Banlanmaktan dert yanamaz oldum

Natlus;insanların yaşıyla dalga geçmeyin bence.Çünkü siz benden 10 yaş büyüksünüz ama yaşınızın olgunluğuna sahip bir bayan görünümünde değilsiniz.Demek ki bazı şeylerin yaşla alakası yok.

Bir sağlıkçı olarak size psikolojik yardım almanızı önerebilirim.Öfkenizi kontrol altına alamadığınız aşikar.

Banlanmaktan şikayetçisiniz ama banlanmamak için bir çabanızda yok.Ki anlattığınız kadarıyla insanları kırmamak veya kaybetmemek gibi bir çabanızda yok hayatınıza dair.

Siz bu fikirlerle kendinizi hep mutsuz hissedersiniz ve çevrenizide şimdi olduğu gibi mutsuz edersiniz.

Başkalarıyla değil kendinizle uğraşın inanın o zaman daha az dertli olursunuz.

sorununuzun muhatabı kayınvalideniz değil eşiniz.kayınvalidenizin evladını özlemesi,görmek istemesi çok ama çok doğal.anormal olan sizin bunu anlayamamış olmanız ve bunu engellemeye cüret etmeniz.siz kendilerini sevmiyor olabilirsiniz fakat siz sevmiyorsunuz diye kimse ailesinden geçecek değil.

herşeye rağmen size verilen değere minnet duymalısınız,zira ya ben ya siz diye tehdit ettiğiniz kayınvalideniz,BİZ sen aradan çekilebilirsin de diyebilirdi.

Son düzenleme:
@natlus sanırım açtığı konularla gündem yaratma peşinde.
Yoksa ben de dahil pekçok arkadaş mantıklı fikirler yazdı ama onları görmezden gelip sadece işine gelenleri alıp onlarla tartışma peşinde.
Sen bu kafayla gidersen çok banlanırsın, çok konun kapanır benden söylemesi...

Son düzenleme:
yönetim seni banlayıp, konunu kapatınca olay bitiyor. eşin ne yapsın bi düğmen yok sindirmişsin zavallıyı

zorla gel natlus üslubunu boz diyorsunuz yani, karar verin bozayımmı bozmayayımmı, ya yazım hatalarına takılmayınız lütfennn :) ben yogun iş temposunda calısan bır bayaaanım :) o bakımdan oyle abcdefg ye dıkkat edecek kadar vaktım yok, farkında ısenız fazla gıremıyorum, sızler gıbı dakka başı keşke girebilsem ama özürdilerim. Ayrıca genelde cep telefonumdan gırıyorum ıs yerınde yasak net ... Umarım yazım hatalarımı degıl konumla alakadar olursunuz... ayy ben ne kibar kızım aslında da ikde beni bu hale getirenler gün yüzü görmesinler inşallahh...:)

Ah Natlus ah:21:

Seni gerçek hayatta görmeyi inan çok istiyorum :27:

Ben mi çok safım sen mi çok cinsin, çıkamadım ben işin içinden açıkçası :) Ben her pazar bizimkini dürterim kalk annene gidelim diye... Sabah gideriz çayımızı içeriz sonra bütün gün gecelere kadar gezeriz mis gb ya da bütün gün gezip akşam çaya gideriz. Hem onlar birbirini görüyor hem de dilediğimizce geziyoruz, hiçte sorun olmuyor açıkcası hatta gitmessek kendimi kötü hissediyorum diyebilirim. Büyük insanlar bu tip şeyleri bekliyorlar evlatlarından ve kızacaksınız bana ama çok haklılar. Biz gidemessek de onları çağırırız muhakkak yemeğe ve o gece bizde kalırlar. Hiç rahatsız olmadım daha bu durumdan dediğim gb ya ben çok safım ya sen çok cinsin Natluscuğum :54:

Kendi ailenize de gidiyormusunuz eşinizin ailesi gibi sıklıkla , zira onlarda ana baba onların da hakkı değilmi? Yoksa bu sadece erkek ailelerinin mi hakkı oluyor size göre?

Kendi ailenize de gidiyormusunuz eşinizin ailesi gibi sıklıkla , zira onlarda ana baba onların da hakkı değilmi? Yoksa bu sadece erkek ailelerinin mi hakkı oluyor size göre?

Tabiki ama onunkiler kadar sık gidemiyoruz malesef. Onun ailesi ve biz İstanbul'dayız ama benim ailem güneyde :5:

Yinede elimizden geldiğince gideriz, bazen ben söylemeden o der bu haftasonu gidip gelelim istersen diye.Ben onun ailesine böyleyim, o benim aileme nasl başka türlü olsun :38:

zorla gel natlus üslubunu boz diyorsunuz yani, karar verin bozayımmı bozmayayımmı, ya yazım hatalarına takılmayınız lütfennn :) ben yogun iş temposunda calısan bır bayaaanım :) o bakımdan oyle abcdefg ye dıkkat edecek kadar vaktım yok, farkında ısenız fazla gıremıyorum, sızler gıbı dakka başı keşke girebilsem ama özürdilerim. Ayrıca genelde cep telefonumdan gırıyorum ıs yerınde yasak net ... Umarım yazım hatalarımı degıl konumla alakadar olursunuz... ayy ben ne kibar kızım aslında da ikde beni bu hale getirenler gün yüzü görmesinler inşallahh...:)

Sen kibarsın, üslubun düzgün de bu kadar insan seni yanlış anlıyor öylemi ?

tel.unda sadece tartışma çıkaracak msjlar mı görünüyo
sayfalarca yazıldı konuyla ilgili göstermiyomu tel.
ayrıca konunu takip edemiyceksen vaktin yoksa ısrar kıyamet konu açmak zorunda değilsin...

