Bari buradakiler yardım etsin :))

gezegen09

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
210
48
13
30
Kızlar merhaba.. Bugün gratis mağazasına iş görüşmesine gittim olumlu gibi fakat bölge müdürüyle de konuşulcakmış. Gratiste çalışıp aman sakın şu hataya düşme diyen var mı?
İyi bir çalışan olmak için neler yapmam gerek?
Tek korktuğum yabancı kelimeleri pek iyi söyleyemiyorum ama çalışacağım.
Yoğun tempo derseniz hazırım.
Görüşme de söylerler ama çok heyecanlıyım çalışanlara özel indirim doğum günü vs özel günlerde birşeyler oluyor mu?
İnşallah kesinleşir çalışmam. Çok istiyordum Gratis gibi güzel bir yerde çalışmayı.

Gratis veya benzer yerlerde çalışmış ya da çalışmakta olanlar bayanlar önerileriniz nelerdir?

- İş ve kariyere yazdım ama burada daha çook görülme oluyor...

Hayırlı olsun demek için geldim.
Allahım gönlüne göre versin inşallah.

Gratiste çalışmak zor söyliyeyim. Çok eleman değiştiriyorlar. Maaşlar günü gününe yatar o konuda sıkıntı yok ama yorucu oluyor hele indirim günlerinde. Arkadaşım orada mağaza müdürüydü şimdi başka bir yere geçti. Yabancı kelimeler konusunda sıkıntı yapma alışıyor insan zamanla. Zaten genel de müşteriler tek başına karar vermeyi seviyor. Sürekli tepesinde durulmasından hoşlanmıyor. .)
Ben işe alınma konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum alınırsın bence.

[QUOTE="MissPoine, post: 45123460, member: 210601"hazırım. te çalışmak zor söyliyeyim. Çok eleman değiştiriyorlar. Maaşlar günü gününe yatar o konuda sıkıntı yok ama yorucu oluyor hele indirim günlerinde. Arkadaşım orada mağaza müdürüydü şimdi başka bir yere geçti. Yabancı kelimeler konusunda sıkıntı yapma alışıyor insan zamanla. Zaten genel de müşteriler tek başına karar vermeyi seviyor. Sürekli tepesinde durulmasından hoşlanmıyor. .)
Ben işe alınma konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum alınırsın bence.
[/QUOTE]
Belki 3 sene olucak evdeyim. İnanın yoğun tempoya hazırım. Makyajla az çok alakam var. Makyaj bloglarını takip ediyorum hep. İnsanlara az çok fikir verebilirim diye düşünüyorum. İnşallah çıkarmazlar:) sanki alındım da :))
Çok teşekkür ederim

Yıllarca en iyi kozmetik markalarinda calistim ilk etapta telaffuz da zorlanirsin ama zamanla sular seller gibi konusursun.gratis tarzi magazalar baslangic icin iyi olur kesin alinirsin merak etme.orda ogrenir daha sonra marka uzmani olursun maasin primin daha fazla olur.

İnşallah canım. Makyaj videolarını izlerken dikkatlice dinliyorum ya da kendim sözlüğe yazıp, dinleyip tekrarlıyorum.. İnşallah dediğin gibi olur :)

Hayirli olsun kazancin bereketli olsun. Tavsiyem yok ama musterisi olarak istegim var lutfen sen musterinin basina dikilip (testerlara bile bakarken) hirsiz muamelesi yapma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…