Boyle bir engel neden var
Ankamis degilim hayirlis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bir engel neden var
ben de burun estetiği yaptırmak isteyenlerdenim kışa yaptırıcam ama cok kararsız kaldım emre ilhan mı barış çakır mı
Goremiyorun neden acaba
görüşme sırasında yaptığı burunları gösteriyor tabi ki:) hatta bunun haricinde ben randevuya biraz erken gelmiştim, sekreter hanım bir tablet vermişti doktoru beklerken onlarca resme bakmıştım.Barış Bey muayene sırasında daha önce yaptığı burunların resimlerini gösteriyor mu? En azından bunu öğrensem çok sevinirim, randevum 25 haziranda
görüşme sırasında yaptığı burunları gösteriyor tabi ki:) hatta bunun haricinde ben randevuya biraz erken gelmiştim, sekreter hanım bir tablet vermişti doktoru beklerken onlarca resme bakmıştım.
Selam, sende Salih beye ameliyat olmustun dimi? Nezaman ameliyat oldun ve bi sikinti nefes alamama burun düsme gibi bi sorun ciktimi ortaya?
yok ne düşmesi sapasağlam yerinde duruyor:)) iki ay oluyor ameliyat olalı, bir sıkıntım yok nefes almam düzeldi baya deniz suyu spreyine bile ihtiyaç duymuyorum ama içinin iyileşmesine yardımı oluyordur diye arada sıkıyorum. ameliyat olduğumu bilenler doğal durduğunu söylüyor, bilmeyenler değişikliği çözemeyip zayıflamışsın diyorlar görüntümden de memnunum çok şükür:)
:)) ne güzel ozaman :)
ya cünkü bende salih beye ameliyat oldum. Maalesef problemler yasiyorum. Nefes alamiyorum ve burun ucu düstü
Tekrar ameliyat olmam gerekiyor bende tereddütte kaldim hangi doktora gitsem diye. Salih bey mutlaka ben yapmak istiyorum diyor özür diledi tabiki falan... simdi aklim karisti :)
ya çok üzüldüm ve tabiki de endişelendim, ne kadar süre geçmişti darbe vs mi almış mıydınız? bana da ameliyat olmadan önce her doktorun %5 revizyon olasılığı vardır ama benim hastamda bir problem olduğunda kesinlikle başkasına gitmesini istemem, ben ücret almadan düzeltirim demişti o konuda güven vermişti. başka doktorlara da göstermeniz faydalı olur ancak ameliyatı yapan o olduğu için yapılan işlemleri yine en iyi bilen odur, daha kolay düzeltebilir.