- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
aynen valla çat çat çat ama sus, cevap olursa banlanırsın. acayip bi de kulis var.Bir de kendini buranin sahibi sanan tipler var. Konu sahibini cildirtma timi diyorum bu gruba.
Asagilama, ego tatmini, hakaret agzina ne gelirse sayıyor. Konu sahibi de cildirip saydirmaya baslayinca garibim banlaniyo.
Halbuki onu kimin o noktaya getirdigi aşikar.
aynen vallaYani cildiran bazi konu sahipleri vallahi haklı. En sonunda konuya yorum yapmaya degil de konu sahibinin ne kadar terbiyesiz oldugunu soylemeye geliyo herkes.
E ama etkiye tepki denen bir olay var?
Bence var ayirma kayirma hemde fazlasiyla var herkesin kendi dusuncesi
mesaj geçmişimde ne var söyler misiniz?Kendinizce haksız gördüğünüz ban sebepleri olabilir ama bu sizin sütten çıkmış ak kaşık olduğunuzu göstermiyor ne yazık ki, hele mesaj geçmişinize bakınca...
hangi konum bdv formatına uygun değil.Ben diğer konunuz da yazdıklarınızı okudum. Bence kimsenin kimseyi kayırdığı yok.
Eleştiriye açık değilsek farklı görüş ve yaşam biçimine sahip birçok bayanın olduğu bir forumda konu açmamalıyız bu hepimiz için geçerli.
Bazı hanımlarımız için tabiri caizse altta kalmamak bir hayat memat meselesi. Ayrıca açtığınız konu BDV formatına uygun değil. Bu bile konunuzun kapatılması için yeterli...
hiç konuşmamam gerek ozaman bana laf söyleyene ben de laf söylemişim, susmalımıyım nsl cevap olur ki ozaman, lütfen ban yememi gerektircek olan yazımı söyler misiniz, hangi cümlem acaba.
Bebek ismi istediğiniz konu... Konuyu BDV' ye açmıştınız değil mi?hangi konum bdv formatına uygun değil.
neden bakıyorum da illa dert sahibi şahıslar konu açmıyo, yani sevincini paylaşan ve ya kafasına bişey takılanda konu açabiliyo, benimde kafama kız ismi takıldı bulamadım.Hamile değilsiniz ve çocuk ismi soruyorsunuz..
Hayal edebilirsiniz ancak burasi bir derdim var bölümü... Geyik topiginde kizlar bana sevdiginiz çocuk isimlerini yazar misiniz fikrim olsun diyebilirsiniz bu sohbettir , dert değil..
Konuya yorum yazip yazip hamile misin sorusuna "hayalimde" cevabi vermek bence bir derdim var topiginde dalga geçmek demektir.. Üzgünüm ama disaridan bakinca aynen böyle gözüküyor.
öyle konular bdvye ait değil. ben taşıyorum o tarz konularıBebek ismi istediğiniz konu... Konuyu BDV' ye açmıştınız değil mi?
karşı görüşte ki insanlar ama sivri dille karşı görüşlerini beyan ediyorlardıBen seni sivri dilli olarak tanıyorum ve bdv konu açtığında karşı göreşe pek saygın yoktu
hep sen haklısın denmesini lstedin
kesinlikle özgürlük başkasının yaşam alanını kısıtlarsa diktatörlük olur, başkasının yaşam alanını kısıtlamadığın sürece özgürsündür. kime ne demişim de bişeyleri kısıtlamışım.niye çekiniyorsunuz ki KİB'leyin gitsin
demek ki sizin mesajlarınız da KİB'lenmiş ki, site kuralları gereği banlanmışsınız..
düşünce özgürlüğünüz başkalarının alanına müdahale ettiğiniz an biter..
ben kayırmaca olduğunu düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?