• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baranca ursului kullananlar

selam herkese yarın yeni bir ilaca baslıorum adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim

benim gibi kullananlar varmı acaba topikte beraber paylasalım

canım bilmediğin şeyleri kullanma doktoruna sorup da kullan derim çünkü doktorum bana bitki çayı bile içme dedi eti sucuğu salamı iyice pişir ye illaki de yemek istiyorsan dedi sütü yoğurdu peyniri pastörize olanlardan kullan dedi aman derim biz bir tane sperm için ilaç aldık doktor yazdı yurtdışından ithal 160tl ye sen de o ilaç 13 tl diyorsun aman aman iyi olayım derken daha kötü olma...Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin(amin)

canım bilmediğin şeyleri kullanma doktoruna sorup da kullan derim çünkü doktorum bana bitki çayı bile içme dedi eti sucuğu salamı iyice pişir ye illaki de yemek istiyorsan dedi sütü yoğurdu peyniri pastörize olanlardan kullan dedi aman derim biz bir tane sperm için ilaç aldık doktor yazdı yurtdışından ithal 160tl ye sen de o ilaç 13 tl diyorsun aman aman iyi olayım derken daha kötü olma...Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin(amin)

canım bu ilacı 13 yıl bebek özlemi ceken bi arkadasa romanyada genel cerrah olan doktor amcası önermiş kendi eşide bu ilacla hamile kalmıs adamın ayrıca doktoruma sormam elbette kullanma diyecek kullan derse benim ona ihtiyacım kalmaz:D ilacın fiyatı icindeki malzemeyle alakalıdır bu %100 dogal ve saglık bakanlıgı onaylı bir ilac eczanede satılıo ve yumurtası olmayan kişiler bile yumurtluo bu ilac sayesinde ayrıca gidip baska bir kadın dogumcuya sordum adam güldü ve nerden buldun bunu dedi kullan dedi kesinlikle eminim ilactan ve kullanmaya basladım ottan çöpten daha ii olduguna eminim bitki cayı bende icmem asla sen sperm ilacının faydasını görmediysen bunu denet eşine spermleri arttırıo cünkü:D

nasıl temin edicez bu ilacı.çok zor bulmak...

canım evet bulmak zor bende bi kamyoncuyla getirttim adam gene orda ilac arıo eczanelerde yok su anda sipariş etmişler gelecekmiş 1 2 güne gümrük kanunları sebebiyle cok az sayıda getirebilecek türkiyeye ilac kacakcılıgına giriyormus cünkü bidahaki gidisinde inş sanada getirtmeye calısayım ama kesin degil tabi

arkadaslar lütfen buraya ilac hakkında olumsuz düsünce yazmayın ben bu konuyu insanlar bilgilensin die actım herkes fikrini kendine saklasın ben inandım kullanmaya basladım istemeyen kullanmaz ama bizi uyarmak size de kalmaz ben saglıgımı herseyden cok düsünüyorum bu herkes icinde böyledir incelemeden kullanacak kadar cahil degilim herkes ot çöp kullanıo ama buraya gelince ilacı kötülüo bunuda anlamıyorum lütfen olumsuz yorum yazmayın buraya

slm.. ben de branca sparişi verdim yarın elimizde oluckmış bizim de sperm sorunumuz var sizin gibi. sen ne kadardır kullanıyorsun yurt dışından getirttiğin ilacı.sonuç aldıysan yada alırsan paylaşırmısın?? ben de brancadan baya bi ümitliyim

ben de sipariş verebildim dün nihayet, ve yarın elimizde olucakmış. en az 3 şişe dedim eşimin arkadaşına ama gümrükte sıkıntı oluyormuş acaba bizimki de mi getirtemiicek merak ettim pilot bize getirecek olan kişi.ayrıca ben 3gün önce transfer yaprıtdım her ihtimale karşı bunu getirtiyorum olur da bebeğim tutarsa ihtiyacı olan birine vericem artık.inşallah tutar da başkası sebeplenir.

canım evet bulmak zor bende bi kamyoncuyla getirttim adam gene orda ilac arıo eczanelerde yok su anda sipariş etmişler gelecekmiş 1 2 güne gümrük kanunları sebebiyle cok az sayıda getirebilecek türkiyeye ilac kacakcılıgına giriyormus cünkü bidahaki gidisinde inş sanada getirtmeye calısayım ama kesin degil tabi
ALLAH razı olsun canım.haberini bekliyorum ozaman...

ben de sipariş verebildim dün nihayet, ve yarın elimizde olucakmış. en az 3 şişe dedim eşimin arkadaşına ama gümrükte sıkıntı oluyormuş acaba bizimki de mi getirtemiicek merak ettim pilot bize getirecek olan kişi.ayrıca ben 3gün önce transfer yaprıtdım her ihtimale karşı bunu getirtiyorum olur da bebeğim tutarsa ihtiyacı olan birine vericem artık.inşallah tutar da başkası sebeplenir.

