- Konu Sahibi yesildiyar
-
Panduşum çok güzeller, kullanışlı bi seçenekte karar kılmışsın bence çok doğru bi seçim arkadaşımm harikasın, :79:
Teşekkür ederim canım.
Tamamını ilk bulduğum yerde alıcam.
Bi yerde bardakları var bi yerde kadehleri var.
Hiç olmazsa ikisini farklı yerlerden alırım
Kızlar ya şu bardak takımlarında birtanecik model beğendim o da tuzlu geldi.. Yemek takımım falan hepsi karacadan..Bardak takımı beğendim ordan 650 tl..Neticede cam bu ve kırılmaya müsait... İst.da uygun fiyata bardak setleri bulabilceğim yerler varmı ?
Eminönün mercanda bulabilirsin siyah_inci.
Ben eminönünden aldım canım orda istediğin her markanın ürününü görebilirsin ...Ben içki kullanmıcağım için sadece kadeh(hoş duruyo die)su bardağı ve sürahi olarak almıştım..
hmm anladm ben biraz araştırıym bakalm bulabilirm belki
bulursan banada haber ver emı kıscemm??
kızlar bende sizin gibi kullanacağım bardakları alcaktım..ama aldığım bardaklar öyle viski bardağı vs gibi değil..kadeh uzun tombul bardak ve kısa tombul bardakları var..ha bide çay bardağı..ben 2 takım aldım..netten baktım resimleri bulamadım..karaca x5 yemek takımının bardakları bahsettiğim..hem o yemek takımını aldım hemde bardakları..eğer bardakların resmini bulabilirsem eklerim buraya..günlük kullanmak içinde çok uygun ayrıca..
şimdi buldum ekliyorum hemen foto biraz küçük yalnız
canım ben yemek takımımı alalı 1 sene oldu o zaman cok bakmıstım bulamamıstım bu bardak setını sımdı umıdımı kestım artık ama tabı kı bulursam haber verırımtatlım baktm ama bulamadm yaa:84:bulursan sende yaz buraya olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?