- 2 Aralık 2016
- 98
- 31
- 8
- Konu Sahibi gevezemelek
-
doktor musunuz?Yapabilir.
Dediğiniz 2 ay aşısı için geçerli veremde 3 gün yapılmıyor diğerlerinde sorun yok.doktor musunuz?
bizim doktorumuz 3 gun yaptirtmiyor banyo
her asi oncesi doktorumuz ayni seyi soyluyor , 3 gun banyo yok cocuk kokmaz merak etme der :)Dediğiniz 2 ay aşısı için geçerli veremde 3 gün yapılmıyor diğerlerinde sorun yok.
Vallahi hatırladığım kadarıyla genel bağışıklama programınında da aşı sonrası banyo yapılmaması gibi bir durum yoktu. Yapılabilir yazıyordu. Verem sadece o da cilt altına yapıldığı için 3 gün yapılmaması öneriliyor.her asi oncesi doktorumuz ayni seyi soyluyor , 3 gun banyo yok cocuk kokmaz merak etme der :)
ben yikamiyorum 3 gun , bugun 1.yas asisi olacak 3 tane birden yine 3 gun banyo yaomayacak
Bu nasıl bir tepki. Her şey için bir meslek erbabı olmak gerekiyorsa doktor değil Çocuk doktoru yani pediatri ihtisası yapmak gerekir. Kesin bilgi verdiğime göre kesin bir bilgim var demektir.doktor musunuz?
bizim doktorumuz 3 gun yaptirtmiyor banyo
doktor olup olmadiginizi sordum neye tepkiymis onu anlayamadim?Bu nasıl bir tepki. Her şey için bir meslek erbabı olmak gerekiyorsa doktor değil Çocuk doktoru yani pediatri ihtisası yapmak gerekir. Kesin bilgi verdiğime göre kesin bir bilgim var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?