Banlanmaktan dert yanamaz oldum

bıkmadılar beni banlamakdan bu yöneticiler, hayır konu acıyorum derdımızı yazıyorum, sesım solugum cıkmadan susuyorum, masallah yorumlar gel bana hakaret et dercesıne cileden cıkartıp banlanmama neden oluyor, neyse banlanmakdan barim uslubumu düzelteyim, kaynanam ne aradı ne birsey sanırım hafta sonu belli olcak, konum kılıtlı oldugu ıcın, cevaplarımı yazayım, kaynanama ya sız ya ben derken, yanı ya kocam aılesını secıcek, yada ana evını demek ıstedım, enpati yaparsınız veya mecazi mananın ne anlama geldigini bilıyorsunuz dıye dusunmustum bunu duzelteyim lstedım, esıme gelınce annesıne duskun olabılır ben aılesınden kopsun anasıda danasıda ben olayım demıyorumkı, hafta sonu kocamla gecırmek ıstıyorum, bazılarınız kocanı elınde tut yok dır dır yapma vs dıyen cok oldu, esım benı cok sevıyor bende esımde bırbırımıze belkı gunde 50 mesaj atarız, hatta mesaj paketı aldık sırf bu yuzden, konu benle gecırmek ıstememesı degıl, once bunu bılın, sonra sacma sapan yorumlara magruz kalıp konumun kılıtlenmesını ıstemıyorum, kaynanam ve aılesı yuz vermesın, herhafta bıze gelmıyonuzmu , kalmıyonuzmu demelerınden sorun cıkıyor, bende gıtmeyınce ne oluyor problem oluyor, hal hatır sormak ıcın ne zaman arasam veya arasak, gelmıyonuzmu, bırde oglum yemek yedınmı her telefonda demesı sınırımı bozuyor ne oldu bırıktı bırıktı patladım bende, gıtmesını ıstemıyorum o yuzden, hafta sonu bıseyler yapalım dıyorum tamam askım dıyor ama ılk once aılesını gormeye gıdıp sonra kalan zamanda yapmakda benım sınırlerımı zıplatınca, bende oraya gıtmesını ıstemıyorum ve kaynanamı arayıp artık gına geldı, sınırlarımı zorlamayın daha fazla demekle gayet haklıyım, telefonla aramadan once herhafta veya herzaman kaynanama kayınpederıme defalarca soylememe ragmen, ogullarının herhafta gelmesıne, akıl vermemelerıne artık gına geldıgı ıcın yaptıgım az bıle, madem aılesı oncelıklı ıse ya ben ya sız dedım, yanı ya kendı kurdugu aılesı, yada anasının yanı sızın yanınız demek ıstedım ıyıde dedım. aılemı ben kocamın aılesıne duskunlugunden daha duskunum, gunde belkı 10 kere annemle ablam kardesım babamla konusurum, evlerıne gıtmeme nedenım hanı annem yakın, hergun gıdıp gelıyor, benım gıtmemı ıstemıyor demesın dıye kocam, ayrıcada yenı evlıyım herdakka anama neden gıdeyımkı, yanı agız tadım bozulmasın laf olmasın dıye, yenı evlıyım hele eskıyelım annem bana ben ona tabıkı, helede cocugum olunca annemden baska yakınımda bana fayda olucak annemdır, ama basbasa kalalım dıye ne aılem nede ben sıksık gıtmeyız, anlayıslıdır aılem, onlar gıbı gorgusuz degıl, bana herkes madem neden evlendın cıngene gorumce seytan cocuklar, salak kaynana dıyınce kızıyorlar, bılsem evlenmezdım zaten :) ama ben bır yolunu bulucam ınsallah

kusura bakmayında bu üslupla yazmaya devam edersiniz ceza almaya devam edersiniz,empatiden bahsetmıssınız ya sızın arkanızdan bu sıfatlar kullanılsa ne yapardınız

