evet zaten ücret talep etmiyor ve sanirim gercekten öyle. basarisiz hic diyemem kesinlikle zaten sadece bi talihsizlik diye düsünüyorum. ay bakalim artik insallah olacak :)
geçmiş olsun umarım düzelir. benim önümüzdeki ay kontrolüm var, gittiğimde soracağım, benim nefes almam gayet iyi ama sonradan bir problem oluşmaz umarım.
bende salih beye olmayi dusunuyorum ondan burun ucu dustu falan diyince.yüz sonucta.en dikkat ceken yer.ondan biraz tereddüt ettim
yok ama ben zor günler gecirdim amlyttan hemen sonra dikisleri cok zorladim sanirim. merak etme sen güzel olur eminim :)
tesekkurler.salih bey doğal burunlar yapiyo kk de gördugum kadariyla :) bu da çok.dogal olmuş
evet cok dogal görünüyor hic belli olmuyor bile ama aslinda baya fark var eskiye bakarak :)
memnunsa ne güzel :)
sen nasil bi burun istiyorusun? aklindaki nasil birsey? :)
küçük düz kalkik burun isterdim.ama cok kalkik olmasini istemem.dogal olsunda :) doktora da sorucam tabi bana nasıl burun yakisir diye.begenirsem hic karismam zaten :)
evet bencede :) en mantiklisi doktora birakmak zaten :)
ama yine de korkuyorum.ya daha kotu olursa diye.hayata küserim heralde :))
ay sorma hele ben tir tir titriyordum valla kiii benim burnum cok kötüydü daha kötüsü olamazdi bile :)
burun estetigi artik asmis bi durumda bence ve salih bey cok ameliyatlar yaptigi icin el becerisi ve bilgi edinmis bi doktor. zaten salih beyin hocasi baris cakir ve baris cakirda cok basarili bir doktor. en iyisi kafana fazla takmamak ve doktorla konusun o senin korkunu hafifletir zaten :)
bir o kemikten.kurtulmak.istiyorum bide kuculmesini.birde biraz kalkik.olmasini.cok sey mi.istedim
Evet aynen bende bilmiyordum salih bey söyledi. Ve haklısın salih beyin fiyatları biraz daha uygun :)
Sorma bendede öyleydi annem kac kere yok yaptırma ne gerek var falan filan ama şimdi burcu valla iyiki yaptirmisin ihtiyacın varmış diyor :))
sizin burnunuz nasıl. resim gonderebilir misiniz
Telefondan girdimde şimdi yarın gönderirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?