banlana banlana bi hal oldum

En son ne yazdın mesela?
kız ismi önerisi istedim. eşimle bebek düşünüyoruz hani arkadaşlarınla sohbet olsa kızım olsa şu ismi koyarım dersin ya öyle düşünüp sohbet konusu açtım, neymiş efendim hamile olmadan fikir verenlerin kimisi kendilerini aldatılmış düşünmüşler. ne alaka ise

Peki bu durumun seninle ne ilgisi var ki? Bu yüzden mi banlandın?

yazıma yazı yazıyorlar cevap verince de (saygısız bi cevap da değil) hemen banlıyolar. burda bari adam kayırmaca olmasa.
Evet canim olmasa keske ama var
Bir uye bana ozelmsjda küfur etti kibliyorum ozelden yetkililere msj yaziorum hala tik yok

höh!! fake bir suru konu aciliyo, oraya da bi hirsla yorum yaziliyo.. ne aldatmasi acaba

Peki bu durumun seninle ne ilgisi var ki? Bu yüzden mi banlandın?
evet kimisi hamile değilsin öyle mi doğmamış çocuğa don biçiyosun(önceden bi konu vardı k.v,. dem çocuk olursa kendi dediği isim olsun diye söylemiş bende kendi dilinde karşı çıkmıştım, bunu önüme getirdiler senin k.v. den ne farkın var doğmamış çocuğa don biçiyosun dediler)kendilerini aldatılmış hissetmişler. bende kv. ile aynı tutmanız ne saçma dedim falan filan.

Bandira bandira ye beni
Hiç doyamazsin tadima

Neyse konu sahibi arkadasim bu sitede hickimse bos yere banlanmaz, simdi konulariniza baktim da siz de bos yere banlanmamissiniz.

Bandira bandira ye beni
Hiç doyamazsin tadima

Neyse konu sahibi arkadasim bu sitede hickimse bos yere banlanmaz, simdi konulariniza baktim da siz de bos yere banlanmamissiniz.
hiç konuşmamam gerek ozaman bana laf söyleyene ben de laf söylemişim, susmalımıyım nsl cevap olur ki ozaman, lütfen ban yememi gerektircek olan yazımı söyler misiniz, hangi cümlem acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…