Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banyo yaptıktan sonra saçım dalgalı dalgalı oluyor.Güzel duruyor aslında ama dağınık bir görüntü oluyor.Düzleştiriyorum 2 dakika sonra dalga dalga oluyor.Ne yapmalıyım bana yardm edin arkadaşlar :kedi:
Banyo yaptıktan sonra saçım dalgalı dalgalı oluyor.Güzel duruyor aslında ama dağınık bir görüntü oluyor.Düzleştiriyorum 2 dakika sonra dalga dalga oluyor.Ne yapmalıyım bana yardm edin arkadaşlar :kedi:
güzelim saçlarını çok katlı kestırirsen sanırım kurtulursun bu sorundan dalgalı sacları kımse sevmez ama kesım ve model saca cok guzel sekıl verdırır(mesela dalgalı saça vigo cok guzel duruyor bunu sen evdede yapabılırsın) yerimseniben ve normal jole surer gıbı tatlı badem yagı sur gun boyu dursun sacında hıc sorun degıl, aksıne cok iyi faydaları var saca sacını parlak gosterır ve besler saygılarımla....:1hug:
benimde aynen dedigin gibi oluyor canim..
zaten saclarim dalgali banyo sonrasida iyice kabariyor dalgali dalgali oluyor ve cok daha kisa görünüyor cekiyor kendini iyice..
ama ben topuz yapip toplu tutuyorum bir kac saat o zaman boyle bir sorun olmuyor, yatiyor kabarmiyor dalgalarda daha düzlesiyor.
istersen bide sen dene.
dalgalı kullanmak istitorsan kat verdir bir de yatıştırıcı saç kremleri var onlardan kullan bi de çok sık düzleştirirsen dalgası tutmaz düzleştirmeye ara vermen gerekiyor =)