- Konu Sahibi Shostakovich
mutfagıma halı aldım.
70 liraya defolu satılanlardan ince yeni tip halılar ama defosu belli olmuyor çok güzeldi aldım.
eve getirirken bahçede eltim gördü sonra yanındaki komşu sordu ben de şu yukarıdaki defolu satan halıcıdan aldım dedim kaynanam yoktu cenazeye gitmiş.
üç dört saat sonra kaynanam evime geldi.
aynı apartmandayız
direk mutfağa girdi hayırlı olsun halı almışsın dedi.
aynen yetiştirmiş eltim.
güler yüzle aerplan halı almış çok güzel gördün mü demiştir eminim... benle konuşmuyor sadece misafir ve akrabanın yanında yapmacık davranıyor göz boyamakiçin..
kaynanam da çok kıskanç zaten... önceden de bilerek halıma kola dökmüştü.
bilerek olmaz demeyin. görseniz anladınız.
benim eltimle nasıl baş edeceğim? kocama anlatmayacağım. size yazıyorum sadece ve bilgisayarı kapatıp yatakodama geçip kendimi kilitleyeceğim ve patlayacağım artık bağıra bağıra ağlayacağım... ne olacak bu insanlarla nasıl baş edeceğim...
hayırlı olsun demiş ne var bunda diyeceksiniz..
asıl gürültü birkaç güne gelir.. yavaş yavaş gelicek..
sonra birden bir şey yüzünden patlayacak bana... hakaret edecek biliyorum...
70 liraya defolu satılanlardan ince yeni tip halılar ama defosu belli olmuyor çok güzeldi aldım.
eve getirirken bahçede eltim gördü sonra yanındaki komşu sordu ben de şu yukarıdaki defolu satan halıcıdan aldım dedim kaynanam yoktu cenazeye gitmiş.
üç dört saat sonra kaynanam evime geldi.
aynı apartmandayız
direk mutfağa girdi hayırlı olsun halı almışsın dedi.
aynen yetiştirmiş eltim.
güler yüzle aerplan halı almış çok güzel gördün mü demiştir eminim... benle konuşmuyor sadece misafir ve akrabanın yanında yapmacık davranıyor göz boyamakiçin..
kaynanam da çok kıskanç zaten... önceden de bilerek halıma kola dökmüştü.
bilerek olmaz demeyin. görseniz anladınız.
benim eltimle nasıl baş edeceğim? kocama anlatmayacağım. size yazıyorum sadece ve bilgisayarı kapatıp yatakodama geçip kendimi kilitleyeceğim ve patlayacağım artık bağıra bağıra ağlayacağım... ne olacak bu insanlarla nasıl baş edeceğim...
hayırlı olsun demiş ne var bunda diyeceksiniz..
asıl gürültü birkaç güne gelir.. yavaş yavaş gelicek..
sonra birden bir şey yüzünden patlayacak bana... hakaret edecek biliyorum...