• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barbie vajina estetik

selvilimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşım vasıtasıyla doktor abdülkadir güllüce ile tanıştım. Kendisi bana ilk görüşmeden güven ve konfor alanı sundu detaylı jinekolojik muayene oldum ameliyatımıza karar verdik ameliyat öncesi şikayetlerim idrar kaçırma, vajinada bolluk, ilişki sırasında ses çıkması ve his kaybı mevcuttu bu şikayetler dogrultusunda ameliyat planladık süreç gayet hızlı ve güvenilirdi. Ameliyatımı oldum ameliyattan sonraki süreç agrısız ve çok kolay geçti doktorum abdülkadir bey rutin kontrolleri aksatmadı gayet güzel ilgilendi ve dikişlerm çok hızlı iyileşti tam istediğim gibi oldu özgüvenimde yerine geldi herkese doktorumu ve operasyonu şiddetle öneriyorum ellerinize sağlık hocam

Üye olur olmaz açtığın konuya bakarsak evet
Burdan deneyimimi paylaşmak reklam değil bunu yapmak isteyip cesaret edemeyen bircok kişi var onları bıraz cesaretlendirir belki ayrıca hangi konuyu açmak bana kalmış bişe burdaki konu başlıgı sizin keyfınıze göre paylaşılmıyor heralde

Burdan deneyimimi paylaşmak reklam değil bunu yapmak isteyip cesaret edemeyen bircok kişi var onları bıraz cesaretlendirir belki ayrıca hangi konuyu açmak bana kalmış bişe burdaki konu başlıgı sizin keyfınıze göre paylaşılmıyor heralde
Doru o zaman yönetim karar versin buna biz kimiz ki 😁

Güzele güzel demem güzel ben olmayınca.Fıstigada güzel fıstık demem operasyon benim fıstık olmayınca 🤗

Back
X