• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baranca ursului kullananlar

kızlar ben topiğe herzaman yazamıyorum.nedenini anlamadım ama sürekli aynı yorumları gösteriyor.bugün yazdıklarınızı yeni gördüm.kızlar bu ilaç belki herkeste işe yaramayabilir ama bence faydasını herkes görür.ya ben varya inandım en basta.bu ilaç bana yarayacak dedim.öylede oldu.çatlama iğnesinin ve sonrasının gereklerini yapamadık kıslar yani ilişki zamanında olmadı.kayınvalidemler felan vardı.keske saati saatine uyup bu ayı değerlendirebilsydim ama hayırlısı.ben yumoşumun büyüdüğünü gördüm ya bu bana yeter.inşallah sonucunu alırım bellimi olur.ama bu ay olmazsa diğer aylarda devam edeceğim brancama.kızlar dediğiniz gibi bir sürü ot çöp kullanılıyor neden bu bitkisel tenktürü kullanmayasınızki.denemye değer.diğer topikte bu ilaçla hamile kalan arkadaslarımız var.çok öptüm sizi:16:

cok güsel acıklamıssın canım bende anlamıyorum ben destek icin actım bu konuyu ama herkes aman dikkatli ol o bu dio güvenmiyorum dio bunları istemiyrum burda topigin adı üstünde baranca ursului kullananlar kullanmak isteyenler karsı cıkanlar diil neyse bende basladım ilaca 3.günüm bukadar erken belirti olurmu bilmem ama kasıklarımda batmalar var ve kokulu akıntı var anlamadımm:3::1:

Inanarak yürüdüğün yolda düşme şansın daha azdır...inancınızı ve inancımızı etkilemeyin..

selam herkese yarın yeni bir ilaca baslıorum adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim

benim gibi kullananlar varmı acaba topikte beraber paylasalım

özge merhba arkadşm aranıza yeni katıldım.bende 5 yıldan beri e.mnpz eşimde sperm hareket azlığı va yapı bozukluğu var bu ilaçtan temin etmek istiyorum baranca ursuliden ama nasıl temin etce eşin getirtebliyormuş galiba sen fayda görmüşsün sanırım folükülerin büyümüş bende şimdiya kadar bi tane oldu o da tutmadı nolur yardım et arkdaşım.Herkesin evlatrına kavuşmasını diliyorum tüm kalbimle

Ben aranıza bugün katıldım.Bu ilaçtan çok güzel bahsediyorsunuz hrşeye iyi geliormuş şifa bulduğnuzu söylüyorsunuz.Ben 5 yıldan beri e.mnpoz luyum eşimde de hareket azlığı ve yapı bozukluğu var ikmize de iyi gelceğini ümit ediyorum.Temin etmem konusunda lütfen yardımcı olurmusunuz.

cok güsel acıklamıssın canım bende anlamıyorum ben destek icin actım bu konuyu ama herkes aman dikkatli ol o bu dio güvenmiyorum dio bunları istemiyrum burda topigin adı üstünde baranca ursului kullananlar kullanmak isteyenler karsı cıkanlar diil neyse bende basladım ilaca 3.günüm bukadar erken belirti olurmu bilmem ama kasıklarımda batmalar var ve kokulu akıntı var anlamadımm:3::1:

boşverrr sen canım bu ilacı inanan kullansın:49:

Ben aranıza bugün katıldım.Bu ilaçtan çok güzel bahsediyorsunuz hrşeye iyi geliormuş şifa bulduğnuzu söylüyorsunuz.Ben 5 yıldan beri e.mnpoz luyum eşimde de hareket azlığı ve yapı bozukluğu var ikmize de iyi gelceğini ümit ediyorum.Temin etmem konusunda lütfen yardımcı olurmusunuz.

canım benim ahh keske edebilseydim ama bende zor şer getirttim.oda baska topikten arkadas.canım sen mecbur romanyadan bir tanıdık bulacaksın

bizim brancalar çarşambaya geliyormuş, ben fazlaca sitemiştim dua edin de fazla gelsin. cuma günü benim tüp bebek kan testim de olucak hamile olursam eğer burdan öncelikle en zor durumda olan arkadaşımıza ücretsiz vericem.lütfen bana öncelikle eşiyle durumu bozuk olanlar ulaşsın, diğer arkadaşların zaman konusunda aceleleri bu arkadaşlar kadar olmaz. bu arada oturduğunuz semtlerde rus pazarı, sosyete pazarı gibi pazarlar var ise burda romanyalı bayanlar satış yapıyor genellikle.bide bunu deneyin inşallah herkes ulaşır.

