- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi miss_sultan
-
Peki anlaşmalı olduğu hastaneler ve doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı? Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Oraya da geliyor mu? Bi de siz normal doğumu destekliyo mu? Ben çok normal doğum yapmak istiyorum. 16. haftadayım.kim banu çiftçi mi asık suratlı? imkansız asla inanmam. hem hastalarıyla ilgisi ve takibi hemde doktorluğu harika
medicalpark döneminden beri tanırım ben onu, asla öyle biri değil işinde çok iyi, kızımın doğumunda birliketeydik, şimdi muayenehanesi var ama hiç de pahalı değil, 300-350 lira ve işinin ehli bir dr.
şimddi ikinci bebeğim olabilsin diye uğraşlardayız kendisiyle. ama kesinlikle üstüne başka dr tanımam..
öyle güzel uyandımki. allah ondan razı olsun. ne sonda taktı ne de ilkimdeki gibi lavmam yapıldı.Banu ablam diyorum çünkü o bana bir doktor değil olmayan ablam oldu. İlk kıımın doğumundan sonra ikinci kızıma gebe kaldığımı öğrendiğimden itibaren korkudan uykularım kaçmaya başlamıştı.ilk doğumumda uyandığımda ağrıdan inliyodum. ilki sezeryan olduğu için ikincide sezaryen oldu. Oysa İkincide narkoDan uyandığımda Banu ablam elimi tutuyordu. o gülümsemesi ve güzel yüzü hala aklımda. çyle üzwl uansımmi ertesi sabah kalkmış ve eve gitmek isriyodum
canım benim tüm yakın çevrem onda doğum yaptı, onun dediği bir şey var, adı üstünde normal doğum diyor, ddiğeri anormal, gecenin kaçı olsa sıkıntı yok. ben akşam 22.10 da doğum yapmıştım ama uzun sürmüştü 18.00den 22,10a kadar beni bekledi kadın. görümcem gece 3 de doğum yaptı hastaneye bizden önce gelmişti ve geç kaldık diye bizi fırçalamıştı :):)Peki anlaşmalı olduğu hastaneler ve doğum ücretleri hakkında bi bilginiz var mı? Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Oraya da geliyor mu? Bi de siz normal doğumu destekliyo mu? Ben çok normal doğum yapmak istiyorum. 16. haftadayım.
2010 hangi ayda doğum yaptın, çünkü kendisi o sene ayrıldı medicalparktan.. sanırım mart ya da nisanda.. ben ağustosta kendisiyle doğumu gerçekleştirdim, muayenehanesini o sene açmıştı, ve hastaları ortada kalmasın diye hastane ile aynı muayene ücretine kendi muayenehanesinde devam etmişti,, ben doğum yaptıpım dönemde hastane ile ilişiği kalmamıştı.Şimdilerde yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben de. 2010da doğurdum ben oğlumu Banu hanım Medical parkda, gerçekten tarzı çok sert, sorularda tersleyen trip atan tuhaf biriydi. Eşim istediği için dr değiştiremedim de. Ayrıca oğlum makat geliş idi, 38. haftada beni korkutarak zamanı dolmasını beklemeden sezeryanla aldı, kendisine hala kızgınım, o an oğluma birşey olacağından gerçekten korkutulmuş olmasam, herşey yolunda olduğu halde neden doğumun kendi kendine başlamasını beklemiyoruz derdim
Şimdilerde yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben de. 2010da doğurdum ben oğlumu Banu hanım Medical parkda, gerçekten tarzı çok sert, sorularda tersleyen trip atan tuhaf biriydi. Eşim istediği için dr değiştiremedim de. Ayrıca oğlum makat geliş idi, 38. haftada beni korkutarak zamanı dolmasını beklemeden sezeryanla aldı, kendisine hala kızgınım, o an oğluma birşey olacağından gerçekten korkutulmuş olmasam, herşey yolunda olduğu halde neden doğumun kendi kendine başlamasını beklemiyoruz derdim
Dr Banu da şimdi sizin hikayenizi paylaşmış..karşılıklı dövüş :))kim banu çiftçi mi asık suratlı? imkansız asla inanmam. hem hastalarıyla ilgisi ve takibi hemde doktorluğu harika
medicalpark döneminden beri tanırım ben onu, asla öyle biri değil işinde çok iyi, kızımın doğumunda birliketeydik, şimdi muayenehanesi var ama hiç de pahalı değil, 300-350 lira ve işinin ehli bir dr.
şimddi ikinci bebeğim olabilsin diye uğraşlardayız kendisiyle. ama kesinlikle üstüne başka dr tanımam..
Aynen :) dün kontrolümüz vardı 12+0 olduk şükğrler olsun. Uzun yıllardır bu konuda yoldaşım benim o.Dr Banu da şimdi sizin hikayenizi paylaşmış..karşılıklı dövüş :))
Bu kadar olur..dr Banu nun sizle ilgili yorumunu okudum..çok etkilendim..sonra Google da onunla ilgili yorumlara bakarken sizin yorumunuza denk geldim..yazamadan duramadım..sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun..Aynen :) dün kontrolümüz vardı 12+0 olduk şükğrler olsun. Uzun yıllardır bu konuda yoldaşım benim o.
ok teşekkür ederim :)Bu kadar olur..dr Banu nun sizle ilgili yorumunu okudum..çok etkilendim..sonra Google da onunla ilgili yorumlara bakarken sizin yorumunuza denk geldim..yazamadan duramadım..sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun..
Canım merhaba Banu hanım hangi hastanede acaba bana bilgi verir misiniz ? Birde muayene ücreti nedir?Ç
ok teşekkür ederim :)
Canım muayenehanesi var, Vital Fulya Plaza da, hastane olarak da anadolu yakasında Medistate ile çalışyor, avrupa yaakasında Dora, Liv, Acıbadem ile.Canım merhaba Banu hanım hangi hastanede acaba bana bilgi verir misiniz ? Birde muayene ücreti nedir?
Bir aylık ücreti mi peki ? Ekstra istediği testleri nerde nasıl yaptırıyoruz ekstra ücreti oluyor muCanım muayenehanesi var, Vital Fulya Plaza da, hastane olarak da anadolu yakasında Medistate ile çalışyor, avrupa yaakasında Dora, Liv, Acıbadem ile.
başka hastane var mı bilmiyorum. ben Allah izin verirse Medistate de doğum yapıcam..
muayene ücreti 400 lira
geç gördüm kusura bakma canım, haftasonu giremedim hiç. aylık ücret derken gebeliğin sonralarına doğru 15/1 kontrol oluyor ya o zaman bi daha almıyor.Bir aylık ücreti mi peki ? Ekstra istediği testleri nerde nasıl yaptırıyoruz ekstra ücreti oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?