Barış Çakır’a estetik olanlar

Merhaba size birşey sorcağım Atilla beyede ayrı ücretmi ödediniz niye aynı anda yapmıyor ? Bende Barış beye geçen sene temmuzda gittim ameliyat için asşında nefes problemim var hafif bir eğrilik var video ve fotoğraflarda belli oluyor Dışardan kimse anlamıyor ama ben biraz taktım kafaya ne yapsam bilemedim 😔
Benim bildigim hem nefes hem goruntu ayni anda yapiliyo olmasi benimde tuhafima gitti

Merhaba rica etsem ameliyat sürecinden ve sonrasında yaşadığınız sıkıntılardan bahsedebilir misiniz? Ameliyat sonrasında herhangi bir şey kullanmak gerekiyor mu? Kaç günde tamamen kendinize geldiniz? Doktorun iletişimi nasıldı? Ve son olarak fiyat bilgisi de verirseniz çok sevinirim :) Bu arada burnunuz çok doğal görünüyor, güle güle kullanın.

Merhaba rica etsem ameliyat sürecinden ve sonrasında yaşadığınız sıkıntılardan bahsedebilir misiniz? Ameliyat sonrasında herhangi bir şey kullanmak gerekiyor mu? Kaç günde tamamen kendinize geldiniz? Doktorun iletişimi nasıldı? Ve son olarak fiyat bilgisi de verirseniz çok sevinirim :) Bu arada burnunuz çok doğal görünüyor, güle güle kullanın.
Merhaba size birşey sorcağım Atilla beyede ayrı ücretmi ödediniz niye aynı anda yapmıyor ? Bende Barış beye geçen sene temmuzda gittim ameliyat için asşında nefes problemim var hafif bir eğrilik var video ve fotoğraflarda belli oluyor Dışardan kimse anlamıyor ama ben biraz taktım kafaya ne yapsam
Bebeksibiri merhaba ilk sayfada paylaştığım yazı harici yaşadığım deneyimlediğim bir problemim olmadı açıkçası 2. Yılımı doldurdum çok şükür çökme burun ucu düşme vs vs yaşanılan şeyleri yaşamadım hala çok memnunum ben çok çabuk toparladım dediğim gibi evde oğlum eşim beraberdik 5 . Gün 9 yaşındaki oğluma banyo yaptırıp 10. Gün evimi falan süpürdüm kanamam ağrım hiç bir şeyim olmadı çok şanslı sağlıklı bir süreç yaşadım ameliyat sabah oldu akşam hastaneden yürüyerek güle oynaya çıktım evime geldim yani kendim yattım kalktım öyle vücutta ameliyat olmuş gibi bir kendimde olmamazlık yaşamadım hiç rahattım tabiki bu birazda kişiden kişiye değişiyor bence süreçte kendi kendinizi motive etmek Dr güvenmek sonrasında bir sorun yaşamayacağınızı büyük oranda bilmek iyi hissettiriyor her saniye aynaya bakmamak kendinize burnunuzun yaşadığı tramvayı atlatması ödemlerin inmesini iyileşmesi için zaman tanımak büyük ölçüde benim deneyinlediğim süreçte çok önemliydi ameliyat sonrası bir iki ilaç verildi 1hafta onları kullandım 8. Gün falandı galiba tamponlarım çıktı geçti gitti okadar alışıyorsunuz ki sanki burnum hep böyleydi öncesi yoktu 😄 fiyat bilgisi şuan çok değişmiştir piyasanın altı üstüne geldi çünkü benimde bir bilgim yok şuanki fiyatlandırmadan yardımcılarının numarası İnstagram sayfasında var onlardan bilgi almanız daha sağlıklı olur inş sizinde istediğiniz gibi olur herşey🙏🏻🌸

