Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Banyo sonrası yoğun saç dökülmesi ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar benimde banyo sonrası çok dökülüyodu saçlarım ama aldırış etmedim hiç sonra saç kremi kullandım 100den fazla döküldü duştan sonra baya dökülmüştü moralim baya bozulmuştu :110: ama saç kremide kullanmak istiyordum sonra banyoya girince saç kremi sürdüm beklettim saçımda saç kremini sonra saçlarımı iyice taradım sonra duştan çıkmadan önce gene iyice taradım duştan çıkınca hiç dökülmedi arkadaşlar birde çok fazla şampuan değiştirmeyin :KK12: bi şampuanda sabitli kalın :63: saç dökülmeniz geçene kadarda saç kremi kullanmayın hindistan cevizi yağı kullanmayın bence ben sürdüğümde dökülme sıralarında gene dökülmüştü birşey değişmemişti Allah'a şükür dökülmem geçti inş sizinkilerde geçer :KK200::KK52:

merhaba yaklasık 4 aydır çok yogun bir şekilde saçım dökülüyor bir anda dökülmeye başladı. (sadece banyoda 200 den fazla) doktora gittim bir sürü ilaç verdi daha da kötü oldu .şimdi başka bir doktora gıdıyorum. biotin faydalı mıdır? herkes farklı birşey söyluyor. mevsimden mi nedir herkes de aynısı mı var? saç kremi döker mi yoksa taramaya yardımcı olacağından dolayı daha mı iyi gelir?

Merhaba, ben de geçirdiğim bir ateşli hastalıktan tam 2 ay sonra çok yoğun şekilde saçlarımı kaybetmeye başladım.. Öyle ki artık alnımın köşeleri iyice açılmıştı. Her gün yumurta yemeye ve biotin+balık yağı kapsülü kullanmaya başladım. 1 ay içinde bıçak gibi kesildi diyebilirim. Bir de desteklemek için aşağıdaki ürünleri birlikte kullandım. Ama size tavsiyem tek başına ürün yerli değil, mutlaka besinlerle içeriden desteklemek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben de geçirdiğim bir ateşli hastalıktan tam 2 ay sonra çok yoğun şekilde saçlarımı kaybetmeye başladım.. Öyle ki artık alnımın köşeleri iyice açılmıştı. Her gün yumurta yemeye ve biotin+balık yağı kapsülü kullanmaya başladım. 1 ay içinde bıçak gibi kesildi diyebilirim. Bir de desteklemek için aşağıdaki ürünleri birlikte kullandım. Ama size tavsiyem tek başına ürün yerli değil, mutlaka besinlerle içeriden desteklemek gerekiyor.

İlk doktorumun verdiği ilaçlardan (betasalic-coresatın-kapigen) dolayı mıdır bılmıyorum ama şu anda dökülmem devam ediıyor ustune bir de hiç olmamasına ragmen sac derim acayıp hasssas sac koklerim top top gelio elime şimdiki doktorum da antibiyotik kullanımından yada ateşli bi hastalıktan olabileceğini söyledi genetik olmadıgını düzeleceğini falan 5 gundur biotın b12 folik asit demir takviyesine ek minoxil kullanıyorum fakat minoxil gibi ilaclar ilk ay doker diyolar sizde biotin ne kadar zaman da etki gösterdi birden dökülmenin kesilmesinden kastınız nedir şampuan etkiler mi bu asamada nası davranıcam ben bu saclara acıksası psıkolojim ne zaman düZelecek onu merak ediyorum

Kızlar ben 23 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç bir zaman gür saçlarım olmadı. Ince telli olması da dezavataji. son senelerde sac dokulmem ciddi oranda arttı. Ve artık sac derimi görebiliyorum. Arka kısımlarda bile ara ara. Yağlar vs denedim yıllardır sac dökülmesi durduran sampuanlar kullandım ama bir fayda etmedi. Yaşım daha cok genç ve üniversite de okuyorum sosyal ortamimdan uzaklaşıp derslere daha girmek istemiyorum. Ankara da bir doktora gittim. Duştan sonra daha yoğun bir şekilde dökülme yaşadığımı söyledim. Bana dediği kullandığınız sampuanlar da çok kimyasal olduğu ve sac derisi hassas kadinlarda saçı doktuğunu söyledi. Kimyasali az sampuanla hafta da 1 kez sampuanlayip geri kalan gunler de ilik suyla kafa derinize masaj sekilinde yıkamak en iyisi dedi. Bunu denedim. Ve sampuanla yikadigim halinden nerdeyse yarı yarıya döküldü saçlarım. Evet cok temizlemiyor suyla yıkamak ama 1 ay böyle yapmak bile sac için çok büyük fayda.benim gibi okulu veya işi olan kadınlar hafta da 2 kere içeriği temiz bir sampuanla yikamalarini tavsiye ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.

Sen buna dökülmemi diyorsun? Benim hergün en az 100 telim dökülüyor. :D

Back
X