yazıma yazı yazıyorlar cevap verince de (saygısız bi cevap da değil) hemen banlıyolar. burda bari adam kayırmaca olmasa.Yazdiklarina katiliyorum ...
Bazi uyelerinde kayirildigini dsunuyorum ne yazikki !!!
kız ismi önerisi istedim. eşimle bebek düşünüyoruz hani arkadaşlarınla sohbet olsa kızım olsa şu ismi koyarım dersin ya öyle düşünüp sohbet konusu açtım, neymiş efendim hamile olmadan fikir verenlerin kimisi kendilerini aldatılmış düşünmüşler. ne alaka iseEn son ne yazdın mesela?
Peki bu durumun seninle ne ilgisi var ki? Bu yüzden mi banlandın?kız ismi önerisi istedim. eşimle bebek düşünüyoruz hani arkadaşlarınla sohbet olsa kızım olsa şu ismi koyarım dersin ya öyle düşünüp sohbet konusu açtım, neymiş efendim hamile olmadan fikir verenlerin kimisi kendilerini aldatılmış düşünmüşler. ne alaka ise
Evet canim olmasa keske ama varyazıma yazı yazıyorlar cevap verince de (saygısız bi cevap da değil) hemen banlıyolar. burda bari adam kayırmaca olmasa.
kız ismi önerisi istedim. eşimle bebek düşünüyoruz hani arkadaşlarınla sohbet olsa kızım olsa şu ismi koyarım dersin ya öyle düşünüp sohbet konusu açtım, neymiş efendim hamile olmadan fikir verenlerin kimisi kendilerini aldatılmış düşünmüşler. ne alaka ise
kayırılma . bdv nin moduyum geçen gün ban yedim. bu mümkün değilYazdiklarina katiliyorum ...
Bazi uyelerinde kayirildigini dsunuyorum ne yazikki !!!
evet kimisi hamile değilsin öyle mi doğmamış çocuğa don biçiyosun(önceden bi konu vardı k.v,. dem çocuk olursa kendi dediği isim olsun diye söylemiş bende kendi dilinde karşı çıkmıştım, bunu önüme getirdiler senin k.v. den ne farkın var doğmamış çocuğa don biçiyosun dediler)kendilerini aldatılmış hissetmişler. bende kv. ile aynı tutmanız ne saçma dedim falan filan.Peki bu durumun seninle ne ilgisi var ki? Bu yüzden mi banlandın?
rica etsem kız ismi konuma bakabilir misiniz, ban yiyicek ne demişim. rica ediyorum.kayırılma . bdv nin moduyum geçen gün ban yedim. bu mümkün değil
Ozel mesajla bir uye bana kufur ettikayırılma . bdv nin moduyum geçen gün ban yedim. bu mümkün değil
buna ne demeliOzel mesajla bir uye bana kufur etti
Muneye kazene msj attim o msjlari kibledim sonuc uyeye hicbisey olmadi !
yok kayırılma dediniz ya. olsaydı bdvde yazdığım bir mesajdan bdv editörü olarak banlanmazdım. onu düşünmeyin benceOzel mesajla bir uye bana kufur etti
Muneye kazene msj attim o msjlari kibledim sonuc uyeye hicbisey olmadi !
hiç konuşmamam gerek ozaman bana laf söyleyene ben de laf söylemişim, susmalımıyım nsl cevap olur ki ozaman, lütfen ban yememi gerektircek olan yazımı söyler misiniz, hangi cümlem acaba.Bandira bandira ye beni
Hiç doyamazsin tadima
Neyse konu sahibi arkadasim bu sitede hickimse bos yere banlanmaz, simdi konulariniza baktim da siz de bos yere banlanmamissiniz.
Bence var ayirma kayirma hemde fazlasiyla var herkesin kendi dusuncesiyok kayırılma dediniz ya. olsaydı bdvde yazdığım bir mesajdan bdv editörü olarak banlanmazdım. onu düşünmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?