• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bar - alkol - yalan üçgeni

Abim hep derdi 18 ine gel senle birlikte her ortamna girip çıkarız barada götürürüm ortamın nasıl olduğuna bakarsın en azından bensiz gitmeyi asla düşünmemiş olursun dedi. 18 ime geldim ve teklif ettiğinde ısrarla reddettim. Bu ortamlara giren kişiler ( herkes dahil değil ) çok sık giden kişiler bana itici geliyor

Ben barda oturup bir kadeh birşeyler içip arkadaşlarımla sohbet etmeyi seviyorum çok nadirde olsa.. ama yaş gereği bangır bangır müziği kafam kaldırmıyor açıkçası :) çok fazla üstüne gidersen gizlide olsa yapar gibi geliyor bana.. yasak istek getirir bilirsin.. bunu kesinlikle yapmayacaksın dan ziyade sende git bir kere onunla nereye gidiyorsa. en azından ortamını görürsün..

onunla birlikte gittim ama hoşuma gitmiyo.ben içkiden nefret ederim.ordaki bazı kızlar kendinden geçiyo.beraber gitmeyi bile hazmedemiyorumki.tek gitmesini düşünün artık...

öyle zorki.hem seviyorum hem kararı ben vericem.ne yapmam gerektiği belli.ayrılık.ama çok zor çoook.onsuzluğa alışmaya çalışmak insanın içini çok yakıyor

Adam aşmış artık kendini
İçki içmeninde bi adabı vardır..
Bugün yalana başvuran , yarın yine yalan söyler..
Ya bitireceksin , yada yalanlarını görmemezlikten geleceksin..

erkek milleti iştee....seve seve ayrılmak zorr..sevdiğinn haldee ayrılmasan bilee yaptıklarını kabullenip ölee yaşamak daha zorr..dicek laf yok :S

içki bütün kötülüklerin anası resmen. gördüğün gibi yalan söylüyor sana.
bu adamı düzeltirim diye düşünüp uğraşma bence içki problemi olan hiç bi erkeğin bu illetten kurtulabildiğini görmedim ama kendilerini çokça rezil ettiklerini çokça gördüm malesef

onunla birlikte gittim ama hoşuma gitmiyo.ben içkiden nefret ederim.ordaki bazı kızlar kendinden geçiyo.beraber gitmeyi bile hazmedemiyorumki.tek gitmesini düşünün artık...

o tip yerlerden bende hoşlanmam. haklısın canım kızmakta ama o yaştakileri o tip yerlerden koparmak çok zor. hevesi geçecek bir süre sonra ama yanından sen olmayacaksın böyle giderse.. belliki sen düzgün bi kızsın, seviosan biraz zaman tanıyacaksın çok fazlı baskı yapmadan mümkün olduğu kadar uzak tutacaksın onu o ortamlardan.. böyle giderse çok fazla devam edemeyeceğinin sinyallerinide vermen gerekiyo.

Ama yalan affedilir birşey değil... eğer bir ilişkide (dostluk-aşk-iş) araya yalan girmişse devamı gelir...

uzak durulması gereken bir sevgili profili...
sonradan üzülmemek için bitirmelisin..

İçkiden nefret eden biri, bardan çıkmayan bir erkekle mutlu olabilir mi sizce? Seviyor olabilirsiniz ama, sonunda yine siz yıpranacaksınız.

arkadaşlar çok zor inanın.şimdide verilen vaatler.bara gitmeyeceğine söz verdi.ben dedimki benden birdaha birşey saklama.o içki içmenin normal olduğu bir aileden gelmiş.ve birden bırakması zor.ben ona zaman tanıyacağım.bana kızacaksınız biliyorum ama çok acı çektim.en azından şuan daha huzurluyum.ileride keşke deyip pişman olmaktan çok korkuyorum ayrıca :(((

arkadaşlar çok zor inanın.şimdide verilen vaatler.bara gitmeyeceğine söz verdi.ben dedimki benden birdaha birşey saklama.o içki içmenin normal olduğu bir aileden gelmiş.ve birden bırakması zor.ben ona zaman tanıyacağım.bana kızacaksınız biliyorum ama çok acı çektim.en azından şuan daha huzurluyum.ileride keşke deyip pişman olmaktan çok korkuyorum ayrıca :(((

dikkatli olmanı tavsiye ederim.çünkü yalanına,sana verdiği sözü çiğnemesine bir kere taviz vermiş oluyorsun.gözlerini dört aç sonra daha fazla üzülme.umarım mutlu olursun:58:

