İnşallah öyledir psikolojim bozuldu iyice ya bir yola girdim ama daha pişman olmakta istemiyorumÇok geçmiş olsun o odemler anca iki ayda gidiyor şuan şekline çok takılma odemler tamamen gidince tam beli oluyor daha dikiş yerleri sert oraların yumuşamasi lazım tam olarak görüntüsü beli olsun oda zaman alıyor çok inceleme inceledikce birşeyler buluyorsun bu süreçte dikişler dustumu iyileşmiş sayılmıyor tamamen dikiş yerleride yumuşayınca beli olur canını bunun için sıkma ilerde eminim beyeneceksin
İnşallah öyledir psikolojim bozuldu iyice ya bir yola girdim ama daha pişman olmakta istemiyorum
"Dışarıdan bakıldığında genital bölgede sadece dış dudakların ve ortada bir çizginin görünmesi, barbie vajina görünümü olarak adlandırılır. İç dudakların sarkık veya büyük olması bu görünümü bozacağı için, iç dudaklar üzerinde işlem yapılır." der internet arama motoru.O nasıl oluyo ki bizimkinin adı ne o zaman aklımda deli sorular
Bacım aydınlattığın için teşekkür ederim"Dışarıdan bakıldığında genital bölgede sadece dış dudakların ve ortada bir çizginin görünmesi, barbie vajina görünümü olarak adlandırılır. İç dudakların sarkık veya büyük olması bu görünümü bozacağı için, iç dudaklar üzerinde işlem yapılır." der internet arama motoru.
Kadın sağlığına aykırı ve oldukça mantıksız duruyor aslında. Bunun kadın sünnetinden farkı ne ? İnsanların bu işlem için üzerine para ödemeleri ve rıza göstermeleri de ilginç.
Kadın sünneti bambaşka bir durum ya lütfen hiç karıştırmayın onu. araştırırsanız alt tipleri var ve her tipinde kadının ve maalesef kız çocuklarının dini sebeplerden dolayı genital organına bir şekilde zarar verme var hepsinde, klitorisi kesme, karşı cinsiyet için dokuları dikip daraltma gibi oldukça travmatik ve acı dolu süreçleri anestezi bile olmadan geçiriyor insanlar. böyle bir uygulamanın genital estetik ile karşılaştırılması doğru değil rica ediyorum bilgilenelim, fikri olmayan insanlar bu yorumları okuyup yanlış algıya kapılabilirler."Dışarıdan bakıldığında genital bölgede sadece dış dudakların ve ortada bir çizginin görünmesi, barbie vajina görünümü olarak adlandırılır. İç dudakların sarkık veya büyük olması bu görünümü bozacağı için, iç dudaklar üzerinde işlem yapılır." der internet arama motoru.
Kadın sağlığına aykırı ve oldukça mantıksız duruyor aslında. Bunun kadın sünnetinden farkı ne ? İnsanların bu işlem için üzerine para ödemeleri ve rıza göstermeleri de ilginç.