kızlar ben topiğe herzaman yazamıyorum.nedenini anlamadım ama sürekli aynı yorumları gösteriyor.bugün yazdıklarınızı yeni gördüm.kızlar bu ilaç belki herkeste işe yaramayabilir ama bence faydasını herkes görür.ya ben varya inandım en basta.bu ilaç bana yarayacak dedim.öylede oldu.çatlama iğnesinin ve sonrasının gereklerini yapamadık kıslar yani ilişki zamanında olmadı.kayınvalidemler felan vardı.keske saati saatine uyup bu ayı değerlendirebilsydim ama hayırlısı.ben yumoşumun büyüdüğünü gördüm ya bu bana yeter.inşallah sonucunu alırım bellimi olur.ama bu ay olmazsa diğer aylarda devam edeceğim brancama.kızlar dediğiniz gibi bir sürü ot çöp kullanılıyor neden bu bitkisel tenktürü kullanmayasınızki.denemye değer.diğer topikte bu ilaçla hamile kalan arkadaslarımız var.çok öptüm sizi![]()
cok güsel acıklamıssın canım bende anlamıyorum ben destek icin actım bu konuyu ama herkes aman dikkatli ol o bu dio güvenmiyorum dio bunları istemiyrum burda topigin adı üstünde baranca ursului kullananlar kullanmak isteyenler karsı cıkanlar diil neyse bende basladım ilaca 3.günüm bukadar erken belirti olurmu bilmem ama kasıklarımda batmalar var ve kokulu akıntı var anlamadımm