Bankada ortak hesap olması konusunda.

Yani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
Burda iki şey var aslında. Eşinize guvenmiyorsunuz ki cekinceleriniz var böyle bir konu açıyorsunuz. Bence böyle şüpheleriniz var ise asla ortak hesap işine girmeyin. Çocuğunuz da yok zaten.
İkincisi eşinizin ailesi evlenince artık siz oluyorsunuz, annesi değil. Böyle bir şey zaten olmamalı. Böyle bir düşünceniz varsa eşinizle zaten konuşup öyle evlenmeniz gerekirdi. Bu kadar öngörülemeyen konular varken evlilik kararı almissiniz çok cesaretlisiniz. Hukuk sistemi belli, evlenince kazançlar borclar ortak olur.

Mune'nin burada yorumuna dayanarak konu açıyorum.Şimdi karı koca veya çocuk eve gelen para ortak mıdır? Tabiki de ev geçimi için ortak harcama yapılmalı.Esim bana kredi kartını kapattir.Ek hesap açalım.Sen onu kullan hesap kitabımız belli olsun dedi.Sormak istediğim şu bir erkek ortak hesaba güvenerek çok fazla harcama yapıp kadına ödetebilir mi ?
Bunu soruyorsan kocana güvenmiyorsun. O yüzden yapma

Uzak dur erkege başta maddiyat verirsen taviz tavizi doğurur afedersin karsiya para makinesi olursun.
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim :kızgın::kızgın:5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmedi
Vee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana

Uzak dur erkege başta maddiyat verirsen taviz tavizi doğurur afedersin karsiya para makinesi olursun.
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim :kızgın::kızgın:5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmedi
Vee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana
Affınıza sığınarak söylüyorum çok safmışsınız

• Beğen
Reactions: Cac
Hevesim var dedim.Nerenizden okuyorsunuz.Dikkatli okuyun olursa dedim eşim korunmayı düşünüyor yazdım.
Ya Pembe yürü git Allah aşkına. O çocuğu bi punduna getirip yapacaksın, sorana kazara oldu diyeceksin. Bunlar olacak. Sen tek akıllı sensin mi sanıyorsun? Akıllı kaynıyor buralar cicim.

Affınıza sığınarak söylüyorum çok safmışsınız
Sanirim ... :KK14:benimde almam gereken dersler vardi. Kimseye guvenmemek artik. paran varsa sende varsin paran yoksa ailen bile yok.insanlarin ne kdar cirkef olacagini olabilecegini hele o yalanci sahitlerle oturmus bi kahve icmisligim coktur benim liste uzuyor

Mune'nin burada yorumuna dayanarak konu açıyorum.Şimdi karı koca veya çocuk eve gelen para ortak mıdır? Tabiki de ev geçimi için ortak harcama yapılmalı.Esim bana kredi kartını kapattir.Ek hesap açalım.Sen onu kullan hesap kitabımız belli olsun dedi.Sormak istediğim şu bir erkek ortak hesaba güvenerek çok fazla harcama yapıp kadına ödetebilir mi ?
Evin giderleri ortak ama gider kalemleri bölüşüldü aramızda, çocuğun masrafı ortak kişisel harcamalar kişilere ait ama herkesin kendine özel banka kartı ve kredi kartı var , ne ben eşime ne o bana verir maaşı ortak hesabımızda yok gerekte yok bana göre. Kazandığım paranın hesabını kimseye vermem sorumluluklar yerine getirildikten sonra kalan tutarı harcamak kişinin kendi insiyatifine aittir.

Ya Pembe yürü git Allah aşkına. O çocuğu bi punduna getirip yapacaksın, sorana kazara oldu diyeceksin. Bunlar olacak. Sen tek akıllı sensin mi sanıyorsun? Akıllı kaynıyor buralar cicim.

Araba desem sana ne hatirlatiyor? Ayni boyle olacak bu uye gor. Kin ve nefretle para para diye diye takili kalacak.

Back
X