Merhaba size birşey sorcağım Atilla beyede ayrı ücretmi ödediniz niye aynı anda yapmıyor ? Bende Barış beye geçen sene temmuzda gittim ameliyat için asşında nefes problemim var hafif bir eğrilik var video ve fotoğraflarda belli oluyor Dışardan kimse anlamıyor ama ben biraz taktım kafaya ne yapsam bilemedim 😔
Merhaba Atilla beyin muayene ameliyat ve hastane ücretleri ayrı tabiki iki farklı operasyon olduğu için
Ben barış beye gittiğimde kendi yaptığı muayene sonucu ve benim anlattığım nefes sorunları sonucu önce sağlık sorunumu halledip estetik kısmını sonraya bırakmamın daha iyi olacağını söyledi önceden aynı anda yaptıkları oluyormuş ama ameliyat süreci uzadığı için narkozda hastanın kalma süreci uzuyor bu bir risk ikincisi devamlı küçük bir bölgede 2 kişi farklı kesiler kırmalar işlemler yapıyor burun daha çok şişiyor yapılan işlem zorlanıyor vs gibi mantıklı bir açıklama yaptı ve benim sürecim böyle başladı KBB ameliyatım 2 saat
Estetik ameliyatım 4 saat sürdü düşününce iyi ki öyle yönlendirmiş diyorum barış bey ve gerçekten çok rahat sağlıklı bir süreç yaşadım çok minnettarım kendisine bukadar sorun yaşanırken çoğu ameliyatta benim morluğum bile olmadı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Naçizane tavsiyem sağlık sorununuzu halledin eğer ki gerçekten büyük bir sorununuz yoksa hiç estetik olmayın yada siz taktım dediğiniz için söylüyorum gerçekten iyi araştırıp yaptırın herkese ameliyat olmayın gerekirse bir kaç sene erteleyin maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyorsa toparlayın ama ilerde pişman olmayacağınız kişilere ameliyat yaptırın bende barış bey için biranda olamadım bekledim fiyatlar küçümsenecek fiyatlar değil KBB ve estetik üst üste hele hiç azımsanacak fiyatlar değil🤭 benim sürecimde barış beye minnettar kaldım dilerim sizinde en iyisi olsun hakkınızda 🙏🏻🌸

Buda Ocak ayında 2. Yılımı doldurduğum fotoğrafım ödemli ve sıfır ödem arasındaki fark fikir olması için kalsın burada 🙏🏻🌸

Eklentiler

• 2525A501-2039-4D1B-AD84-27CDF3B31B8E.webp
    2525A501-2039-4D1B-AD84-27CDF3B31B8E.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 498
Merhaba Atilla beyin muayene ameliyat ve hastane ücretleri ayrı tabiki iki farklı operasyon olduğu için
Ben barış beye gittiğimde kendi yaptığı muayene sonucu ve benim anlattığım nefes sorunları sonucu önce sağlık sorunumu halledip estetik kısmını sonraya bırakmamın daha iyi olacağını söyledi önceden aynı anda yaptıkları oluyormuş ama ameliyat süreci uzadığı için narkozda hastanın kalma süreci uzuyor bu bir risk ikincisi devamlı küçük bir bölgede 2 kişi farklı kesiler kırmalar işlemler yapıyor burun daha çok şişiyor yapılan işlem zorlanıyor vs gibi mantıklı bir açıklama yaptı ve benim sürecim böyle başladı KBB ameliyatım 2 saat
Estetik ameliyatım 4 saat sürdü düşününce iyi ki öyle yönlendirmiş diyorum barış bey ve gerçekten çok rahat sağlıklı bir süreç yaşadım çok minnettarım kendisine bukadar sorun yaşanırken çoğu ameliyatta benim morluğum bile olmadı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Naçizane tavsiyem sağlık sorununuzu halledin eğer ki gerçekten büyük bir sorununuz yoksa hiç estetik olmayın yada siz taktım dediğiniz için söylüyorum gerçekten iyi araştırıp yaptırın herkese ameliyat olmayın gerekirse bir kaç sene erteleyin maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyorsa toparlayın ama ilerde pişman olmayacağınız kişilere ameliyat yaptırın bende barış bey için biranda olamadım bekledim fiyatlar küçümsenecek fiyatlar değil KBB ve estetik üst üste hele hiç azımsanacak fiyatlar değil🤭 benim sürecimde barış beye minnettar kaldım dilerim sizinde en iyisi olsun hakkınızda 🙏🏻🌸
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. 💐💐💐 bende dediginiz gibi ilerliycem sanırım.😊

Zor bir burnu oldukça doğal yapmışlar, azimli kadınları seviyorum güle güle kullanin

Back
X