- 30 Kasım 2016
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi miss_sultan
-
fıyat nedrı kontrollerdeYeni güvenilir iyi bir dogum hastanesi arayan arkadaşlar SıZLERE FULYADA
DORA HOSPıTAL dr. hakan peker i tavsiye ederim .
gördugum en ılgılı en alakalı son sıstem hastaneeeee
fıyat nedrı kontrollerde
ben de banu çiftçi hastasıyım. pek soru sorulasından ve konusmaktan hoşlanmıyor ama alanında cok basarılı biri. azıcık da sinirli bir yapısı var. ben de her doğuma girip kendi mı yapıyor doğumu onu merak ediyorum. bir de cep telefonunu hiç arayacak durumum olmadı ama doğum gece olursa onu ararsak gelir mi sizce?
bence her doğuma girmiyordur ancak riskli doğumlara girer. ayrıntılı ultrason da cok onemli ona bile girmiyor radyolojideki doktorlar bakıyor diye biliyorum.. evet cok bilgili onun her dediğine cok güveniyorum. keşke biraz daha konuşmayı sevse :) insan biraz çekiniyor ondan. medical park kurallarına göredoktorların hastalarına 10dak. ayırması gerekiyormus diye duymuştum.. belki uzar muhabbet diye düşünüyordur. çok mu polyannacı baktım olaya bılmıyorum ama :)
Çok şeker bir insan. Bebeğinizle sanki kendi bebeği doğacakmış gibi ilgileniyor. Hata çoğu zaman sizden daha çok heyecanlanıp seviniyor. Gece yarısından sonra bile telefonla arasanız her türlü yardımı ve desteği veriyor. Çok doğru bir tercih.Kızlar ben Banu Çiftçiye gidiyorum,, çok araştırdım hep olumlu gördüm internetten bş de sizden bilgi almak istiyorum. Yeni başladım ona.. Biraz bilgi werir misiniz Banu Çiftçi hakkında????... şimdiden teşekkürler....
Merhabalar. Tam tamına 1 yıldır Banu Çiftçiyi takip ediyorum. Güncel olarak makalelerini instagram hesabını takip ederim. Henüz evli bile değilim fakat arkadaş ortamımda herkes ileride çocuğumun doktorunun Banı çiftçi olacağını bilir gebelik uygulaması bile bende yüklü ☺ O ilk sayfaları okuyunca bi kanım çekildi dedim yok Banu Çiftçi değildir zannetmiyorum. Yapım gereği aşırı duygusal bir insan olduğum için nasıl yani diyerek gözlerim dolmadı değil sonra hemen videolarını açtım izledim eski moduma döndüm gebelik uygulamasında ki videoları incelerken özellikle o kadar kolaylıkla anlayabileceğimiz sade bir dil seçmiş ve güler yüzle heyecanlıymışçasına yansıtarak konuşmuş ki; yani sanırım o sıralar hayat döngüsü yolunda gitmiyor olabilir. Ağır bir duruşu var zaten kesinlikle ona çok yakıştırdığım ama Afrika da gönüllülere hizmet sağlayan bir doktorun öyle çokda bahsettiğiniz gibi olabileceğine inanasım gelmiyor. Banu Çiftçiyi çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum.Umuyorum ki ilerde bebeğimi onunla takip etmek nasip olur
Siz hangi doktoru tercih ettiniz merak ettimMerhaba doktor olarak kendisini seversen çok büyük hata yaparsın. Kendisi hastalarını pek takip etmiyor. Verdiği ilacı bile unutup aa ben mi vermiştim gibi cevaplar veriyor. Kendisi benim doktorumdu detaylı ultrasonu şehirdisinda olduğum için kendisinin anlaşmalı olmadigi yerde yaptırdım. Asistanı da başka yerde yaptirabilirsiniz dedigi halde bana prensip olarak başkasına gittiginiz için sizi artık bırakıyoruz diye asistanindan mesaj geldi. Kendisi zaten 15 dk muayeneyi tutuyor şikayetin var mı sorun var mı diye geçiştiriyordu sürekli. Bunu gittiğim diğer doktorla açık ara anladım. Çünkü gittiğim doktor herseyi ayrintiyla anlatip ne yiyip icmem gerektiği neler yapmam gerektiği hatta eşimi bile bilgilendirdi 1,5 saat muayene etti. Banu ciftci ise sağlık ocağında yapılan test sonuçlarıni kendisine göndermemi istedigi halde kendisine sonuçları gönderdiğimde yorum bile yapmadı. Beni hamileligimin ortasında yarı yolda bırakan bir insan kendisi. Yine de sen bilirsin diyecegim ama diğer doktoru gördükten sonra asla istemem böyle ticari dusunen birisine kendinizi ve cocugunuzu emanet etmenizi.
