Ben çok dertliyim size anlatamadan duramıyacağım k. pederim 1 haftadır hastenede yatıyor akciğer kanseri 1. evredeydi hastalağı çok ilerlemiş 4. evreye gelmiş. üzüldüm adama neyse k.pederimin ablaları felan geldiler ziyarete k.valideme söylenip duruyolar bakmadı diye. Buarada kayınvalidem çok pis olduğunu biliyorum ama ben sadece buz dağının ön yüzünü görüyormuşum.2 tane kızı var ikiside çalışıyor hatta birinin hali vakti çok iyi.ama işte temizlik kültürleri yok. dün bi temizlikçi tuttular evi temizlesin k.pederim hastaneden çıkınca temiz eve gelsin diye tabi bunu da ben söyledim ev temiz olmalı hijyene dikkat edilmeli diye sonra karar verdiler temizlikçi tutmaya. neyse ben de başında dururum dedim. dün sabah eve gittim işte temizlikçiyi bekliyorum o da geç gelecekmiş biraz dedim k.pederimin odasından başlıyayım bari aman Allahım odaya bir girdim yani kızlar nasıl anlatayım o adam o odada nasıl yaşamış yemin ederim köpek bağlasan durmaz adamın bir yatağını kaldırdım ki ağır bir koku leş gibi yorgan ve yastık kılıfını çıkartıyım dedim onlar zaten yırtık pırtık düşünün eşimin öğrenciyken kullandığı kılıflar 5 yıl oldu. daha beteri kılıfların içinde Allahım yastık simsiyah yorgan simsiyah görünce zaten kusacaktım süngerini deseniz demirleri dışarı fırlayacak imkansız yatılmaz o süngerde. tabi o manzarayı görünce hemen görümcemleri aradım dedim babama yeni yatak yorgan yastık çarşaf alın bunlar çok kötü tamam dediler ama sadece yorganla kılıf almışlar diğerleri evde var demiş k.validem ayy olanlarda böyledir sonra neyse arkada iğrenç bir balkonu var herşeyi oraya attım sıra geldi yatağın altına aman Allahım yatağım altında gazete kağıtları pis selpaklar pis bezler pis su şişeleri daha neler neler zaten altı yıllarca asla silinmemiş offf yazarken içime fenalık basıyor sonra sadece büyük bir domestos almıştım hemen su hazırladım evden götürmüştüm bezlerimi bol domestoslu su ile duvarlara kadar sildim yemin ediyorum kaç su değiştirdim kaç bez attım Allah biliyor neyse sonra temizlikçi geldi dedim sen salondan başla bende çarşafları makinaya atayım makinayı bir açtım içinde bir ben yokum kadın bence yıllardır o makinayı kullanmıyor Allahtan eldiven ve maske almıştım zorla boşaltım makinayı neyse bi taraftanda kadın temizlerken bende etrafı topluyorum yani neler gördüm neler temizlikçide şok oldu bu abla dışarıdan temiz görünüyordu diyo bide yani kızlar ev hiç ama hiç temizlenmemiş herşey her yerde evin tamamı pislik içinde halılar artık yapış yapış olmuş buzdolabını açtım ki keşke açmasaydım leş gibi terk edilmiş evler olur ya aynen onun gibi bi de kızlar evde 2 tane muska gördüm çok korktum.
Neyse sonra yatak odasına geldi sıra Allahım oda yıkılıyor herşey heryerde ağır bir koku dedim bari yerdekileri kaldırayımda kadın bir silip süpürsün en azından tabi atılacak varsa atıyorum neyse elime bir kağıt geçti bakıyım gereksizse attıyım diye bi baktım eşime araba almışlardı sonra motoru bozuldu k.validem zorla çocuğu ikna etti tabi yalan dolanla sattı arabayı eşimede arabayı 12 bine sattık zarar ettik diye günlerce ahlandı wahlandı ağladı durdu buarada 15 bine almışlardı arabayı. neyse kızlar o kağıt arabanın satış sözleşmesi üzerinde 17.300 e satıldığı yazıyor tabi ben şokkkk Allahım gene yalan söylemiş gene kandırmış çocuğu tabi ben bunun fotolarını çektim anlatıcam eşime kanıt olarak göstericem. neyse zor bela temizlemeye çalıştık evi kadında perişan oldu ben de çıktım eve gidiyim diye k.validemin k.pediri ile karşılaştım alt katta oturuyolar neyse adamcağız çok ısrar etti illa gel yemek ye kızım yoruldun yok dedim ben babaanneyi bir görüp gidiyim dedim evlerine gittim kadın ağlıyor kadersiz kızım diye tabi oğluda hasta ona çok ağlıyor neyse yavrum ben biliyorum benm oğlumu o kadın hasta etti adama hiç bakmadı evi pislik içinde benim herşeyden haberim var k.pederim aşağıya iner ağlarmış hergün gezmeye gidiyor ne yediğim belli ne içtiğim diyormuş dede oğluna ve gelinine söyle demiş yok ben onları üzemem kıyamam onlara diyip ağlıyormuş bana ne karım ne kızlarım bakmadılar akşama kadar gezerler bu adam hasta ne yiyecek ne içecek diye düşünmezler demiş daha neler neler kızlar ben o evin ve özellikle k.pederimin odasını görmesem inanmazdım ama gerçekten de öyle adamı resmen ölüme terk etmişler kanım dondu şoklardayım k.validem benim için bitti nefretim kat be kat arttı okadının Allahtan hiç korkusu yok k.pederime birşey olsun hepsini anlatacağım eşime.
kızlar hakkınızı helal edin çok doluydum içimi dökmem gerekiyordu belki sizde bana akıl verirsiniz diye.....