- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Soda gbi bişey mi acaba internette pudra şekeri ile soda karıştırın diolar
Yüce raabbim sen koru, hiç görmedim ama uçuyomuş kızlar Allah göstermesin.
uçmaz mıHamam bocegi ucmaz ki
Kurban olurum kıyamam üstünemi kondu ya yemin ederim inanılmaz , ben direk bayılırım ya offff cümleleri toparlayamıcamuçmaz mıben bi tane gördüm duvarın üstünde bilmiyordum uçtuğunu süpürgeyi aldım tam vurucamm...Amannnnınn bi uçtu tam gögsüme kondu Elektirik çarpsa o kadar çırpınmazdım üzerimden düşsün diye..Hala aklıma geldikçe korkarım..Hainnn uçuyormuşş
Uffff ya valla googledan bakasım var meraktan ama ben bakamıyorum bile. Paronayak olurdum ben yaAntalya' dakiler trafikte karşıdan karşıya bile geçiyorSıcak memleket olduğundan kertenkelesi de timsah yavrusu kadar mesela Antalya' nın ay yazarken kaşındım orada yaşarken en büyük kabusumdu uçanlar
Uffff ya valla googledan bakasım var meraktan ama ben bakamıyorum bile. Paronayak olurdum ben ya
böcek ilaçları satılıyor ya marketlerde eczanelerde. onlardan alın büyük ihtimal havalandırma boşluğundan çıkıp geliyorlar. bizimde sadece banyodan çıkardı. oradan biliyorumKızlar hergün banyoda en az iki tane hamam böceği öldürüyoruz. Her gün kocaman hamam böceği çıkıyo. Hep de banyo da oluyo geçen duş alacaktım suyu bi döktüm ayağıma ayağımın dibine düştü çığlık çığlığa bağırdım eşim koştu öldürdü snra duş aldım bornozu aldım bi baktım aynı gün bikaç dakka sonra oldu bu olay havada bi tane daha uçuyor bn yine çığlık eşim yine geldi öldürdü. Geçen çamaşır selesine girmiş az kala el atıyordum. Bugün yine demin lavaboya girecektim yine öldürdük. Bnm en korktuğum şey bunlar eşim de bıktı. Banyo yapmaya korkar oldum. Banyoda geldiği artık kesin ama neresinde çözemedim ilçlatsakda çözüm olmaz diye düşünüyorum çünkü evde yok bnyodan çıkıyo bu pislik şeyler npacağız yardım eder msnz
İnsanın üstüne konmak nedir yaAynen ben de geçen gece çamaşır asarken aklıma bol böcekli bir film geldi tam o sırada da eşşek kadar bir at sineği üstüme üstüme uçmasın mıeşim ne oldu diye çığlıklarıma geldi başıma bir şey geldi sanmış
Aynen bendeUffff ya valla googledan bakasım var meraktan ama ben bakamıyorum bile. Paronayak olurdum ben ya
uçmaz mıben bi tane gördüm duvarın üstünde bilmiyordum uçtuğunu süpürgeyi aldım tam vurucamm...Amannnnınn bi uçtu tam gögsüme kondu Elektirik çarpsa o kadar çırpınmazdım üzerimden düşsün diye..Hala aklıma geldikçe korkarım..Hainnn uçuyormuşş
uçmaz mıben bi tane gördüm duvarın üstünde bilmiyordum uçtuğunu süpürgeyi aldım tam vurucamm...Amannnnınn bi uçtu tam gögsüme kondu Elektirik çarpsa o kadar çırpınmazdım üzerimden düşsün diye..Hala aklıma geldikçe korkarım..Hainnn uçuyormuşş
Çamaşır suyunu çok seviyorlar diye duymuştumEvi ilaclat yada butun giderlere camasir suyu dok hergun.
havalandırmadan giriyor olabilir .Yemin edebilirim gerçkten uçuyordu korkudan elim ayağım titredi
Evi ilaçlattık demin gelip her yeri ilaçladılarEvi ilaclat yada butun giderlere camasir suyu dok hergun.
Iyi yapmissin. Insallah tekrar gelmezler.Evi ilaçlattık demin gelip her yeri ilaçladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?