Doktorunu öğrenebilir miyimMerhaba doktor olarak kendisini seversen çok büyük hata yaparsın. Kendisi hastalarını pek takip etmiyor. Verdiği ilacı bile unutup aa ben mi vermiştim gibi cevaplar veriyor. Kendisi benim doktorumdu detaylı ultrasonu şehirdisinda olduğum için kendisinin anlaşmalı olmadigi yerde yaptırdım. Asistanı da başka yerde yaptirabilirsiniz dedigi halde bana prensip olarak başkasına gittiginiz için sizi artık bırakıyoruz diye asistanindan mesaj geldi. Kendisi zaten 15 dk muayeneyi tutuyor şikayetin var mı sorun var mı diye geçiştiriyordu sürekli. Bunu gittiğim diğer doktorla açık ara anladım. Çünkü gittiğim doktor herseyi ayrintiyla anlatip ne yiyip icmem gerektiği neler yapmam gerektiği hatta eşimi bile bilgilendirdi 1,5 saat muayene etti. Banu ciftci ise sağlık ocağında yapılan test sonuçlarıni kendisine göndermemi istedigi halde kendisine sonuçları gönderdiğimde yorum bile yapmadı. Beni hamileligimin ortasında yarı yolda bırakan bir insan kendisi. Yine de sen bilirsin diyecegim ama diğer doktoru gördükten sonra asla istemem böyle ticari dusunen birisine kendinizi ve cocugunuzu emanet etmenizi.
Merhaba doktor olarak kendisini seversen çok büyük hata yaparsın. Kendisi hastalarını pek takip etmiyor. Verdiği ilacı bile unutup aa ben mi vermiştim gibi cevaplar veriyor. Kendisi benim doktorumdu detaylı ultrasonu şehirdisinda olduğum için kendisinin anlaşmalı olmadigi yerde yaptırdım. Asistanı da başka yerde yaptirabilirsiniz dedigi halde bana prensip olarak başkasına gittiginiz için sizi artık bırakıyoruz diye asistanindan mesaj geldi. Kendisi zaten 15 dk muayeneyi tutuyor şikayetin var mı sorun var mı diye geçiştiriyordu sürekli. Bunu gittiğim diğer doktorla açık ara anladım. Çünkü gittiğim doktor herseyi ayrintiyla anlatip ne yiyip icmem gerektiği neler yapmam gerektiği hatta eşimi bile bilgilendirdi 1,5 saat muayene etti. Banu ciftci ise sağlık ocağında yapılan test sonuçlarıni kendisine göndermemi istedigi halde kendisine sonuçları gönderdiğimde yorum bile yapmadı. Beni hamileligimin ortasında yarı yolda bırakan bir insan kendisi. Yine de sen bilirsin diyecegim ama diğer doktoru gördükten sonra asla istemem böyle ticari dusunen birisine kendinizi ve cocugunuzu emanet etmenizi.
merhaba ben yeniyim hamileyim ve henuz bi doktor bulamadım bu doktoru düşünoyrum ilgi ve alakası nasıl doğum ücreti muayane ücretleri ne kadar bilgi verir misin rica etsem :)3 ay önce banu hanıma doğumumu yaptırdım,çok tatlı bir kızım oldu:) doktorum gebeliğim her önemli anında yanımdaydı her zaman ulaşabildim artı doğum sonrası desteğide cabası.ilk sezeryanımda 4 gün hastanede yatmıstım banu hanımda hemen ayağa kalktım ve herşey çok ağrısız tamamlandı.doğru doktor tercihi yaptığım için çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?