Bardağı Taşıran Son Damla!

eltin tam bir şeytan k.validen ondan beter zaten...

ama eşin de biter olay,hala sana bunları yaşatıyor..sen o apartmanda yaşadıkça eltinin içtiği suya k.validenin giydiği kazağa bile takıp olay çıkaracak durumdasın çünkü artık çok çok bunalmışsın.onlar A dese sen neden bana öyle dediler diye düşünüyorsun..

ya lütfen onları takma ya da eşine tepkini koy artık..sana bunları yaşatmaya hakkı yok.

ve onların her davranışının altında bir mana arama,bu ancak seni yorar yıpratır..

Eltinizin sorduğu soruya münasip bir cevap verdiğinizden eminim de,kayınvalideniz sizin boğanıza nasıl bıçak dayar,ne hakla?

Kocanız ne dedi bu duruma?

Eski konularınızın tamamını bilemiyorum ama son bir iki konunuzu okumuştum,genelde olmayan olayların varsayımı üzerine tavsiye istiyorsunuz burdan.

Bu şekilde ilk konu açmanız olsa farklı düşünürdüm ama gerçekten takıntı yapmışsınız kayınvalide ve eltinizi,eşinizi o apartmandan taşınmaya ikna etmezseniz bu ruh halinden çıkacak gibi durmuyorsunuz.

işte sorun orada canım...

aslında olacak şeyler... olmadan ben çözüm istiyorum...

mesela bu son yaşadıgımın arkasından da yine bir şey olacak...

çünkü alıştım artık... taktikleri böyle...

ben de psikopat gibi plan yapıyorum şöyle derim böyle derim inanki yazarken bile ellerim titriyor...

kargo meselesinde de eltime hiçbir şey diyemedim çünkü şoka girdim. evime çıkıp ağladım.

kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak

ya mutlaka erkek dengeyi koruyacak..
ama ne gerek varki.... kv.bıçağı çekecek kadar kafadan sorunluysa
adam istediği kadar denge kursun..
kadının cin olanıyla baş edilmiyo........ bi zaman sonra adam ''ne haliniz varsa görün'' diyor..
en iyisi uzak olmak ..
inanın kendi anneniz ile aynı apt.da otursanız zamanla karışmalar müdahleler oluyo...
kaldı ki kv ve elti...

kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak

Ben her konuda Ousları(koca) suçlarım Nemesisim,:27:

Dediğin gibi adam,adam olacak ne anasını, nede karısını ezdirecek.:7:

eltin tam bir şeytan k.validen ondan beter zaten...

ama eşin de biter olay,hala sana bunları yaşatıyor..sen o apartmanda yaşadıkça eltinin içtiği suya k.validenin giydiği kazağa bile takıp olay çıkaracak durumdasın çünkü artık çok çok bunalmışsın.onlar A dese sen neden bana öyle dediler diye düşünüyorsun..

ya lütfen onları takma ya da eşine tepkini koy artık..sana bunları yaşatmaya hakkı yok.

ve onların her davranışının altında bir mana arama,bu ancak seni yorar yıpratır..

yıpranacağım kadar yıprandım zaten arkadasım yaa...

eşime karşı cinsel isteğim sıfır...

hep numara yapıyorum aramız bozulmasın kavga çıkmasın diye...

eşime kimseyi şikayet etmiyorum hep övüyorum...

kaynanama eltime güler yüzlü davranıyorum onun yanında...

o da kek gibi inanıyor...

ama artık bir yerlerden atacağım kendimi...

sırf ayrılmayalım diye... çünkü eşim çok iyi bir insan... iyi ama bu konuda törpülenmesi zaman alacak...

burda konu sahibi bir eş olduğu için kocası arkasında olacak dedim yanlış anlaşılmasın karısını koruyupta ailesini atsın demek istemedim,denge kurmak önemli ama tabiki badenin dediğide doğru kadın kafadan kontaksa kul ne yapsın

ya mutlaka erkek dengeyi koruyacak..
ama ne gerek varki.... kv.bıçağı çekecek kadar kafadan sorunluysa
adam istediği kadar denge kursun..
kadının cin olanıyla baş edilmiyo........ bi zaman sonra adam ''ne haliniz varsa görün'' diyor..
en iyisi uzak olmak ..
inanın kendi anneniz ile aynı apt.da otursanız zamanla karışmalar müdahleler oluyo...
kaldı ki kv ve elti...

