Banlanmaktan dert yanamaz oldum

valla okuyamadım ,neredeyse oğuz aralın tutunamayanlarından sonra gördüğüm en uzun cümle.
arada bir nokta veya paragraf kullansaydın keşke.

natluuuuuus!!!!!
bak bacım, al kocanı dünyanın en ucra yerine götür
orda kendinize yeni bir hayat kurun...
değil bayramda seyranda
kocan olacak gariban iki üç senede ancak görür anacığını!!!

Benim ailem onun ailesi gibi görgüsüz değil diyorsunuz. Kimse kendi ailesini görgüsüz olarak görmez ki.
Eşinizde sizin ailenizi o şekilde görüyor olabilir.
...

Belki gerçekten ailesinden yana derdiniz çok fazla fakat uslubunuz hatalı olduğu için kimse sizi anlamak istemiyor.
Tek çözüm ailesiyle iletişim kurmak. İstemediklerinizi nazikçe sunmanız.
Ha uslubunuz buradaki gibi olursa sizi anlamaları imkansız.
Görgüsüzlerin bile düzgün uslup bekleyişi olabilir.

enpatininn ne demek olduğunu bilmiyoruz da empatiyi biliyoruz biz olur mu?

Ayyyy hocam nolursun kızma bana, sen sanırım yaşlı emeklı ogretmen hocalardansın sanırım, senın zamanında pc yokdu özürdillerım, kalvye ne bılmıyorsun tabi, dur söyleyeyim açıklayayım sana hocam, klavye yazı yazmak ıcın kullanılır pc demekde bılgısayar demek, sımdı pc de yazı yazmak ıcın klavye kullanılır klavyede harflerın bazı yerlerı vardı m ile n harfi yanyanadır :) cok hızlı yazı yazan bırı oldugum ıcın bazen yazım hataları olabılır, yanı umarım anlatabıldım acıklayıcı anlatmaya calıstım hocam anlayın dıye...

Ayyyy hocam nolursun kızma bana, sen sanırım yaşlı emeklı ogretmen hocalardansın sanırım, senın zamanında pc yokdu özürdillerım, kalvye ne bılmıyorsun tabi, dur söyleyeyim açıklayayım sana hocam, klavye yazı yazmak ıcın kullanılır pc demekde bılgısayar demek, sımdı pc de yazı yazmak ıcın klavye kullanılır klavyede harflerın bazı yerlerı vardı m ile n harfi yanyanadır :) cok hızlı yazı yazan bırı oldugum ıcın bazen yazım hataları olabılır, yanı umarım anlatabıldım acıklayıcı anlatmaya calıstım hocam anlayın dıye...

Bu yazdığınıza baktımda hiç ''m''yerine ''n''harfi görmedim. Dolayısıyla hızlı yazmakla ilgisi yok bunun.
Elbetteki hızlı yazmaktan ya da bilmediğimizden kaynaklı yazım hataları olabilir.
Fakat anlayalım diye yazdığınız açıklayıcı yorum bile karmakarışık olmuş.
Neden buradakilerle sürekli sataşma halindesiniz ? Madem böyle bir haldesiniz neden konu açıp duruyorsunuz ?
Gidin günlük yazın.

Evlenince ne degisiyor anlamadım? Evlensen dert, evlenmesen dert, cocuk dogursan ayrı bir dert! Dertler hic bitmiyor yahu? En iyisi dogur, büyüt sal gitsin..
Ben hayatı planlı yasamayı sevmem, bayramda, seyranda, ayda yılda bir gitsin ne demek yahu, hemde kıc kadar yakınlıkta? Canım ne zaman isterse o zaman, o kadar giderim. Bazen sık gitmis olurum, bazen daha seyrek ama su kadar gidicem diye de sartlayamam kendimi. :ssz:

bir de p,ç,t,k ünsüzleri var, mesela yok-d-u yazılmaz, yok-t-u yazılır.

sorununla ilgili bu kadar yorum yapıldı birine cevap yazmadın
ama tartışma çıkarmak için alakasız bir cevap yazıyosun
sence banlanmanda ki suçlu kim?

