1 yıl..
Cok uzun bi süre olmamasına ragmen bana bi ömür bi asır gelmiş olmalı ki atlatamıyorum.
Sinir hastası ettin beni dövdün kırdın aşağıladın..
O küçük aklınca gönlümü aldıgını sandın her defasında..
Kaç gece uykusuz aç bıraktın..
Gözlerimin dermanı kaldımı hic sormadın.
Hayatın en acımasız yüzünü gösterdin bana sen, daha 19 yasındayken bütün yaşama hevesim heycanım yok oldu eridi gitti.. Kac kere canıma kıymak istedim kac kere intihar ettirdin...
Dövdün gene gene dövdün gözüm mosmor sokaga degil bakkala bile inemez oldum.
Ayrılmak istedim tehtit ettin gene dövdün.. Sonra kendin bırakıp gittin.. Onca vaad ettin gözümü boyadın sana inandım..
Ayrıldıgın haldee orda burda konuşuyosun... Beni kimseye yar etmyceğini söylüyosun..
Canımı istiyosun simdi de, her defasında öldürürüm diye tehtitler savuruyosun.
Ama bitti be yavrum inan bu sefer bitti ben artık senden korkmuyorum.
Senin gibi bi insana kendimi cocuklarımı emanet edemem ben...
Bu sefer gercekten gidiyorum inanmıyosun pişman olup geri dönücem sanıyosun ama yanılıyosun.
İnan cook cook calıştım seni adam edebilmek için ama olmadı be yavrum kendi ruh saglıgımdan oldum.
Eskisi gibide değilim artık,
Doktora gittim antidepresanlara basladım günün 4/3'ünü uyuyarak geciriyorum.
Aglamıyorum artık hissizim.
Donuk donuk bakıyorum gecmişe.
Bugün fotograflarımızı yaktım aldıgın hediyeleri yaptıgın papatya tacını parcaladım paramparca edip öyle çöpe attım.
Benim yüreğim gibi oldular.
Toparlayamazsın ugrassanda parcaları bi araya gelmez artık..
Senin yüzünden annemle aram o kadar kötü ki onla da aramıza girmeyi başardın o kadar dengesizsin ki...
Yanımda tek bi arkadas bile bırakmadın..
Senden tek ricam arama beni ne olursun
ne olur yalvarırım arama beni cünkü bidaha hic acılmıycak bu kapı sana..
Sizinle paylşmak rahatlamak istedim.
Ne olur bana destek olun..
Kimsem yok dertleşebileceğim
Kızmayın nasıl katlandın diye sadece destek istiyorum ne olursunuz
Yasadıklarımı unutmak o zor günlerin acısını atlatmak istiyorum
Cok sagolun nasıl dayandıgımı nasıl katlandıgımı bende bilmiyorum.
Abisinin telefonuna uyandım az önce napıyosun varmı bi sorun dedi.
Bugün dısarı cıkmak istiyorum hazırlanıcam kac gündür evdeyim abi biraz hava alsam iyi gelicek bi çay bahcesinde kafa dnlemek istyrum ddm( o çay bahceside burda cok ünlüü baya bilindik bi yer tokat'taki herkes oraya gider)
Sacmalama otur evinde gezmek istiyosan gel özgeyle ben seni gezdiririz cıkamazsın tek basına cenk'i sinirlendirme cok kötü şeyler yapar duyar falan dedi.
Abi bitti niye anlamıyosunuz benim hayatımı yönetmesin artık yalvarırım dedim olmaz cıkmıyosun evden benim sözümü dinle dedi kapattı
Bi coğunuza şaka gibi gelebilir bu tür hayatları olan insanlara güler geçerdim hep ama basıma geldi.
Üniv. sınavındanda cok düşük aldım dershaneye gidicektim sene basında ona izin vermemişti.. calışamadım hic simdi vasat haldeyim ne yapıcam bende bilmiyorum acıkcası
Desteğini alabileceğim bi kız kardesim var henüz 15 yasında.
Onun yanında bile dövdü beni inanabiliyomusnuz cocuk aglamaktan beter oldu. Cünkü ben henüz babamdan bile dayak yemedim.
Gitmeyi düşünüyorum bu şehrden kzlar okulum bitince gidicem belki o zmn kurtulurum..
canım benim görüşme ailesinden kimseyle
hattını değiş ne bileyim birşekilde sana ulaşamasınlar
birde bu adam kaç yaşında ?
O kadar dayaktan sonra polise neden gitmediniz? siz gitmediniz neden aileniz götürmüyo şikayet edilmiyor?
hattını değiştir bence. dışarı da bir süre annenle ve arkadaş ortamınla beraber çık, tek çıkma. İnsanların içindede saçından tutup çekiştirecek değil herhalde? Güçlü ol, o veya onun yakınları ararsa da telefonuna bakma derim.
geçecektir inş. canm sabret karşına ondan daha iyi biri çkar elbet heba etme kendini yalnız değilsin.. onu bırakarak en iyisini yapmışsın kararından asla vageçme ne olrsaa olsun.. bütün bir ömrünü ona ziyan ettirme SAKIN...!!
Haklısın canım o kadar kötüyüm ki anlatamam bugün 8. gün mahfoldum gözlerimin dermanı kalmadı bu gece cook kötüyüm Rabbim yardımcım olsun ben gercekten hic iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?