Barış Çakır harikası bir burun =) (resimli)

evet zaten ücret talep etmiyor ve sanirim gercekten öyle. basarisiz hic diyemem kesinlikle zaten sadece bi talihsizlik diye düsünüyorum. ay bakalim artik insallah olacak :)

geçmiş olsun umarım düzelir. benim önümüzdeki ay kontrolüm var, gittiğimde soracağım, benim nefes almam gayet iyi ama sonradan bir problem oluşmaz umarım.

geçmiş olsun umarım düzelir. benim önümüzdeki ay kontrolüm var, gittiğimde soracağım, benim nefes almam gayet iyi ama sonradan bir problem oluşmaz umarım.

insallah bi sorun olmaz ama sanmiyorum zaten. Yani kizlar kesinlikle yanlis anlasilsin istemiyorum Salih bey cok iyi cok ilgili bi doktor. Eminimki benim kadar üzülmüstür bu duruma. Size tavsiyem benim yaptigim gibi doktorun isine karismayin :) bosunda doktor olmamislar kime ne yakisacagini biliyorlar :)

anladım teşekkürler.salih beye ameliyat olan arkadaslarinin resmi var mı

$IMG-20140427-WA0029.webp

Evet bak en yakin arkadasimin burnu :)

ama yine de korkuyorum.ya daha kotu olursa diye.hayata küserim heralde :))

ay sorma hele ben tir tir titriyordum valla kiii benim burnum cok kötüydü daha kötüsü olamazdi bile :)

burun estetigi artik asmis bi durumda bence ve salih bey cok ameliyatlar yaptigi icin el becerisi ve bilgi edinmis bi doktor. zaten salih beyin hocasi baris cakir ve baris cakirda cok basarili bir doktor. en iyisi kafana fazla takmamak ve doktorla konusun o senin korkunu hafifletir zaten :)

ay sorma hele ben tir tir titriyordum valla kiii benim burnum cok kötüydü daha kötüsü olamazdi bile :)

burun estetigi artik asmis bi durumda bence ve salih bey cok ameliyatlar yaptigi icin el becerisi ve bilgi edinmis bi doktor. zaten salih beyin hocasi baris cakir ve baris cakirda cok basarili bir doktor. en iyisi kafana fazla takmamak ve doktorla konusun o senin korkunu hafifletir zaten :)

aaa öyle mi ben baris cakira da olmak istiyodum ama cok pahalı gelmisti :) bide annemi ikna ettim ama o da pek desteklemiyo.bide kotu olursa kurtulamam annemin laflarindan.hem o benden cok üzülür.annem burnunda bisey yok diyo.onun cocuguyum ya ne olursa olsun biseyim yok :)) anneler boyle iste ama benim gercekten psikolojim bozuldu.aslinda onden bakilinca hic sorun yokmus gibi.ama yandan ve caprazdan yamukluk belli oluyo.ortada bi kemik cikintisi var

bir o kemikten.kurtulmak.istiyorum bide kuculmesini.birde biraz kalkik.olmasini.cok sey mi.istedim :30:

bir o kemikten.kurtulmak.istiyorum bide kuculmesini.birde biraz kalkik.olmasini.cok sey mi.istedim :30:

Evet aynen bende bilmiyordum salih bey söyledi. Ve haklısın salih beyin fiyatları biraz daha uygun :)

Sorma bendede öyleydi annem kac kere yok yaptırma ne gerek var falan filan ama şimdi burcu valla iyiki yaptirmisin ihtiyacın varmış diyor :))

Evet aynen bende bilmiyordum salih bey söyledi. Ve haklısın salih beyin fiyatları biraz daha uygun :)

Sorma bendede öyleydi annem kac kere yok yaptırma ne gerek var falan filan ama şimdi burcu valla iyiki yaptirmisin ihtiyacın varmış diyor :))

sizin burnunuz nasıl. resim gonderebilir misiniz

Back
X