- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
bıkmadılar beni banlamakdan bu yöneticiler, hayır konu acıyorum derdımızı yazıyorum, sesım solugum cıkmadan susuyorum, masallah yorumlar gel bana hakaret et dercesıne cileden cıkartıp banlanmama neden oluyor, neyse banlanmakdan barim uslubumu düzelteyim, kaynanam ne aradı ne birsey sanırım hafta sonu belli olcak, konum kılıtlı oldugu ıcın, cevaplarımı yazayım, kaynanama ya sız ya ben derken, yanı ya kocam aılesını secıcek, yada ana evını demek ıstedım, enpati yaparsınız veya mecazi mananın ne anlama geldigini bilıyorsunuz dıye dusunmustum bunu duzelteyim lstedım, esıme gelınce annesıne duskun olabılır ben aılesınden kopsun anasıda danasıda ben olayım demıyorumkı, hafta sonu kocamla gecırmek ıstıyorum, bazılarınız kocanı elınde tut yok dır dır yapma vs dıyen cok oldu, esım benı cok sevıyor bende esımde bırbırımıze belkı gunde 50 mesaj atarız, hatta mesaj paketı aldık sırf bu yuzden, konu benle gecırmek ıstememesı degıl, once bunu bılın, sonra sacma sapan yorumlara magruz kalıp konumun kılıtlenmesını ıstemıyorum, kaynanam ve aılesı yuz vermesın, herhafta bıze gelmıyonuzmu , kalmıyonuzmu demelerınden sorun cıkıyor, bende gıtmeyınce ne oluyor problem oluyor, hal hatır sormak ıcın ne zaman arasam veya arasak, gelmıyonuzmu, bırde oglum yemek yedınmı her telefonda demesı sınırımı bozuyor ne oldu bırıktı bırıktı patladım bende, gıtmesını ıstemıyorum o yuzden, hafta sonu bıseyler yapalım dıyorum tamam askım dıyor ama ılk once aılesını gormeye gıdıp sonra kalan zamanda yapmakda benım sınırlerımı zıplatınca, bende oraya gıtmesını ıstemıyorum ve kaynanamı arayıp artık gına geldı, sınırlarımı zorlamayın daha fazla demekle gayet haklıyım, telefonla aramadan once herhafta veya herzaman kaynanama kayınpederıme defalarca soylememe ragmen, ogullarının herhafta gelmesıne, akıl vermemelerıne artık gına geldıgı ıcın yaptıgım az bıle, madem aılesı oncelıklı ıse ya ben ya sız dedım, yanı ya kendı kurdugu aılesı, yada anasının yanı sızın yanınız demek ıstedım ıyıde dedım. aılemı ben kocamın aılesıne duskunlugunden daha duskunum, gunde belkı 10 kere annemle ablam kardesım babamla konusurum, evlerıne gıtmeme nedenım hanı annem yakın, hergun gıdıp gelıyor, benım gıtmemı ıstemıyor demesın dıye kocam, ayrıcada yenı evlıyım herdakka anama neden gıdeyımkı, yanı agız tadım bozulmasın laf olmasın dıye, yenı evlıyım hele eskıyelım annem bana ben ona tabıkı, helede cocugum olunca annemden baska yakınımda bana fayda olucak annemdır, ama basbasa kalalım dıye ne aılem nede ben sıksık gıtmeyız, anlayıslıdır aılem, onlar gıbı gorgusuz degıl, bana herkes madem neden evlendın cıngene gorumce seytan cocuklar, salak kaynana dıyınce kızıyorlar, bılsem evlenmezdım zaten :) ama ben bır yolunu bulucam ınsallah
kusura bakmayında bu üslupla yazmaya devam edersiniz ceza almaya devam edersiniz,empatiden bahsetmıssınız ya sızın arkanızdan bu sıfatlar kullanılsa ne yapardınız