canım benim ahh keske edebilseydim ama bende zor şer getirttim.oda baska topikten arkadas.canım sen mecbur romanyadan bir tanıdık bulacaksın

esracım ne zamandır kullanıyorsun canım sen?? sorun nedir ayrıca bunları paylaşalım bencde

bizim brancalar çarşambaya geliyormuş, ben fazlaca sitemiştim dua edin de fazla gelsin. cuma günü benim tüp bebek kan testim de olucak hamile olursam eğer burdan öncelikle en zor durumda olan arkadaşımıza ücretsiz vericem.lütfen bana öncelikle eşiyle durumu bozuk olanlar ulaşsın, diğer arkadaşların zaman konusunda aceleleri bu arkadaşlar kadar olmaz. bu arada oturduğunuz semtlerde rus pazarı, sosyete pazarı gibi pazarlar var ise burda romanyalı bayanlar satış yapıyor genellikle.bide bunu deneyin inşallah herkes ulaşır.

eğerki beni tercih etmek istersen özelden tel verirsin ben ararım.Çünkü yeni üye olduğum için ben özel msj atamıyorum fakat okuyabliyorum.en az 100 mesaj yazmam gerekiyomuş özel msj atmak için.İnş test sonucun pozitif çıkar hamişsindir

eğerki beni tercih etmek istersen özelden tel verirsin ben ararım.Çünkü yeni üye olduğum için ben özel msj atamıyorum fakat okuyabliyorum.en az 100 mesaj yazmam gerekiyomuş özel msj atmak için.İnş test sonucun pozitif çıkar hamişsindir

tamam cnm inş hamişimdir de sana veririm bol bol msj yaz sen de :)) face kkullanıyormusun cnm sen ordan ekle yada mail adresini yaz mailleşelim.

esracım ne zamandır kullanıyorsun canım sen?? sorun nedir ayrıca bunları paylaşalım bencde

canım ben basta da anlattım.pkoluydum.yumoşlarım büyümüyordu.bende bu ilacı kullandım çok işe yaradı koccaman yumoşum oldu.inşallah sizdede yarar:32:

arkadaşlar bu hapın içeriği tavşancıl otuymuş genelde rizede bulunuyormuş başka bi sitede yazıyor.rizeli bayanlar biliyormuş bunu önceden çok kullanılıyormuş galiba doktorların yeterli olmadığı zamanlarda yalnız aktarlarda öyle bulmak kolay değilmiş bende aktar aktar dolaşmayı düşünüyorum belki olan vardır.

tamam cnm inş hamişimdir de sana veririm bol bol msj yaz sen de :)) face kkullanıyormusun cnm sen ordan ekle yada mail adresini yaz mailleşelim.

mail sen yaz bana özelden ben seni ekleyim canım.burdan mail paylaşamamki herkese açık çünkü.Canım benim senden Allah arzı olsun inan büyük sevaba girceksin.Belki şifam vesielm ondadır.Herkese hayırlı evlatlar diliyorum

Hepinize merhaba arkadaşlar.bu ilacı türkiye de temin etme imkanımız yokmu acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi. 9 yıldır uğraşıyorum hiç değilse bunuda denemedik demeyelim.

Hepinize merhaba arkadaşlar.bu ilacı türkiye de temin etme imkanımız yokmu acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi. 9 yıldır uğraşıyorum hiç değilse bunuda denemedik demeyelim.

malesef yok cnm ancak romanyadan getırtılebılıyor oda bellı sayıda cunku gumrukte sorun cıkıyor mus ustunde cınsell ıcerıklı foto oldugu ıcın faakat aynı ılacın farklı fırmaları var onlar getırılebılıyor raahatlıkla ıcerık aynı fakat fırma farklı tabı kullanmak yada kullanmamak herkes kendı bılır benım elımdede farklı fırmadan olan var esımın 6 ayının dolmasını beklıyoruz amelıyat oldu sonra kullnıcam arkadasımda bu ılacı kullanarak hamıle kaldı suanda 8 haftalık hamıle cok sukur 5 senedır olmuyordu onunda ınsallah bızlerde fayda goruruz

Çok teşekkür ederim canım cevabın için diğer firmalardan dediğin nasıl bulunabiliyor, biraz bilgi verirsen kullanmayı düşünüyorum içeriği aynı olduktan sonra firması önemli değil neticede bilmeden ne tedaviler gördük oturup bu kadar detay hesaplayack durumda değiliz, herşey Allah tan diğerleri sadece vesile....

