Merhaba Atilla beyin muayene ameliyat ve hastane ücretleri ayrı tabiki iki farklı operasyon olduğu için
Ben barış beye gittiğimde kendi yaptığı muayene sonucu ve benim anlattığım nefes sorunları sonucu önce sağlık sorunumu halledip estetik kısmını sonraya bırakmamın daha iyi olacağını söyledi önceden aynı anda yaptıkları oluyormuş ama ameliyat süreci uzadığı için narkozda hastanın kalma süreci uzuyor bu bir risk ikincisi devamlı küçük bir bölgede 2 kişi farklı kesiler kırmalar işlemler yapıyor burun daha çok şişiyor yapılan işlem zorlanıyor vs gibi mantıklı bir açıklama yaptı ve benim sürecim böyle başladı KBB ameliyatım 2 saat
Estetik ameliyatım 4 saat sürdü düşününce iyi ki öyle yönlendirmiş diyorum barış bey ve gerçekten çok rahat sağlıklı bir süreç yaşadım çok minnettarım kendisine bukadar sorun yaşanırken çoğu ameliyatta benim morluğum bile olmadı

Naçizane tavsiyem sağlık sorununuzu halledin eğer ki gerçekten büyük bir sorununuz yoksa hiç estetik olmayın yada siz taktım dediğiniz için söylüyorum gerçekten iyi araştırıp yaptırın herkese ameliyat olmayın gerekirse bir kaç sene erteleyin maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyorsa toparlayın ama ilerde pişman olmayacağınız kişilere ameliyat yaptırın bende barış bey için biranda olamadım bekledim fiyatlar küçümsenecek fiyatlar değil KBB ve estetik üst üste hele hiç azımsanacak fiyatlar değil

benim sürecimde barış beye minnettar kaldım dilerim sizinde en iyisi olsun hakkınızda