kızlar valla artık kaynanamı görümcemi bıraktım, sizi dert edinmeye başladım, yaww ne var benim üslubumda, birinin damarına basarsanız karşınızda kim olursa olsun sanırım 100 kişiden 90"nı ben gibi davranır, yada ben kadar kendine özgüveni olmayan, pısırık kalan, kendini savunayım, asalak tiplerse tamam diyecegim yok, ama kim neyi hakediyorsun bu dünyada artık öyle davranmaya başladım, oysaki kariyer sahibi, yaşından tam 10 yaş gibi daha kücük gösteren, bakımlı, her ortama ayak uyduran biriyim bunu etrafımdaki insanlar söylüyor, buraya yazdıgım konulardan tabikide beni tanımanız mümkün degil, kustum, bögürdüm burda, sinirlendim, hakaret veya ne algılarsanız, herkesin eşref saati vardır bendekl, eşref bu aralar hic gitmiyor ben ne yapayım :)

ben bu arkadaşı tanımıyorum hiç okumadım sorularını okuduysamda hatırlamıyorum .derdi ne bilmiyorum ama şu var burdaki bazı insanlar gerçekten anlam veremiyorum .ne zaman konu açsak atlayıp polemik yaratmaya çalışıyolar ben bundan rahatsızım .kendi adıma cevap bile vermiyorum artık .rahatsız olduğum insanın konusunada yorum yapmıyorum .sırf kavga etmek için o şunu diyecek bende bunu derim falan ne oluyor arkadaşlar yaa .bide hırs yapıp eski konular falan takip edenler var .beğenmiyorsan yorum yapmazsın yani bu kadar basit aslında .

o bazı insanlar neden herkesin konusunda polemik yaratmıyor peki? aynayı azcıkta kendinize tutun

natlus üslubunu düzeltse emin ol kimse ona böyle davranmaz. ama senin öyle bi şansın yok, sebebini çok iyi biliyorsun bayan pembiş

o bazı insanlar neden herkesin konusunda polemik yaratmıyor peki? aynayı azcıkta kendinize tutun

natlus üslubunu düzeltse emin ol kimse ona böyle davranmaz. ama senin öyle bi şansın yok, sebebini çok iyi biliyorsun bayan pembiş

canım ben ortaya attım lafımı üstüne alınmana gerek yok .sen kimsin beni tanımazsın etmezsin bende seni .gerek yok böle şeylere demek istedim .

Kayinvalidenize ya siz ya ben restinin sonucunda ne bekliyorsunuz ki? Citayi cok yukseltmissiniz hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Ayrica birisi benim yanimda kayinvalidesiyle bu sekilde konusursa ben utanirim ve duymamis olmayi tercih ederim heralde. Bence cok ileri gitmissiniz. Anasi babasi akil versin demenizi de yadirgadim acikcasi. Sizin aleyhinize bir konuda akil vermeleri isinize gelir mi? Esiniz gitmek istiyorsa gider istemiyorsa bir mazeret sunar ve gitmez. Iki tarafin da gonlunu hos tutmak kirmamak en dengeli ve mantikli olani. Esinizin her hafta sonu oraya gitmesinin suclusu kendisi. Siz de kalkip annesine saydiriyorsunuz. "Anne bu haftasonu planimiz var belki onumuzdeki hafta sonu ya da baska bir aksam ugrariz" cumlesini kuramiyorsa, esinizle ciddi bir konusma yapmalisiniz annesiyle degil. Yani ben kizimin hosuma gitmeyen davranislarini ogretmeniyle konusurken bile rahatsizlik duyuyorum kaldi ki koca adami annesine babasina "suna biraz akil verin" deyip sikayet ediyorsunuz.

Kusura bakmayin haksiz buldum sizi. Daha dogrusu hakliyken haksiz.

2 oğlum var.gelinim bana böyle telefon açmaya cüret etsin,inadına hergün oğlum gelsin diye uğraşırım:ssz:

kızlar valla artık kaynanamı görümcemi bıraktım, sizi dert edinmeye başladım, yaww ne var benim üslubumda, birinin damarına basarsanız karşınızda kim olursa olsun sanırım 100 kişiden 90"nı ben gibi davranır, yada ben kadar kendine özgüveni olmayan, pısırık kalan, kendini savunayım, asalak tiplerse tamam diyecegim yok, ama kim neyi hakediyorsun bu dünyada artık öyle davranmaya başladım, oysaki kariyer sahibi, yaşından tam 10 yaş gibi daha kücük gösteren, bakımlı, her ortama ayak uyduran biriyim bunu etrafımdaki insanlar söylüyor, buraya yazdıgım konulardan tabikide beni tanımanız mümkün degil, kustum, bögürdüm burda, sinirlendim, hakaret veya ne algılarsanız, herkesin eşref saati vardır bendekl, eşref bu aralar hic gitmiyor ben ne yapayım :)

