Senin paran benim param meseleleri bana çok garip geliyor. Tamam bütçe ortaktır ama ev arkadaşı gibi aldığınız her şeyin yarı parası sizden,diğer yarısı eşinizden gibi de bir durum değil evlilik. Herkes kazancını ortaya koyar,içinden masraflar karşılanır,herkes kendisine bir miktar ayırır. Bununla da ister anasına verir,ister kendine harcar. Kimi ilgilendirir ki yani şimdi ben maaşımdan anneme versem nolacak,kendime harcasam nolacak?
Her şeyin elbette bir dozu var,eve giren maaş 20binken eşiniz annesine 5 bin veriyorsa evet geçinemezsiniz zaten,eşiniz de aptal değilse bunu görür ve vereceği mimtarı da buna göre ayarlar. Ama evinize giren para 100binse annesine verilecek 10bin lira da olsa size zarar vermez. Dolayısıyla miktarları bilmeden kesin bir yorum yapamam. Ben eşime sürekli babana para ver yardım et derim yapmaz,öyle inattır ki. Anneye babaya belli limitlerde yardım yapılması gerektiğini düşünüyorum şahsen. Sizde eşinizin annesinin gelir durumu nasıl? Maaşı var mı,varsa ne kadar? Evi kira mı,başka çocuğu var mı,kiminle yaşıyor,sizin maaşlarınız ne kadar,giderleriniz ne durumda bunları açıkça yazmanız lazım ki yorumlar daha düzgün gelsin.