Banyodan gelen çığlık !!!

ay başlığı görünce korktum ama korkulacak bir durum yokmuş sizi ve kızınızı kutluyorum
benim de kendimin ki aklıma geldi birden annecim yanımdaydı benimde veee ben bilgiliydim
iyi ki korku olmadı sadece nasıl bişey acaba die düşünmüştüm sürekli oluyor mu die
günler ne çabuk geçiyor daha dün bunları düşünürken artık benimde bir kızım var

ilk olduğum gün geldi aklıma:1rolleyes:
bende aynen böle olmuştum:1shok::1ninca:
tuvalette o kan damlasıyla karşılaştığımda elim ayağım boşalmıştı.
hey gidi günler heyy:icecream:

aklimdan neler gecdi bu basligi görünce dedim
ne mutlu cocugunun yanindasin ve ona bütün bilgileri verirsin
allah uzun ömür versin

kutlarım cnm benim kızımda yaklaşık altı ay önce genç kızlığa adım attı.çok değişik bir duygu ama ben onu neredeyse son iki senedir konuşup anlatarak hazırlamıştım.bir gün mutfağa gelip sevinçle anne ben hastalandım dedi.öptüm güzel yanaklarından.küçük bebeğim artık büyüyordu.gözlerimde doldu biraz.arkadaşları yavaş yavaş olduğu için aslında sabırsızlanıyordu.biran önce olsun diye.onüç yaşında talı bebeğim.annesi her zaman onun yanında iyisindede kötüsündede.bunuda hissettirin çocuklarınıza.başka yerlerde aramasınlar ilgi ve çareyi.tekrar tebrikler aramıza hoş geldi küçük ablakaydirigubbakcemile5

gözünüz aydın :1closedeyes:
ben hic korkmamıştım cunki biliyordum kadınların bu şeyini kaydirigubbakcemile2

kızın gemnç kızlığa adım atmış gözün aydın bu arada hem kızın hem sen korkmuşsun geçmiş olsun ama keşke kızına daha önce uygun bir dille anlatsaydın bu olayı korkmasaymış bu kadar yavrucağız benim kızımda geçen sene adet görmeye başladı ben 1 sene öncesinden anlatmıştım oda banyodan bana seslendi bildiği halde tedirgin ve korkmuştu ama senin kız kadar korkmamıştır herhalde neyse artık olan olmuş üniversiteye gidişini düğününü torununuda görürsün inşallah

kendimi hatırladım hatta nasıldım ya diye düşündüm. çok sakindim. çok normal gelmişti bana. teyzemle annem vardı. teyzem benden panik heyecanlıydı :) Allahtan kızı yok oğlu var teyzemin

başlık beni korkuttu ama güzel bir habermiş genç kız olmuş ne mutlu allah tüm güzel günlerinde yanında olmanızı nasip etsin

hayırlı olsun bu gunleride gorebilmek en azından yanında olmanız ikiniz içinde çok gzel bir duygudur.. a.s.
bende kuzenımınkınde yanındaydım :) ikimiz yazlıktaydık ve yalnızdık.. kuzenım garibim olmus tutturdu gidelim sıkıldım ben filan dıyorum yenı geldık ne gıtmesı teyzemler gelcek 2gun sonra.. yazıkyaa bılmıyorum teyzem hazırladımı kızını ama o an böle bi panik gordum dedım ters giden birseyler var.. sonra arkasına filan gecmıs kendısı farkında deil bide öle denıze gircel delüü... dedim gel bakem sen yanıma , anlattım guzelce ve yanıma aldıklarımdan verdım bak böyle takıcaksın die tarıf filan ettım (insallah çok özele gırmemısımdır) teyzeme bu mutlu haberı verdıgımde uzulmustu kızının yanında olamadıgı için.. birde bizden 2yıl önce olmustu o yuzden teyzem biraz buruktu.. hayırlısı buymus demek..
birden aklıma geldı anlatayım dedımde :)))

Bende daha kotu bşy beklıyordum..benımde kızım var 9 aylık daha o gunlerı gorurmuyumkı...allah daha guzel gunler göstersın hepımıze kız annesı olmak kolay değil galiba...babam sırtında taşıdı...mutlu olyım dıye heralde. Hedıye almıştı annem.garıp bı duyguydu...

Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, bahtını güzel yazsın inşallah yavrunuzun:))

benimde ilk reglim gelid aklıma. çamaşırımda kopkoyu bir leke görmüştüm Allah Allah bu ne altımamı yapıyorum falan diye düşünmüştüm. hiç anneme söylemeden çamaşırımı falan temizlemiştim:) 2. kez yine oldu bu sefer annemi çağırdım anne bu ne diye oda anlamadı(canım annem yaaaa) ishal mi oldun diyo bana:)))
3.kez olduğunda artık anneciğimin aklına gelmiş olmalı kii aaaa bu şeeeeeeyyy demişti bende korkudan ağlamıştım, sonrada annemle sarılıp ağlamıştık:)

Ne mutlu size artık bir genc kızınız olduuu ergenlige yeni adım atan
Ama su garip geldi hiç bilgisi yokmuydu kızınızın daha önce konusup anlatmadınızmı
Gerci olsada genede telaşlanırdı ama genede bilgisi olması daha güzel

gözünaydın ama keşke daha önceden kızını bu konuda bilgilendirseydin bu kadar korkmazdı yavrucak neyse şansı varmışkibu durumu evde yaşamış okuldada olabilirdi o zaman olacakları düşünemiyorum bile

tşkler cnm..:ecrin_bebek: seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmek sanip etsin..bende diyordum görecekmiyim diye ama allah gösterdi:Saruboceq: .inşallahda dahada güzel günlerini göstermek nasip etsin hepimize evlatlarımızın...

benımde bır kız cocugum oldu ınsallah bende o gunleri görürüm kızım GENCKIZ olmus derim

tşkler cnm. :ecrin_bebek: bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin.:Saruboceq: inşallah görürsün cnm.inşallah allah onların hep iyi gününde kötü gününde yanlarında olmayı nasip etsin bizlere.daha mutlu günlerini görrüz inşallah..

genç kızlığa ilk adımını attı, Allah mutlu huzurlu sağlıklı bi gençlik, orta yaşılık ve yaşlılık nasip etsin:))))

benim ilk rglim akıla geldi, ortaokula gidiyordum okulda olmuşum farkında deilim, eteğime geçmiş kan, eteğim ekoseli olduu için belli olmamış bide içime rahat hareket edeyim diye tayt giyiyordum:))) ona geçmiş bol bol... ewe geldim tuvalete girdim her yer kan... aaaaa ne oluoz ama şimdi olmamalı diyodum(( okulda anlatmışlardı bize annem ve teyzemde anlatmıştı... hatta dolabımda ped duruyordu öle lazım olur die... banyodan çıktım taytım ve çorabım bacaklarımda annemi aradm anne ewe gelll. die... ama annem gelmedi((( izin almadı basit bişeymiş hahahha:))) alamadıizin çok kızdım o gelene kadar klozette öle oturup beklemiştim hahahah:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…