özel mesaj atamıyorum :( henüz sayı yeterli değil farklı bir marka sorun teşkil etmez açıkçası benim için, o yüzden ilaca ulaşmama yardımcı olursan çok sevinirim bu arada eşin varikosel ameliyatımı oldu senin

özel mesaj atamıyorum :( henüz sayı yeterli değil farklı bir marka sorun teşkil etmez açıkçası benim için, o yüzden ilaca ulaşmama yardımcı olursan çok sevinirim bu arada eşin varikosel ameliyatımı oldu senin

evet canım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda sımdı 3 ay dolunca test yapılcak ama en onmelısıı 6 ay dolunca yapılcak olan testmıs arkadasa soyledım canım annesı daha donmemıs romanyaya gıttıgı zaman gondrıcek sızın sorun neydı ?

evet canım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda sımdı 3 ay dolunca test yapılcak ama en onmelısıı 6 ay dolunca yapılcak olan testmıs arkadasa soyledım canım annesı daha donmemıs romanyaya gıttıgı zaman gondrıcek sızın sorun neydı ?

Çok geçmiş olsun eşine havuç suyu içir birde çok çok iyi işi bilen aktarlardan macun hazırlatabilirsin. Varikosel aşılamayacak bişey değil çok şükür. Bizde sorun ney inan bilmiyorum, uzun olacak ama bir doğum sonrası kayıbım 4 düşüğüm var 9 yıllık evliyim 6 yıldırda hamile kalamıyorum. 5 yıl önce tedaviler sonra laparoskopi sonra bir aşılama iki tüp bebek denedim kimine göre hiç sorun yok kimine göre tüplerde hasar vardı. Yaklaşık 8 gün öncede muayene olayım diye doktora gittim rahim içinde yapışıklık olduğunu söyledi ve yine histereskopi ve laparoskopi yapıldı dr bi sorun olmadığını 6 ay tedavisiz denememezi söyledi. Bu durumda sorun yok gibi görünüyor tüpler açıkmış rahim içi yapışıklıkta alınmış, bakalım hayırlısı en azından bu süreçte destek olarak bu ilacı kullanabilirim diye düşündüm.

Çok geçmiş olsun eşine havuç suyu içir birde çok çok iyi işi bilen aktarlardan macun hazırlatabilirsin. Varikosel aşılamayacak bişey değil çok şükür. Bizde sorun ney inan bilmiyorum, uzun olacak ama bir doğum sonrası kayıbım 4 düşüğüm var 9 yıllık evliyim 6 yıldırda hamile kalamıyorum. 5 yıl önce tedaviler sonra laparoskopi sonra bir aşılama iki tüp bebek denedim kimine göre hiç sorun yok kimine göre tüplerde hasar vardı. Yaklaşık 8 gün öncede muayene olayım diye doktora gittim rahim içinde yapışıklık olduğunu söyledi ve yine histereskopi ve laparoskopi yapıldı dr bi sorun olmadığını 6 ay tedavisiz denememezi söyledi. Bu durumda sorun yok gibi görünüyor tüpler açıkmış rahim içi yapışıklıkta alınmış, bakalım hayırlısı en azından bu süreçte destek olarak bu ilacı kullanabilirim diye düşündüm.

ınsallah cnm ben 1,5 yıllık evlıygım daha ama srunu erken ogrenmemız ıyı oldu bızım ıcınde basladık ıste tedavıye ınsallah artar dgeerlerımızde esıme kecıboynuzu kuru yapıyorum baya bı artıs saglamıstık amelıyat oncesı havuc suyu bıraz kılo yaptı :))) bızımkıde zaten mınık dana :)) evıcap-omega3 ve cınko verıyorum destek olarakta cnım ınsallah sende saglıkla kucagına alırsın bebısını kısa surede hamıle kalmaklada bıtmıyor ıste allahım hayırlısını nasıp etsın saglıkla herkese

Back
X