bar - alkol - yalan üçgeni

tugcekayaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
197
0
46
İzmir
merhaba arkadaşlar.
daha öncede yazmıştım erkek arkadaşımın bara gittiğini ve içki içtiğini.en son ' içkiyi bıraktım sadece özel günlerde içeceğim,bara da hiç gitmicem ' demişti.
aradan zaman geçti.geçen gün 'napıyosun' dedim. 'evdeyim aşkım sen napıyorsun' diye mesaj attı.15-30 dk sonra arkadaşına atacağı mesajı yanlışlıkla bana attı.mesaj şöyleydi ' abi bardayım.on numarayım '.
sonra beni aradı ben dedim '15 dakikada ne çabuk on numara oldun ' vs vs birsürü şey dedim.sesi içkiliydi.içki içtiği için on numara olduğunu söyledi yanlış birşey düşünmeyeyim diye.önce dediki ' sana mesaj attığımda evdeydim.sonra arkadaşlar geldi ısrar ettiler beni götürdüler ' dedi.ben yine saydım döktüm.'bana doğruyu söyle evdeyim diye mesaj attığında evdemiydin değilmiydin 'dedim..'tamam doğruyu söylicem' dedi. 'sana mesaj çektiğimde bardaydım.ayrıca evde canım sıkıldı arkadaşları aradım bara gidelim diye ben söyledim.sende kızarsın diye sana söylemedim 'dedi.
herşeyden önce bana yalan söyledi.verdiği sözü tutmadı.şuan ona güvenim sıfır.gerisini anlatmaya gerek yok kızlar..

bu duruma yorumlarınız ne ?

demekki bardan vazgeçemiyor.çok kötü bir alışkanlık oldum olası bar meraklılarını hazetmedim yanlış anlama çok özel günler olmadıkçada gitmedim bekarlığımda şimdi evliyim eşim de benim gibi hiç sevmez.valla yorum sormuşun içten sölüyorum ben olsam basarım zopayı şaka tabiki ama heralde ayrılırdım.alkolik falansa hele çok zor işin çok

ben böyle biriyle 1 dk duramazdım herhalde. içiçek içicek sonra ne haltlar işlicek belli mi? üstüne üstlük yalan da söylüyor. birde arkadaşlarını kendi çağırıyor. sen böyle biriyle devam edebileceğine emin misin? bi düşün bakalım, daha ne kadar sürer böyle?

ah ahh ..ayrılalım dedim.o zaman ara verelim ben bu arada hevesimi alayım bardan içkiden.sonra sana döneyim gibilerinden bişey söyledi.diyoki eğer şimdi hevesini almazsa ilerde yapabilirmiş.daha neler neler.....çok komik

cnm hiç arkana bile bakma..ciddi olursanız bu yalanlar 10 katına cıkar.

ay yok artık şu erkek milletinden nefret ediyorum hevesine alcakmış bak sen paşama en iyisi yol yakınken ayrılabiliyosan ayrılman ilerde daha çok acı çekersin

canım kızlara katılıyorum bende bi kere ilişkinize yalan karıştırmış senin beyfendi valla seni bilmem ama bence yalan söyleyen bi insan herşeyi yapabilir yani başka bi deyişle uzak dur,ayrıl,kaç.

aşık olunca herşeyine göğüs gerebilirmişsin gibi gelir kendimden biliyorum ama ayrılınca farkettim iyikide bitmiş seviyor olsamda böyle düşünüyorum .sende sadece duygusal düşünme canım madem kızacağını biliyor o zaman neden yapıyor sana yalan söylemesine bara gitmesinden daha az mı kızacaksın sanki

ben sadece içmekle kalacağını sanmıyorum.Mutlaka gözüne hoş gelen bir bayan olacak ve onunla vakit geçirecek.Ne de olsa bahanesi var,içkiliydi,hatırlamıyor.İlişkiye bir kere yalan karıştı mı sonu gelmez.

daha koppp kopp yaşında :) ve çok özenti bir döneminde .. arkadaşlarına sevgilim izin vermiyor diyemiyordur...

30 yaşındaki erkekler genelde bara sadece bir duble içip sohbet etmeye gider. daha küçük olanlar kendini ispat etmeye calısır arkadaşlarına.. koloniler halinde gezerler..

evet küçükmüş hakketen heves alma yaşı yani ne desen gider o.benim eşimde bu yaşlarda böyle bi tipti.rakı falan hak getire.ama hakketende hevesini almış.şimdi hç öle bi ilgisi yok.evden işe işden eve.bi playstatıon hastalığı var okadar.çokda ön yargılı olmamk lazım.ama zaten ciddi düşünmek içinde çok küçük yaşı ozaman sende küçüksündür.mutlu değilsen bırak ama ileriye dönükseniz sabır etmen lazım.ozamanda belki değişmiş olur belki olmaz zaman kaybıda olabilir.valla önemli olan senin seçimin.

bir kere yalan söylediğinden eminmisiniz tuğçe ?
siz kızarsınız diye sölemedim demiş ya , demekki daha önce de siz kızarsınız diye sölemediği
neeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr? vardır kim bilir ?

bir de hevesimi alayım demiş!
siz de heralde şu sıralarda ayrılık konuşmanızı yapıyorsunuzdur ?
bunun üstüne yapılacak başka bir şey ben bilmiyorum , varsa bana da söleyin

yani ayrılmak için başka ne olması gerekiyor ben anlamıyorum ya ,
adam yalan söylüyor yaaalaaaannnn !
bir de bara gidiyor , bir sürü kızın arasına , artık orda da flört ediyordur tabiki ,
eeee daha nolması lazım , vallahi bu kızları anlamıyorum

Ya bende hep düşünmüşümdür. Hani filmlerde felan olur ya. Herkes bar meraklısıdır. O ortama mutlaka gitmek isterler 1 defada olsa. Ben niye hiç merak etmiyorum? Anormal miyim acaba? Allah allah

Ben barda oturup bir kadeh birşeyler içip arkadaşlarımla sohbet etmeyi seviyorum çok nadirde olsa.. ama yaş gereği bangır bangır müziği kafam kaldırmıyor açıkçası :) çok fazla üstüne gidersen gizlide olsa yapar gibi geliyor bana.. yasak istek getirir bilirsin.. bunu kesinlikle yapmayacaksın dan ziyade sende git bir kere onunla nereye gidiyorsa. en azından ortamını görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…