Bantlar çıktıktan sonraki süreç

Alyyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
140
26
98
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Bugün bantlarım çıktı ve burnum çok yapay duruyor yani sokakta kim görse hemen estetik olduğunu anlar. Şişlikler ve üst bölgede asitmeri var sanki. Bantlar çıkana kadar çok memnundum ama şu an hiç mutlu değilim.
Kaç gün içinde normal bi görüntüye kavuşurum. Hiç dışarı bile çıkamam bu şekilde.

Sanki kalıp gibi değil mi sizin bir organınız değil sanki yapıştırmışlar 3. Haftadayım normalde döndü hala şişlikler var ama yapaylık gitti 2. Haftada dönüyor yavaş yavaş normale

Sanki kalıp gibi değil mi sizin bir organınız değil sanki yapıştırmışlar 3. Haftadayım normalde döndü hala şişlikler var ama yapaylık gitti 2. Haftada dönüyor yavaş yavaş normale
ya çok sağol içimi rahatlattın aynen kalıp gibi sürekli aynaya bakıp alışmaya çalışıyorum. haftasonu da başka yere gidecem şimdi herkes yorum yapacak diye korkuyorum

Sen bu süreci araştırmadın mı canım benim de öyle sanki plastik bir burun takmıslar gibiydi benimdi rengi bile ilk çıktıgında diğer kısımlardan farklıudı Şimdi alakası yok bir ayı geçti gün geçtikçe oturuyor sabırlı ol

aslında bugüne kadar beğeniyordum hep bugün çıkınca bi anda çok tuhaf göründü gözüme o yüzden moralim bozuldu yandan güzel duruyor. önden bakınca kalemle çizmiş gibi aşırı yapay. bi de bu süreçten sonra burun ucunuzda düşme oldu mu acaba?

Canım içini rahat tut öncelikle başta aşırı yapay geliyor insanın gözüne bende düzeleceğini bildiğimden kendimi rahatlatıyorum. Bende düşme bir iki milim oldu çok az yani. Doktorun tekniğinden kaynaklanan birşey o canım benim ilk açılınca kalkık değildi öyle:)

merhaba. ben 2017 haziranda bu ameliyatı oldum. ilk bantlarım çıktığında korktum eskisinden daha büyük şiş yapay diye. 8.ayımdayım şuan ve burnumun estetik olduğunu ben söyleyince bile inanmıyorlar. burnun tam şeklini alması 1 yıl sürüyor zaten. sadece sabırlı olun ve moralinizi bozmayın. doktorunuzun size önerdiği cilt masajları varsa onları yapın.burnunuza masaj yapın yani sevgiler geçmiş olsun

Merhaba kaş arasındaki kemiğiniz de inceldi mi??

Merhaba kaş arasındaki kemiğiniz de inceldi mi??
benim orası doğuştan inceydi sorunlu olan burun ucumdu. 8.ayımdayım git gide küçüldü ve burun kemerimle aynı genişliği aldı. orantılandı yani. zamanla burun istenilen şekli alıyor :)

benim orası doğuştan inceydi sorunlu olan burun ucumdu. 8.ayımdayım git gide küçüldü ve burun kemerimle aynı genişliği aldı. orantılandı yani. zamanla burun istenilen şekli alıyor :)
Bana özelden resimlerini atabilir misin merak ettim :) ben burnumun şeklini şuan beğeniyorum tek sıkıntım ucu kalkık ve burun yüzüme göre kısa geliyor.. bantlar çıkalı 20 gün oldu

Bana özelden resimlerini atabilir misin merak ettim :) ben burnumun şeklini şuan beğeniyorum tek sıkıntım ucu kalkık ve burun yüzüme göre kısa geliyor.. bantlar çıkalı 20 gün oldu
şuan bilgisayardayım telefonum annemde. instagramın varsa istek atabilirsin "moramoo" orda ameliyattan öncesinde ve sonrasında fotoğraflarım var. akşam telefon elime geçince sana özelden ayrıntılı atarım canım

Ya inş benimki de öyle doğal olur. Bi de benim burnum ilk kalkıktı sonra bantlar çıkınca normale döndü ve bugün ucu top gibi aşağı doğru, umarım düşmez burnum ya çok korkuyorum

Benimki de bantlar varken kalkıktı bantlar çıkınca sanki bi anda normale döndü, keşke biraz kalkık kalsaydı diyorum hatta düşmesinden korkuyorum şu an

Ya inş benimki de öyle doğal olur. Bi de benim burnum ilk kalkıktı sonra bantlar çıkınca normale döndü ve bugün ucu top gibi aşağı doğru, umarım düşmez burnum ya çok korkuyorum
bantlar varken kalkık durmasının sebebi burun ucunuzu bantlarken çok hafif yukarı kaldırıyorlar. sebebini bilmiyorum. bende de öyleydi hatta korkmuştum domuz gibi oldum bu nee? demiştim. bantları bir açtılar önü çok aşağı eğildi ohh dedim sonunda korkmayın iyi bir doktora yaptırdıysanız burun ucunuz düşmez. bantlardan ötürü kalkık durduğu için çıkarıınca aşağı eğilmiş düşmüş veya düşecekmiş gibi gelebilir. burun ucumla o kadar çok oynadım ki düşecek olsa benimkisi ilk ay düşerdi maşallah top gibi burnum var sizi de öyle olur sadece sabırr

İçimi çok rahatlattın teşekkürler, doktoruma güveniyorum inş düşmez dediğin gibi. Bana da zaten masaj berdi ama burun ucuna yapma dedi oraya dokunmamak gerekiyormuş. Ben yine hafif masajla biraz peeling yaptım mecbur siyah nokta dolmuş ve kabuk kabuk soyuluyor. Sonra tedirgin oldum oynadım diye.

ilk aylarda burunla oynamak iyi değil aynen özellikle ucuyla. bende de siyah noktalar olmuştu soyulmalar 3 ay geçmedi sinirden ölüyordum ama yapacak bir şey yok sen yinede çok oynama ilk aylarda ne olur ne olmaz soyulan derileri tırnakların uzunsa azar azar alıver ama siyah noktalarınla oynamamanı tavsiye ederim

Makyaj falan da yapamam o zaman daha 2 hafta oldu, tırnağımla biraz soydum ölü derileri, dokunmam artık bundan sonra

Makyaj falan da yapamam o zaman daha 2 hafta oldu, tırnağımla biraz soydum ölü derileri, dokunmam artık bundan sonra
ben ilk ay burnuma dokunamamıştım bile burnum hariç her tarafıma fondoten sürebiliyordum ama burnuma elimle bile süremedim hassaslaştığı için. tam da okul dönemime denk gelmişti. bence de dokunmayın ilk 3 ay önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…