Ne denilirse denilsin haksizlik bu yapilan terbiyesizlikbuna ne demeli
kendimi burda neden gösterme ihtiyacı hissedeyim ki, ödül falan mı var. elime ne geçicek.konularına işine gelmeyen yorumlar yapıldımı cevapların değişiyo birden bu yüzden banlanmışındır
yeni üye olmuşun ama bi sürü konun var dikkat çekip kendini gösterme amaçlı gibi geldi bana
banlandığına görede yeterince dikkat çekmişin
neden bakıyorum da illa dert sahibi şahıslar konu açmıyo, yani sevincini paylaşan ve ya kafasına bişey takılanda konu açabiliyo, benimde kafama kız ismi takıldı bulamadım.
karşı taraf da ban yiyor mudur?Canim baskasinin hata edip size saygisiz üslup kullanmasi sizin de ona karsi saygisiz üslup kullanmanizi hakli kilmiyor. Bir polemige girildiginde polemigi baslatan da polemigi devam ettiren de ban alir. Sitede sizden beklenen size karsi kisisel bir saldiri, bir saygisizlik oldugunda yoneticilerin gerekeni yapmasi icin KIB butonunu kullanarak o uyeyi yonetime sikayet etmeniz. Yani Ahmet'in sizin evinize hirsizliga girmesi, intikam icin sizin de onun evine hirsizliga girmenizi dogru kilmaz.
ben de öyle biliyorum, üyeliğim yeni ama bayadır ziyaretçi olarak takip ediyorum. aklıma takılanı sormuşum.Burasi bi tek dert bolumu degilki herkes kafasina takilani soruyor aldatilmislik ne alaka ya çok garip bi ban yemissiniz
evet bikaç kişi üstüne geliyo, çığrından çıkarıyorlar, kendileri de saygısızlık yapıyo cvp verince banı ye, güzelmiş.Bana da bir kere oldu
Şöyle... bana sataştı bikaç kişi sonra ben cevap verdim ama onlar çoğunluk diye tek başıma ban yedim
adaletin nerededir kk
ehehe ama doğruya doğru o kadar yıldır topu topu 2 kere ceza aldım ki bence bazen görmezden geliyorlar kişilerle ilgili midir derseniz orasını öyle düşünmedim hiç doğrusu suizan da yapmak istemem
Eger size karsi bir hakareti varsa yiyordur, ama yok size bir sey soyledi, ya da bir elestiri yapti da siz karsilik olarak ona hakaret ettiyseniz/ polemigi uzattıkca uzattiysaniz o zaman yalnız siz yersiniz. :)karşı taraf da ban yiyor mudur?
Kimi kime sikayet ediyosun kuzumsite yönetiminden ricam adaletli olmaları.
Kimi kime sikayet ediyosun kuzum
ohh iyimiş valla bu da mı ban, yeterince reel dünya da boyunduruk altındayız. burada mı böyleymiş, allahım nereye düştümBu actiginiz konu dolayisiyla da birazdan ban yiyeceksiniz mesela. Boyle konular acmak yasak.
Bosver kafana gore takil
valla var öyle konular ablamın düğünü misal hangisi sizce, hatta dün dün ombre mi sarı saç mı hala duruyo mu o konu, bunlar ne peki.Kazen bölümü bölüm kuralları dışında kullandığınız için kapatmış konunuzu.
Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Bakın Mune' de açıkça yazmış ne tür konular açmamamız gerektiğini. Bence kendinize haksızlık yapıldığını düşünmeyin.
Sizde bu bölüme ait alakasız konularla karşılaşırsanız site yönetimine bildirin bence. Burada bir sürü konu açılıyor, insanlar takip etmekte zorluk çekebilirler değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?