ara sıra uyarır... ama yeterli değil...

yumruğunu masaya vurup anne karımla uğraşma dese...

bir iki gün konuşmaz sonra barışırlar...

ama dıyemıyor...

ben de eşimle mutluyum... onlar yüzünden yuvamı dağıtmak istemiyorum...

ama içime ata ata cinsel anlamda soğudum eşimden...

geçicidir inşallah

ara sıra uyarır... ama yeterli değil...

yumruğunu masaya vurup anne karımla uğraşma dese...

bir iki gün konuşmaz sonra barışırlar...

ama dıyemıyor...

ben de eşimle mutluyum... onlar yüzünden yuvamı dağıtmak istemiyorum...

ama içime ata ata cinsel anlamda soğudum eşimden...

geçicidir inşallah

kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama şöyle amiyane tabirle azıcık cadı olsan karışamzdı kv. sana
eltinde cin belli elinden geldiğince görüşme sana bşşey söylerse cevabını vermeye çalış
ağlayarak bişey yapamazsın..
kısacası kendini ezdirme kimseye...

Arkadaşım ya eşine anlatırsın olayları o çözer, ya da aramız bozulmasın millet yüzünden der anlatmaz sen çözersin.
Ama mutlaka çözersin.
Sen çözmüyor sürekli yapılanların altında kalıyorsun doğal olarak onlarda üste çıkıyor.

Benim evimden çıkan adama kim olursa olsun elti melti imayla birşey diyecek yemin ediyorum yedi düvele rezil ederim onu.
Kıskanca,fesata,dedikoducuya çıkar adı.
Eltin bir şey der ağlarsın,kaynanan bir şey der ağlarsın e sonra eşin bir şey der ağlarsın sonunda sinir hastası olur çıkarsın.
Boğazıma bıçak dayayan kaynanayı karakola, bana iftira eden eltiyi de direk mahallenin dedikodu uzmanı kadınlarının eline emanet ederim.
Ben niye ağlayayım.Anam beni 1 kere doğurdu hemde ne zor doğurmuş.Onlar ağlasın benim yerime

Ben nedensiz öfkenin, takıntıların zamanında verilmeyen tepkilerden kaynaklandığına inanırım.Gerçekten haklı olduğunuz önceki olaylarda tepkinizi net bir şekilde ortaya koyamadığınız, belki en basitinden size hak verecek içinizi dökecek birilerini bulamadığınız için şimdi sınırsız bir defans haline geçmişsiniz, en basit olaylardan bile etkilenir olmuşsunuz.

Bence sürekli rol yapmak yerine oturun eşinizle sakin sakin dertleşin, daha önce yaşanan olayların sizi ne kadar üzdüğünü yıprattığını, haksızlığa uğramış hissettiğinizi anlatın. Hiçbir sorun yokmuş gibi davranıp gizli gizli arka odalarda ağlamanın bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Bir yandan da ruh halinizi iyileştirmeye odaklanın. Hayatınızı zorlaştırdığını düşündüğünüz insanlarla ilgili iyi ve kötü yönde bütün beklentilerden sıyrılın. Basitçe onları yoksaymaya çalışın. Ailevi problemlerinizi çözme konusunda işe yaramayabiir ama kendinizi daha iyi hissedeceğinizi garanti edebilirim.

Bence sen eşini ikna et ayrı bir eve çıkın. Ruh sağlığın bozulacak bu gidişle...