İnsanlar ellerinden kayıp giden bir şeyler olurken normal dışı sözler ederler..
" bir daha yapmayacağım, evlenince yapmam, imkansız seni kaybedemem bunun için, tabiki evlenince bunlara ihtiyacım kalmayacak"..vs..
Ama sonra büyük ihtimalle işler değişir.
Herkes aslına döner...
Belki sizi kaybetme endişeyle orta yollu açıklamalar yapıyordur.. Büyük ihtimalle böyledir.
Çünkü alkol mevzu bambaşka bir bağımlılık türü...
Üstelik " biraz ara verelim, ben alkole doyayım" cümlesini kurma gafletine düşmüş..
Çok lakayit bir açıklama olmuş... Bu sözün üzerine Sizin emek harcamanız çok yazık olur...
Evlenince böyle birden gökten inen bir nurla tüm kötü alışkanlıklardan kurtulunmuyordur herhalde ?

Çok zordur Sizin için ama bence çok çok büyük ve kesin laflar etmeden yavaş yavaş uzaklaşın..
Kendinizi de üzmeyin ,onu da kışkırtmayın " kesin bitti " gibi laflarla bence.
Yoksa aksini ispat etmeye, göstermeye çalışıp yıpratabilir..

ah ahh ..ayrılalım dedim.o zaman ara verelim ben bu arada hevesimi alayım bardan içkiden.sonra sana döneyim gibilerinden bişey söyledi.diyoki eğer şimdi hevesini almazsa ilerde yapabilirmiş.daha neler neler.....çok komik

çok yanlıs ve saygısız bır soylem olmus
Allah cıkarmıs resmen adamın yuzunu ortaya

İnsanlar ellerinden kayıp giden bir şeyler olurken normal dışı sözler ederler..
" bir daha yapmayacağım, evlenince yapmam, imkansız seni kaybedemem bunun için, tabiki evlenince bunlara ihtiyacım kalmayacak"..vs..
Ama sonra büyük ihtimalle işler değişir.
Herkes aslına döner...
Belki sizi kaybetme endişeyle orta yollu açıklamalar yapıyordur.. Büyük ihtimalle böyledir.
Çünkü alkol mevzu bambaşka bir bağımlılık türü...
Üstelik " biraz ara verelim, ben alkole doyayım" cümlesini kurma gafletine düşmüş..
Çok lakayit bir açıklama olmuş... Bu sözün üzerine Sizin emek harcamanız çok yazık olur...
Evlenince böyle birden gökten inen bir nurla tüm kötü alışkanlıklardan kurtulunmuyordur herhalde ?

Çok zordur Sizin için ama bence çok çok büyük ve kesin laflar etmeden yavaş yavaş uzaklaşın..
Kendinizi de üzmeyin ,onu da kışkırtmayın " kesin bitti " gibi laflarla bence.
Yoksa aksini ispat etmeye, göstermeye çalışıp yıpratabilir..

dedikleriniz çok ama çok doğru her harfine katılıyorum.ben artık zamana bıraktım.çünkü çok etkileniyorum bende herkes gibi.acı çekiyorum.ileride daha fazla acı çekmemek için doğru kararın ne olduğunuda biliyorum ve ileride keşke dememek istiyorum :( zamana bırakacağım.ama en küçük hatasını kaldıramam bu saatten sonra.teşekkür ederim yardımlarınız için.çok yardımcı oldunuz hepiniz..:71:

ahh aynı dert bende de var. Ama benimki yalan söylemiyor. Direkt diyor eğlenmeye gideceğim diye. Yanında kadınlar varsa onları da söylüyor öylesine rahatız yani

Back
X