Demişsin,Demişsin ama bu insanın karakteridir bence.İnan bende çok sorunlar yaşadım,Benim dışımda forumdaki biçok arkadaş sorun yaşayodur eminim.Ama hiçbir zaman eşimin ailesiyle görüşmesine engel olmak gibi bi düşüncem olmadı,olamazda.Bana çok haksızlık edildi.Bana yapılanın çok daha fazlasını kayınvalidem hak ettiği halde ben ona laf sokamadım.Seni sevmiyorum diyemedim.Çünkü benim fıtratımda bu yoktu.O bana kötülük yaptı diye diye bende ona kötülük yaparsam ne farkım kalır ki karşımdakinden.Yani Eşim istediği zaman gider görür anne babasını.Bende arada giderim.Nasıl ki eşim benim ailemi görmeme engel olamayacaksa bende olamam.

2 oğlum var.gelinim bana böyle telefon açmaya cüret etsin,inadına hergün oğlum gelsin diye uğraşırım:ssz:

biraz empati yapsak? gelini o raddeye getirme meselesi de var sonuçta saygı da karşılıklı belli ki konu sahibi bayanın karşısında saygılı ve edepli bir büyüğü yok.ayrıca kaynana potansiyeli var sizde öyle sezinledim.aynı şeyi benim gelinim yapsa oğlumu hergün hergün çağırmak yerine gelinimi kazanmaya gayret ederdim.belki de kaynanaları x yapan tavırları budur.
velhasıl natlus benm sana sözüm bu gitme meselesini fazla ciddiye alma.benim eşim de öyleydi ilk başlarda her gece her gece ailesinde ben fıttırmanın eşiğine geliyordum.zamanla aile kavramına alışıyor. sen sadece ona bir aile olduğunuzu hissettir bu yeter.ve onun önün de ailesini eleştirme böyle yaparak onu karşına almaktan başka hiçbirşey elde edemezsin.zamana bırak..saygılar ;)

biraz empati yapsak? gelini o raddeye getirme meselesi de var sonuçta saygı da karşılıklı belli ki konu sahibi bayanın karşısında saygılı ve edepli bir büyüğü yok.ayrıca kaynana potansiyeli var sizde öyle sezinledim.aynı şeyi benim gelinim yapsa oğlumu hergün hergün çağırmak yerine gelinimi kazanmaya gayret ederdim.belki de kaynanaları x yapan tavırları budur.
velhasıl natlus benm sana sözüm bu gitme meselesini fazla ciddiye alma.benim eşim de öyleydi ilk başlarda her gece her gece ailesinde ben fıttırmanın eşiğine geliyordum.zamanla aile kavramına alışıyor. sen sadece ona bir aile olduğunuzu hissettir bu yeter.ve onun önün de ailesini eleştirme böyle yaparak onu karşına almaktan başka hiçbirşey elde edemezsin.zamana bırak..saygılar ;)

konu sahibi de pek edepli değil:34:

ayrıca ben değerliyim,kimsenin beni üzmesine izin veremem:32:

Bence ilk kocasıyla başedemedi, doldu taştı, sabır taşı çatladı
belli ki adamda dişli bir adamdı ki sen onla başedemedin de
2. kocanda sessiz mulayyım bır tip. saydırıp sövdürüyorsun oohhhh.
sen huyunu suyunu degıstırmedıkce 7 kocalı hürmüzü sağdan sollarsın :1::1::1::37::27:
yada bu anlattıklarına hayal gücü mü demeliyiz ??? :36:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay bu natlus benim sonum olur bu sitete. Ağzımı açtığım her konusunda parmaklıklar ardına atıyorlar beni. Ama çok komik ya eşiyle mesaj paketi almışlar günde 50 mesaj atıyorlarmış birbirine.günde 10 saat işte olsalar saatte 5 mesaj yapar bu da 20 dk bir mesaj anlamına gelir. Tebrikler sevgi rekoru da sizde.

:1:

Bu ne be ? :9:
Yarıldım konuya.
Kız sen gerçek misin ?

Back
X