bankacılar ve sağlık çalışanları

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
çok merak etiim birşey var arkadaşlar.. etrafımda akbalar aracılığı ile isim olarak bildiim bankacılar ve sağlık çalışanları var. . öğrneğin kuzenimin eşi baqnkacı doğum yaptı iş arkadaşarı ziarete geldi. sohbet etmeye calısıyrum konusuyorum resmen beni duymuyolar.. ccugu var bir tanesinin ismi ne dorum duymuyolar bir sorun mu var..

Son düzenleme:

Yazdığın gibi konuşuyorsan anlamıyorlardır belki de....

Normaldir biz de anlamadik sizi.

o sırada patron çağırdığı için çok hızlı yazdım ve gönderdim hemen düzeltiyorum dehşet türkçemi :) yani demek istiyorum ki ne zaman bir araya gelsem o bankacı gurup ile. her zaman bir araya gelmesekte bi genelleme yaptım aynı masa da dahi otursam birşey sorduğum da duymuyorlar. bence duymamazlıktan geliyorlar çünkü gayet yüksek sesle konusuyorum..
ben normalde konuşkan ortama çabuk ayak uyduran sevilen biriyim bu yüzden o bankacı gurupla da samimi olmak sohbet etmek istiyorum ama mesafeli oluyorlar.. daha doğrusu duymuyolar beni resmen duymuyolar. kucağındakı çocuğuna agucuk gugucuk yapıyoyorum ismi ne bu tatlı kızın kaç yaşında gibi sorular ama duymuyor.. artık BAKARMISIN dedim anca duydu :) banka personelinin geneli mi böyle yani kurumsal bir beyin algılama kısıtlaması mı getiriyor :)

bankacılık cok stresli yorucu bi meslek ablamdan biliyorum. duymuyordur veya sorulardan bıktıgı için duymamazlıktan geliyordur
senin mesleginn ne

Burca göre, isme göre karakter analizini geçtil mesleğe göre olana mı başladık şimdi. Bankacı da değilim sağlıkçı da, ama bu biraz mok atmak olmamış mı? Senden hoşlanmamışlardır belki sadece.

aynı meslek grubu bir araya geldimmi bu normaldir...direk etrafı duymadan konuşuyorlar..sadece işlerine odaklı....ha sadece sağlıkçılar ve bankacılar için geçerli bi durum değil

Son düzenleme:
Ben bankacıyım, beynimde de bir sorun yok. Belki onlar konuşurken araya girmeye çalıştığın için cevap vermiyorlardır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende eski bir banka calisani olarak yazdiklarinizi kiniyorum.Iki kisi aralarinda konusurken araya girdiginiz icin cevap vermiyor olabilirler.Ayrica belirli bir meslek grubunu resmen asagilamissiniz buna hakkiniz oldugunu dusunmuyorum

bunu merak ettiğim için bankacı olamak istiyorum :) neden duymuyorlar ben acıkcası bu durumu başta burun kıvırdıklarını havalı olduklarını düşünüyordum.. ama sonra düşündüm ve bir tez buldum :) milyontane insanla konusuyolar seviyeli ve soru cavap şeklinde olmak zorundalar müşteri ile samimiyet kurduklarında müşteri ayrıcalık ister kendisi için ( falanca kız bana cok sıcak davrandı diyip bana bol bol kredi verir diyen gibi) yani ciddiyet kurmak zorundalar kimse tölerans istemesin diye.. o yüzden dış dünyada samimiyetine kapalılar kendi cevreleri dışında... ya bu tez geçerli yada gercekten kendilerini mok sanıyoalr :) ben iyi niyetimle sohbet etmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Seviyenizi beğenmemiş olabilirler.

kesinlikle böyle bişey değil bende bir çalışanım iş arkadaslarımla cok samimiyiz dışarıda bir yemeğe gittiğimizde gülüp eğleniriz ama bankacıların eğlenmesi bile bir garip cok ciddiler cok fazla aşırı kibar

sizi sevmemisler :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…