Banyodan gelen çığlık !!!

benimde ilk olduğum gün geldi şimdi aklma=) banada annem daha önce anlattığı için korkmamıştım ama çok kötü bi zamana denk gemişti,tatile gitmiştik we bir hfta sonra dönücektik,dnize giremicek miyim ben şmdi die üzülmüştüm =))

ahahhaaaaaaaaaa ya benim ilkim geldi aklima...ben de genckziliga ilk adimimi attigimda evde yalnizdim...annemle babam sehir disindaydi ve ablalarimda gezmeye gitmislerdi...sonra ben adet oldugumu anlayinca ablami cep telinden arayip ''abla adet oldum ben, napcaaammm??? '' dedim...onun da cevabi ''ped bul evden onu kullan yaaaa!!!'' die onemsiz bir sekilde cevap vermisti...korkmustum ben ablami oyle bir heyecanla aramistim ki...insan daha once bilse bile ilk oldugu icin panikliyor kaydirigubbakcemile3

bende bilgiliydim bu konuda ilk olduğumdada korku değilde heyecanlanmıştım ve hemen annemin yanına gidip adet olduğumu söylemiştim ama panikn yapmadan sakin bir şekilde oda bana ped verdi işte okula gidince arkadaşlarım beni kutlamıştı herkes olmuştu bir ben olmamıştım bide kız sanattaydım yaşım 15 ilk adetimi olduğumda

benım de ılk oldugum geldı aklıma o zaman annem yoktu yanımda ablamın üniversitede oldugu dönemdi ve annem onun yanındaydı.bılmeme ragmen ölüyorum sanmıştım hemen telefona sarılıp anneme anlatmıştım evde bayan olmadıgı ıcın o dönemde budurumdan ötürü pedde yoktu annem babama soylemış adamcağızım ne bulursa alıp gelmişti benım babam ılk görevi yapmıştı.malesef anlatma görevi babacığıma düşmüştü.resimlerden falan yola çıkarak oda anlatmıştı..1-2 gun sonra annem geldı durumu anlattı ama ılk verdıgım tepkıyı hala unutamıyorum.

ben çok tepksizmişim yaaa
bahçede arkadaslarla otururken br ıslaklık hissettim. tuvalete gittim baktım regl olmuşum.
hemen anneme gittim. annem gülümsedi bir ped verdi. ardındanda hemen babama yetiştirmiş..çok utanmıştım..kafamçokkarıştı

Neden daha önce anlatmadınız da öleceğini düşündü kızınız.
Genç bir kıza anne belirli yaştan sonra anlatmalı.
Annem bana anlatmıştı,adet olduğumda gayet sakin ve mutluydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…