- Konu Sahibi incir_kusu
-
Ne mutluki yavrunun genç kızlığa adımında yanındasın ama birşey dikkatimi çekti bizde geçtik bu yollardan daha önce bunun bilgisini vermemişmiydin bu kadar korkmuş çocukcağız.. Ay yavrum ya kimbilir ne düşündü....
Allah sağlıklı uzun ömürler versin.[/QUO
tşkler.bilgilendirmez olurmuyum.anne kız ilişkisi ve genç kısla ilk adımla ilgili iki seminere bile katıldık beraber.ona neler olabileceğini nasıl ne yapması gerektiğini daha önce konuşmuştuk.okulda aniden olur diye özel ufak bir çanta bile hazırlamıştık beraber.ama allahdan evde oldu.ama yinede okadar konuşmamıza rağmen çok korktu.neyseki şuan sakinleşti...
Yanlis anlamayin ama kizinizin bu konuda hic bilgisi yokmuydu
Burda okulda bile bilgilendiriliyor cocuklar regl nedir, neden regl oluyor kadinlar vs. vs. o yüzden ben ilk regl oldugumda ne korkmustum nede sasirmistim biliyordum cünkü neden oldugnu...
Iyki sizde evdeydiniz, düsünsenize kiziniz tek olsaydi kimbilir nasil korkacakti yavrucak.:teselli:
Benimde kizlarim var cok kücükler daha ama belirli bir yasa geldikleri zaman onlarla bu olayi konusmam gerek bence! Bütün kiz anneleri bunu yapmali...a.s
Sevgilera.s.
Wlla benimde o günüm aklıma geldi. Annem ve ablam beni herkonuda bilgilendirmelerine rağmen ve hatta okulda bile bilgilendirilmemize ilk gördüğümde 'anneeee' diye basmıştım çığlığı bi panik olmuştum :1shok: Değişik bir duyguydu yani ne olduğunu neden olduğunu bilmeme rağmen ürpermiştim ilk gördüğümde
Mutlaka biraz heyecan ve korku oluyor ama ne biliyim bende hic öyle ciglik atma derecesinde bir panik olmamisti cünkü cok detayli bilgilendirilmistik okulda...
Hatta ögretmenimiz erkek ögrencileri biz utanmayalim diye o esnada disari cikarmisti gidin tenefüs yapin demisti...Ped ve Tampon nasil kullanilir onu bile bir ilustrasyonda gösterdi bize....a.s
haydi hayırlı olsun diyelim arkadaşım...
benimde endişeli, bekleyişlerim başladı artık ama endişem kızımdan gelecek olan çığlık değil,çünkü kızımla konuştum ve anlattım,korkulacak birşey olmadığını,her bayanın yaşaması gereken,sağlıklı bir olay olduğunu biliyor..benim endişem kendini okulda idare edebilecek mi korkusu..ama onu da yeneriz inşallah...
siz kızınıza anlatmadınız herhalde ki,yavrum ne olduğunu bilemeden çığlık atmış...bu durum başlarına gelmeden anlatılması taraftarıyım ki,yanınızda olmadığınızı düşündüğümüz de ,panik yapmaması için...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?