Natlus canm balım hiç mi aklına gelmiyor bunca kadın neden bana tepki göteriyor,neden benim konularım hep kapatılıyor diye?

bir düşün bunu.neden sen?

seni tanıyor muyuz? hayır

geçmişte bi alıp-vermediğimiz mi var,? hayır

sana gıcık mıyız,? hayır

e peki sorun ne o zaman ?

bak bu sitede anlaşan anlaşamayan,birbirini seven sevmeyen bütün kadınlar bir tek senin konularında tek yürek oluyor :)

her cümlende bi laf vurma var..her konuna bir hakaretle giriyorsun.

ılımlı olmak,kendini düzgün cümleler kurarak ifade etmek bu kadar mı zor?

Bedduadan sonra gülümseyen tek inan türüsünüzdür.
Yazım hatama takılamayın diyorsunuz da size yorum yapanlara değil bu şekilde farklı konulara takılanlara yorum yapıyorsunuz.
Nedense ilginizi bu tür mesajlar çekiyor.
Hani bizlerde ''dakka'' başı girdiğimiz için sizin gibi eğlenceler arıyoruz.
Malum yazım konusunda staj yaptığımız için ''dakka''başı siteye girmeyen,yoğun iş hatunlarına sataşıyoruz.

Bu arada ''dakka''başı zaten giremezsiniz. Zira banlı zamanlarınız aktif zamanlarınızdan çok daha fazla.
Aktif olup olmaz ''dakka''başı hemen konu açıyorsunuz.

Yine ayrıca, yoğun iş hatunlarının imlası çok daha güçlü olur ve yine pc-klavyeyi bu kadar güzel açıklayan emekli olmayan genç yoğun iş kadınından bu hataları görmek şaşırtıcı.

natlusun üslubu,yaşam tarzı,düşünceleri,davranışları doğru ya da yanlış o kendini ilgilendirir..
eğer beğenmiyosanız yorum yapmayın arkadaşlar,kimse size zorla gel konuma yorum yap demiyor,bu ne tepki anlamış değilim..yazmayın o halde,belki de en güzel cevap bu olacaktır.

natlusun üslubu,yaşam tarzı,düşünceleri,davranışları doğru ya da yanlış o kendini ilgilendirir..
eğer beğenmiyosanız yorum yapmayın arkadaşlar,kimse size zorla gel konuma yorum yap demiyor,bu ne tepki anlamış değilim..yazmayın o halde,belki de en güzel cevap bu olacaktır.

ayaz, eğer yorum istemek üzerine konu açıyorsa ve uslubu bizi rahatsız ediyorsa yorum yapmak güç olur ve bunu belirtme hakkına sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Evet, haklısınız cevap vermemek konusunda katılıyorum. Böyle konulara uğramamak bile gerekiyor.

ayaz, eğer yorum istemek üzerine konu açıyorsa ve uslubu bizi rahatsız ediyorsa yorum yapmak güç olur ve bunu belirtme hakkına sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Evet, haklısınız cevap vermemek konusunda katılıyorum. Böyle konulara uğramamak bile gerekiyor.

o konuda haklısın elbette..insanlar sorunlarını yazıyor,neden?birileri yorum yapsın,bir çıkar yol göstersin,fikir versin vs vs..çok güzel...
ama ne zaman "natlus"un açtığı bir konuya girsem,ilk yorumdan itibaren tepkiler,eleştiriler,alay etmeler......en az natlusun konuları kadar sıkıcı olmaya başladı bence..

bu arkadaş haklı iken haksız duruma düşüyor,konuşması anlatımıyla..eminim farklı anlatsaydı yardımcı olacak yorumlar yazılırdı..defalarca uyarılmış,düzgün anlatması istenmiş ama yok! anlamıyorsa arkadaş daha fazla üstüne gidilmesin bence,öyle kabul edip derdine çare aramak üzere yorumlar yapılsın,ya da uğranmasın bile,dediğin gibi 1sen..
benim kendimce fikrim bu,kimseyi yargılamıyorum aslında..

konu açıyor, demek ki yorum istiyor
bir problemi var, çözmeye çalışıyor, biz de isteklerinde haklı olduğunu ancak kendini ifade etme tarzında hata olduğunu düşünüyoruz, bunu belirtiyoruz, sen böyle değil de daha farklı ifade etsen karşı taraf da daha anlayışlı yaklaşır, kabalaşarak, laf vurarak bir yere varamazsın, iş ancak inatlaşmaya gider diyoruz, bunu açıklamaya çalışıyoruz.
derdimiz natlus'a ''sen böyle konuşursan olduğun yerde sayarsın, oh olsun sana, hakediyorsun zaten, bu ne biçim uslup be?'' gibi şeyler söyleyip onu sinirlendirmek değil ki. bu ne bize ne ona hiiiç bir şey katmaz, bunu biliyoruz çünkü.
neyse çoğul konuştum, kusura bakmayın, çoğunluk böyle düşünüyor diye düşündüm ama yine de tekil konuşmuşum gibi algılarsanız sevinirim, kendi fikrim açık ve net olarak budur en azından.

ben bu arkadaşı tanımıyorum hiç okumadım sorularını okuduysamda hatırlamıyorum .derdi ne bilmiyorum ama şu var burdaki bazı insanlar gerçekten anlam veremiyorum .ne zaman konu açsak atlayıp polemik yaratmaya çalışıyolar ben bundan rahatsızım .kendi adıma cevap bile vermiyorum artık .rahatsız olduğum insanın konusunada yorum yapmıyorum .sırf kavga etmek için o şunu diyecek bende bunu derim falan ne oluyor arkadaşlar yaa .bide hırs yapıp eski konular falan takip edenler var .beğenmiyorsan yorum yapmazsın yani bu kadar basit aslında .

Back
X