- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
en azından yalan yok:44::26:
aman bazen saklasa diyorum. Geçen gün kaza yapmış. Diyor ki "yanımda da iki tane bayan arkadaş vardı eğlenmeye giderken kaza yaptık. Sonra sanki o kazayı yapan ben değilmişim gibi çılgınlar gibi eğlendik diyor"
bu kadarı da anlatılmaz ki daha neler neler var
nasıl güveniyosun bu adama peki:26::26:
güvenmiyorum ki... Zaten güvenmem için birşey de yapmıyor. Evinde kadın kemerleri, küpeler buluyorum.
sorarsan neden berabersin diye inan ben de bilmiyorum
cnm buna dayanmak çok zor değil mi ne halt yediği belli neden kendine işkence ediyosun
ilk zamanlarda çok zor geliyordu (6 aydır tanışıyoruz) ama şimdi alıştım. önceleri dışarı çıktığını söylediğinde o gece uyuyamıyordum, ağlıyordum. onun başkalarıyla birlikte olduğunu düşünmek içimi acıtıyordu. Ama sanırım alıştım ve duyarsızlaştım bu duruma.
sevdiğini söylüyor ama buna o kadar da inanmıyorum. yaşı biraz büyük sanırım benimle devam ederek hala genç olduğunu ispatlamaya çalışıyor ya da başka birşey. Diğerleri tek gecelik ilişikler oluyor ya da bir süre görüşüp bitiyor. devamlılık yok yani
kim? ben mi, konu sahibi mi?valla bravo nasıl dayanıyorsun seni aldattığını bile bile
ahh aynı dert bende de var. Ama benimki yalan söylemiyor. Direkt diyor eğlenmeye gideceğim diye. Yanında kadınlar varsa onları da söylüyor öylesine rahatız yani
bu kadar yazmıssın birsey sorucam peki neden hala berabersinki bu adamla sen:26:
sevgiden öte biraz alışkanlık oldu sanırım bende. Ben onunla tanışmadan önce gözümde çok büyüttüm onu. hala bazı şeyleri konduramıyorum ona. ben kendi yaşımdakilerden pek hoşlanmıyorum, çocuk gibi geliyorlar. Ama şu gerçeği yaşayarak öğrendim: Kimlik yaşı ile olgunluğun hiçbir ilgisi yok.
Senin sorduğun sorunun cevabını inan bilmiyorum. Neden hala beraberim, neden bütün yaptıklarına rağmen vazgeçemiyorum ben de şaşıyorum kendime.
ilgin ve tavsiyelerin için teşekkürler. Evet biraz var yaş farkımız. Özelden mesaj yazdım fakat mesaj kutun doluymuşyanlıs anlama ama bunun icin bir psikologdan yardım alabilirsin vazgecemedigini soyluyorsun cunku...sonucta seni hice sayıp baskalarıyla gezip tozan biri var karsında sana deger verse boyle yapmaz boyle soyleyince dogru geliyordur sana ama uygulamada basarısız oluyorsun demekki...bence biran once birseyler yapmaya bak kendin icin boyle bir iliskiden sadece sen zararlı cıkarsın...yası cokmu buyuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?