• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bar - alkol - yalan üçgeni

ya içkiden ne anlıyolar anlamıyorum hergün hergün içki içmek kızlarla takılmak hayatımda bi kere içki içtim okadar kötü oldumki tövbe ettim sapıtıyosun ayakta duramıyosun niye erkekler bu içki bar olayını bukadar seviyolar anlamıyorum nekadar iğrençler ya iğreniyorum beni aldatma bahaneside çok içkiliydim ne yaptığımı bilemedim sonrada senin yüzüne bakcak cesareti bulamadım ayrılmak istedim ben seni haketmiyorum ... inan içki bar ortamlarını seviyosa bi erkek orda bi kızla kesin takılıyodur inan bana küçük bi şehirde bile bar ortamı olmadığı halde eski sevgilim içince kendini bi kızla yatakta bulmuş ve bu kişi kim biliyomusun okuldan sınıf arkadaşı iki tarafında sevgilis olduğu halde.. artık burdan anlaa içince nelerin olduğunu

işte benim durumumda olan birini buldum,biraz daha farklı ama benzer bi durum..
çevresi iş arkadaşları nedeniyle içkili ortamlara sık girip çıkan ve içen biri..
ben yeni tanışırken içkiden hoşlanmadığımı belli eden bişeyler söylemiştim ama ona sormadım hiç içiyomusun falan diye.sonra bigün içki içebilirmiyim bi kadeh diye aradı bende ben böyle bişeyi istemem dedim tamam dedi.ve daha sonra bunu bilinçli olarak sorduğunu benim istemediğimi bildiğini söyledi,beni sen adam ediceksin istemezsen içmem dedi.aile ortamındada içiyolarmış bazen,ben onlardan kurtulurum ordada içmem bi şekilde dedi bilmiyorum.bende ailemde tamamen karşıyız böyle şeylere...korkuyorumm...

en azından yalan yok:44::26:

aman bazen saklasa diyorum. Geçen gün kaza yapmış. Diyor ki "yanımda da iki tane bayan arkadaş vardı eğlenmeye giderken kaza yaptık. Sonra sanki o kazayı yapan ben değilmişim gibi çılgınlar gibi eğlendik diyor"
bu kadarı da anlatılmaz ki daha neler neler var

aman bazen saklasa diyorum. Geçen gün kaza yapmış. Diyor ki "yanımda da iki tane bayan arkadaş vardı eğlenmeye giderken kaza yaptık. Sonra sanki o kazayı yapan ben değilmişim gibi çılgınlar gibi eğlendik diyor"
bu kadarı da anlatılmaz ki daha neler neler var

nasıl güveniyosun bu adama peki:26::26:

cnm buna dayanmak çok zor değil mi ne halt yediği belli neden kendine işkence ediyosun:50::50:

ilk zamanlarda çok zor geliyordu (6 aydır tanışıyoruz) ama şimdi alıştım. önceleri dışarı çıktığını söylediğinde o gece uyuyamıyordum, ağlıyordum. onun başkalarıyla birlikte olduğunu düşünmek içimi acıtıyordu. Ama sanırım alıştım ve duyarsızlaştım bu duruma.
sevdiğini söylüyor ama buna o kadar da inanmıyorum. yaşı biraz büyük sanırım benimle devam ederek hala genç olduğunu ispatlamaya çalışıyor ya da başka birşey. Diğerleri tek gecelik ilişikler oluyor ya da bir süre görüşüp bitiyor. devamlılık yok yani

ilk zamanlarda çok zor geliyordu (6 aydır tanışıyoruz) ama şimdi alıştım. önceleri dışarı çıktığını söylediğinde o gece uyuyamıyordum, ağlıyordum. onun başkalarıyla birlikte olduğunu düşünmek içimi acıtıyordu. Ama sanırım alıştım ve duyarsızlaştım bu duruma.
sevdiğini söylüyor ama buna o kadar da inanmıyorum. yaşı biraz büyük sanırım benimle devam ederek hala genç olduğunu ispatlamaya çalışıyor ya da başka birşey. Diğerleri tek gecelik ilişikler oluyor ya da bir süre görüşüp bitiyor. devamlılık yok yani

arkadaşın konusuda dağıldı ama demeden duramıycam yzık etme kendine yol yakınken kurtul bu adamdan:70:

bu kadar yazmıssın birsey sorucam peki neden hala berabersinki bu adamla sen:26:

sevgiden öte biraz alışkanlık oldu sanırım bende. Ben onunla tanışmadan önce gözümde çok büyüttüm onu. hala bazı şeyleri konduramıyorum ona. ben kendi yaşımdakilerden pek hoşlanmıyorum, çocuk gibi geliyorlar. Ama şu gerçeği yaşayarak öğrendim: Kimlik yaşı ile olgunluğun hiçbir ilgisi yok.
Senin sorduğun sorunun cevabını inan bilmiyorum. Neden hala beraberim, neden bütün yaptıklarına rağmen vazgeçemiyorum ben de şaşıyorum kendime.

sevgiden öte biraz alışkanlık oldu sanırım bende. Ben onunla tanışmadan önce gözümde çok büyüttüm onu. hala bazı şeyleri konduramıyorum ona. ben kendi yaşımdakilerden pek hoşlanmıyorum, çocuk gibi geliyorlar. Ama şu gerçeği yaşayarak öğrendim: Kimlik yaşı ile olgunluğun hiçbir ilgisi yok.
Senin sorduğun sorunun cevabını inan bilmiyorum. Neden hala beraberim, neden bütün yaptıklarına rağmen vazgeçemiyorum ben de şaşıyorum kendime.

yanlıs anlama ama bunun icin bir psikologdan yardım alabilirsin vazgecemedigini soyluyorsun cunku...sonucta seni hice sayıp baskalarıyla gezip tozan biri var karsında sana deger verse boyle yapmaz boyle soyleyince dogru geliyordur sana ama uygulamada basarısız oluyorsun demekki...bence biran once birseyler yapmaya bak kendin icin boyle bir iliskiden sadece sen zararlı cıkarsın...yası cokmu buyuk...

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlıs anlama ama bunun icin bir psikologdan yardım alabilirsin vazgecemedigini soyluyorsun cunku...sonucta seni hice sayıp baskalarıyla gezip tozan biri var karsında sana deger verse boyle yapmaz boyle soyleyince dogru geliyordur sana ama uygulamada basarısız oluyorsun demekki...bence biran once birseyler yapmaya bak kendin icin boyle bir iliskiden sadece sen zararlı cıkarsın...yası cokmu buyuk...
ilgin ve tavsiyelerin için teşekkürler. Evet biraz var yaş farkımız. Özelden mesaj yazdım fakat mesaj kutun doluymuş

Back
X