Bir müddet sabretmen gerekiyorsa da onlarla minumum seviye de görüş, selam sabah o kadar. Madem bu raddeye geldi yaşadıkların evlerine bile gitme...

içinde çok biriktirmişsin...
bu saatten sonra sana iyi niyetli yaklaşsalar bile, altında mutlaka bişey arıcaksın, güven yok olmuş çünkü...
2 seçeneğin var, ya onlardan uzaklaşacaksın, burun buruna olmayacaksın
ya da takmamayı amaaan boşver demeyi öğreneceksin...
aksi halde kendi sağlığından olursun...

ben eltimi konu komşuya rezil edemem hemen sıyrılır o beni rezil eder....

ama ne diyeyim arkadaşlar..

en iyisi duymamak da işte..... söylerken kolay uygularken çok zorlanıyorum....

memleketime geldim geleli sabrediyorum ikisine de...

eşime de şikayet etmiyorum...

yanlarında güler yüzlüyüm onları takmıyormuş gibi davranıyorum...

bana yaptıklarını çeksinler inş amin

sizin aileniz niye sessiz kalıyor benim boğazıma bıçak dayanacak babam o bıçağı alır.. neyse hadi gece gece

ben eltimi konu komşuya rezil edemem hemen sıyrılır o beni rezil eder....

ama ne diyeyim arkadaşlar..

en iyisi duymamak da işte..... söylerken kolay uygularken çok zorlanıyorum....

memleketime geldim geleli sabrediyorum ikisine de...

eşime de şikayet etmiyorum...

yanlarında güler yüzlüyüm onları takmıyormuş gibi davranıyorum...

bana yaptıklarını çeksinler inş amin

Hiç kimse karısının namusu hakkında konuşulmasına dayanamaz. Sende odalarda ağlayacağına arkadaşım kocanın kucağında ''bana iftira attı'' bilmem ne diye ağlasaydın o kaynananı dolduruyorsa sende kocanı sal üstüne namus bu millet öldürülüyor bu yüzden şakayamı gelir.
Git millete anlat demiyorum '' nedemek istiyorsun sen'' diye 1 kere üzerine yürüseydin bir daha cesaret edemezdi çekinirdi zaten.Soranlarada evime gelen kargocularla adımı çıkarmaya kalktı napsaydım derdin kendi uğraşırdı dert anlatırdı.
Görmemeyi,duymamayı başaramıyorsan altta kalmayacak çözeceksin bu durumu başka çaren yok.Eşine kimseyi övme sonra sen zor durumda kalırsın.
Çok üzülüyorum yapılanlara ama senin için saygısızlık yapmamaya alttan almaya çalışıyorum'u telafuz edersen eşine böyle olaylarda hem egosu okşanır hem de bir süre sonra ''benim karım yapmaz'a'' döner durum.

İstediğini alırsın laf edenede cevabını verirsin. Keyfine bak takılma böyle entrikalara.. Asla bitmez o öle dedi oda öyle yaptı falan. Bide ağlıyormuşsun bunlar için. Kafaya takmaya değmez inan..

Sen ağladıkça onlar mutlu oluyor saçmalama artık kendine gel gül eğlen kocanla mutlu olmaya bak yoksay yoksa çok ağlarsın hayat bir bakmışsın bitmiş değmezzzzzzzzzzz

Bardağı taşıran son damla eltinin halı almanı kaynanana yetiştirmesi değil.
Kaynananın sana bıçak çekmesi!!!.
Benim kaynanam bana bıçak çekecek ben ona anne diyeceğim evime alacağım konuşacağım öyle mi!.
Geldiğinde asla kapımı açmam yüzüne dahi bakmam.
Eşinde çok hata var çooook.
Annesinin ağzının payını verecek ne demek bıçak çekmek.
Resmen teşebbüs bu öldürmeye teşebbüs!.
Sen de bu kaynana varken normal olamazsın tabi
Böyle herşeye parlar durursun.
Arkadaşım kusura bakma da senin kocan şam kocası mı.
Konuşsa ya anasıyla uzak dursun senden de evinden de !

bıcak cekmek mı...yuh daha neler..sende hala ona anne dıyorsun oylemı???

Şaka gibi... bıçak çekicek kadar nasıl geldiniz o hale? doğrusu çok merak ettim! kavga mı ettiniz? anladığım kadarıyla sessiz sakin içine kapalı birisin. kayınvalideni kızdıran neydi yahu?
yuh yani. insan düşmanına bile bıçak çekemez..

Back
X