karayolu gümrüklerinde arama varmıs yılbası itibariyle de sıkılasmıs ilac kacakcısı sıfatıyla işlem yapılıyormus belirli bir sınırı varmıs adamda bilmio ögrenecek haber verecek siparişi verdin de ilacı buldumu o önemli su an 6 eczanede bulamadı bizim adam sipariş vermiş getireceklermiş istersen eşin adamı bilgilendirsin her eczanede olmayabilir birkac eczaneye baksın sonra yarı yolda kalma

karayolu gümrüklerinde arama varmıs yılbası itibariyle de sıkılasmıs ilac kacakcısı sıfatıyla işlem yapılıyormus belirli bir sınırı varmıs adamda bilmio ögrenecek haber verecek siparişi verdin de ilacı buldumu o önemli su an 6 eczanede bulamadı bizim adam sipariş vermiş getireceklermiş istersen eşin adamı bilgilendirsin her eczanede olmayabilir birkac eczaneye baksın sonra yarı yolda kalma

canım valla bulmuş olucak ki adam bikaç saat sonra dönüp iki gün sonra elinizde diye bilgi verdi bize yani ben senin yazdığını okudum da belki aynı şehirde değildir sizinkiyle bİZİMki yarın en geç cuma günü ben bilgi vericem herkese. sen kullanıyorsun demi ALLAH ŞİFAMIZI VERSİN.

canım valla bulmuş olucak ki adam bikaç saat sonra dönüp iki gün sonra elinizde diye bilgi verdi bize yani ben senin yazdığını okudum da belki aynı şehirde değildir sizinkiyle bİZİMki yarın en geç cuma günü ben bilgi vericem herkese. sen kullanıyorsun demi ALLAH ŞİFAMIZI VERSİN.

evet basladım daciaplant marka olmasına dikkat et cok acı ya midem alt üst oldu cok kötü ama icicez mecbur ama zor olacakkk:53::50:

kızlarrrrr ilacımı ictim ve tuhaf bi şekilde hiç acı gelmedi iyice karıstırdım suya bu sefer acı diildi şaka gibi sadece sası bi tadı vardı o kadar yada allah bana yardım etti acılıgı hissetmedim:D

gerçekten güzel bie şey umarım hepiniz faydasını görürsünüz
bu ilacı kullanırken illa ki yumurta takibi yaptırmak gerekir mi?
hani klomen gibi falan bir ilaç mı?
kontrol olmadan olur mu kullanmak

gerçekten güzel bie şey umarım hepiniz faydasını görürsünüz
bu ilacı kullanırken illa ki yumurta takibi yaptırmak gerekir mi?
hani klomen gibi falan bir ilaç mı?
kontrol olmadan olur mu kullanmak

valla canım ben yaptırcam takip yani 1 kere baktırıcam okadar

merhaba
ben eşim için aldım eşimde azospermi var
subatta başlayacak sonucu paylaşırım
bu ilaç son ümidimiz inşallah iyi sonuç alırız

canım işte sonucu insanlar bi tuhaf ne güsel bir yazı yazmıssın inşallah bizimkilerde büyür gelişmeleri paylas bizimleee

hayatım ne demişler sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak die mücadele etmemiz gerek bazı şeyler icin buda bizim imtihanımız esra arkadasımızda cok güsel anlatmıs sagolsun hala da inanmayan varsa gitsin ot çöp kür yapsın ne diyim yani zorla kullandıramayız kimseye

canım inanmayan kullanmasın zaten ve gelmesın bu topiğede mumkunse yaa ınsanların nasıl bır ınancı vardır anlamadım millet ot çöp kullansın dedııgın gıbı inanıyoruz ve basarıcaz allahın ıznıylede esra arkadasımız bızım canlı örneğimiz valla saolasın esra arkadasım paylasımın ıcın ılerleyen gunelrde hep bırlıkte gelısmelrı paylasalım burda :)

kızlar ben topiğe herzaman yazamıyorum.nedenini anlamadım ama sürekli aynı yorumları gösteriyor.bugün yazdıklarınızı yeni gördüm.kızlar bu ilaç belki herkeste işe yaramayabilir ama bence faydasını herkes görür.ya ben varya inandım en basta.bu ilaç bana yarayacak dedim.öylede oldu.çatlama iğnesinin ve sonrasının gereklerini yapamadık kıslar yani ilişki zamanında olmadı.kayınvalidemler felan vardı.keske saati saatine uyup bu ayı değerlendirebilsydim ama hayırlısı.ben yumoşumun büyüdüğünü gördüm ya bu bana yeter.inşallah sonucunu alırım bellimi olur.ama bu ay olmazsa diğer aylarda devam edeceğim brancama.kızlar dediğiniz gibi bir sürü ot çöp kullanılıyor neden bu bitkisel tenktürü kullanmayasınızki.denemye değer.diğer topikte bu ilaçla hamile kalan arkadaslarımız var.çok öptüm sizi:16:

Back
X