusun ya. nelerle karşılaşyoruz biz.

İlgin için teşekkür ederim canım. Biz de bu bankanın müşterisi olsak haklısın arasınlar. Alakamız bile yok. kocamın da gizli bir hesabı olamaz bir tek maaşı var o da benim elimde zavallının :teytey:

444 lü bir numaraysa tereddüt etmenize gerek yok kesinlikle bir bankadır.Bankalar çeşitli alışveriiş merkezlerinde datalar bularak kredi kartı olmayan kişilere kredi kartı satmaya çalışırlar.Bu temsilciler direkt satış-tele satış temsilcileridir.Eşinizle ilgili data,temsilcinin ekranına düşer ve o kişi aranmak zorundadır.Arandıktan sonra kişiye ulaşılamıyorsa veya eşi,çocuğu vs çıkıyorsa çıkan kişiden,aranılan kişinin bilgileri alınmaya çalışılır.Eğer daha sonra arayın,yada şu saatte ebvde olur diye bir cevap verildiyse ''yarın ara,x saat sonra ara'' diye sisteme not düşülür...Sistem otomatik olarak o saatte tekrar temsilcinin karşısına o numarayı getirir.Aynı kişi arar çünkü eşiniz yada, x kişisi o temsilcinin datası arasında bulunur.Eğer sesiniz sert tonda çıktıysa,temsilci kapatmış olabilir (yapmaması gerekiyor) , eşiniz telefonu aldığında sessiz kalınması tesadüftür diye düşünüyorum...Bizim banka mesela özel numaradan bile arayabiliyor...

Ne yapacaksınız, eşiniz , 444 lü no hangi bankanın numarası ise,o bankanın çağrı merkezini arasın ve bundan sonra bu şekilde rahatsız edildiği taktirde yasal yolara başvuracağını,acilen kendisini ve eşi olarak sizi neden rahatsız ettikleri hakkında bilgi verilmesini istediğini belirtsin...

444 lü bir numaraysa tereddüt etmenize gerek yok kesinlikle bir bankadır.Bankalar çeşitli alışveriiş merkezlerinde datalar bularak kredi kartı olmayan kişilere kredi kartı satmaya çalışırlar.Bu temsilciler direkt satış-tele satış temsilcileridir.Eşinizle ilgili data,temsilcinin ekranına düşer ve o kişi aranmak zorundadır.Arandıktan sonra kişiye ulaşılamıyorsa veya eşi,çocuğu vs çıkıyorsa çıkan kişiden,aranılan kişinin bilgileri alınmaya çalışılır.Eğer daha sonra arayın,yada şu saatte ebvde olur diye bir cevap verildiyse ''yarın ara,x saat sonra ara'' diye sisteme not düşülür...Sistem otomatik olarak o saatte tekrar temsilcinin karşısına o numarayı getirir.Aynı kişi arar çünkü eşiniz yada, x kişisi o temsilcinin datası arasında bulunur.Eğer sesiniz sert tonda çıktıysa,temsilci kapatmış olabilir (yapmaması gerekiyor) , eşiniz telefonu aldığında sessiz kalınması tesadüftür diye düşünüyorum...Bizim banka mesela özel numaradan bile arayabiliyor...

Ne yapacaksınız, eşiniz , 444 lü no hangi bankanın numarası ise,o bankanın çağrı merkezini arasın ve bundan sonra bu şekilde rahatsız edildiği taktirde yasal yolara başvuracağını,acilen kendisini ve eşi olarak sizi neden rahatsız ettikleri hakkında bilgi verilmesini istediğini belirtsin...
Teşekkür ederim canım. Eşimin kimlik no su ile de banka araştırdı ve böyle bir alışveriş olmadığı da teyit edildi. Kaldı ki eşimin telefonuna ulaşılabiliyorken benim telefonumu arayıp eşimin telefonuna ulaşılmasını istemesi zaten garip olan.. a.s.

bizede oldu canım hem erkek ,hem kadın arıyodu aynı şekilde evden ,cepten baya bi tersledim sonra bıraktılar aramayı bişide çıkmadı ........eşinle alakası olduğunu bende sanmıyorum

Back
X