Şakamısın sen ya :) :52:

bana konu sahibi birisini hatırlattı :26:

o da konu açıp sonra da başlıyordu hakarete onunda her konusu kapatılıp

yanında da bi kaç kişiyi alıp banlanıyordu :26:

İnsanlar "Beni anlamıyorlar" diye kaygılanmam. Eğer ben
insanları anlamazsam kaygı duyarım. Konfüçyüs

E hadi bu sefer ki m ile n yanyana diye oldu diyelim

Kaç konunda yeğene 'yiyen' yazdın.. bunlarda mı yanyanaydı yoksa.. Herkes defalarca söyledi, sen yine yiyen dedin o yüzden haklısın 'enpati' en masumu..

Arkadaşa bu kadar tepki göstermesen yazmayacaktım.. Bi pc - bilgisayarı çözdüm diye millete yaşlı öğretmen sıfatı yükleme, sen gençsin de ne oluyor ?

Daha cümle sonuna nokta koymayı bilmiyorsun, virgüllerin bu yüzden bitmek tükenmek bilmiyor..

İnsan, insan içinde doğar, insan içinde büyür ve her zaman yine insanlarla birlikte yaşar. Bu, onun tabiatının gereğidir. Madem ki; hayat, tek başına değil, toplum içinde sürdürülecektir. O halde, diğer insanlarla, iyi ilişkiler içinde bulunmak icab eder. Bu, huzurlu ve mutlu olmanın da temel şartıdır. Tamam tabiki sana uymayan tavırlar davranışlar varsa ve ne yaptıysan hala düzelmediyse o kişiden uzaklaşır bir daha görmezsin olur biter, Lakin bu kişi kayınvalideniz ise biraz daha sanırım 'hoşgörülü' ve 'sabırlı olmak' gerekir.(zor da olsa) Çünkü eşinle olduğunuz sürece onunlada olacaksın silip atamazsınız.... Üçünüzünde işi zor....Kolay gelsin....

aslında kayınvalidenizi eşiniz yüzünden sevmiyorsunuz bence...
sürekli gel demeleri sinir bozar.. ve bir de yemek yedin mi ne manasız bir sorudur?
yok aç halde geziyor...

haklısınız kayınvalideye kızmakta... sinir olmakta...

bence eşinizle bunları konuşmalısınız.
kendisi böyle yaptığı sürece sizin daha da kötü olup ailesinden uzaklaştığınızı.. gidesiniz varsa da gitmek istemediğinizi vs...

anlattığınız kadarıyla anlayışlı bir eşiniz var, güzellikle konuşabilmeyi başarırsanız bence kendisi de sizi anlayacaktır ve iki tarafında birbirleriyle uyum içinde yaşamaları için daha dikkatli davranacaktır...

Konu sahibesi,
sizi banlayan yönetim, konu başlığınızı düzenledi, kendinizi ifade etmeniz için fırsat tanıdı ama hala üyelere yorum yapıyorsunuz.
Lütfen konunuza dönün veeeee konu dışına çıkanlar, ceza verildiğinde haksız yere aldım diye gelmeyin. Bile bile lades...
Her topiğe 100 kere uyarı mı yazacağız, ki yazma zorunluluğumuz yok!

bunun tek bir adı olmalı dejavu :53:

hay Allah,ban korkusuda yok bu Natlusun..

kaldığımız yerden devam..nolur şu tavrını düzelt nolur..

bak o zaman daha güzel anlaşacağız..

ayrıca eşinin ailesi ile de görüşmek durumundasın..komşu değil onlar,eşinin en yakınları..

Son düzenleme:

Sayın natlus.. Madem kılavyesi kullanmada iyisin ve harflerin yerini çok iyi biliyorsun, neden "ENTER" tuşunun yerini bilmiyorsun öğrenebilir miyiz..???:51::51::ssz:

anlamadım ama nedemek istediğini amacını ,,,ama konuya gelelim,,kayınvalidenle görüşmekten başka çaren yok canım genelde herkesin yaşadığı bi durum,zaten normalde sık gitmiomuşun hafatasonu sanırım ,,eşinle bereber gidiosun ,,en azından giündüz yapıcağınız planınızı yaparsınız akşam çaya gidersiniz,,yada kahfalytıya gidin öğlen çıkın yani ortayı bulacaksın,,sonuçta eşin için yapıcaksın...

Back
X