Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendisine ameliyat oldum, ama memnun kalmadim. Benzer durumda olup, kendisiyle gorusen ve ikinci kez ameliyat olan varsa, paylasabilir mi? Sonuctan memnun kaldiniz mi? Cok tesekkur ederim.
Evet sorun ne oldu acaba, memnun olmamanızın sebebini öğrenebilir miyim? Çok ünlü bir doktor kendisi, ücreti de çook kabarık. İkinci ameliyatta hastane masrafı hariç ücret talep etmez herhalde, revizyon çok pahalı.
Burunumda hala egirilik mevcut, sag sol simetrisi de maalesef problemli. Ozellikle burun ucum problemli. Sag taraf sol gore dusuk, yani daha asagida. Bir de alt tarafta bir cikinti meydana geldi ve ameliyat uzerinden 1 seneden fazla zaman gecmis olmasina ragmen orasi da bazen aciyor.
Burunumda hala egirilik mevcut, sag sol simetrisi de maalesef problemli. Ozellikle burun ucum problemli. Sag taraf sol gore dusuk, yani daha asagida. Bir de alt tarafta bir cikinti meydana geldi ve ameliyat uzerinden 1 seneden fazla zaman gecmis olmasina ragmen orasi da bazen aciyor.
Barış Çakır bile olsa ilk doktora yeniden ameliyat üzerinde iyi düşünülmesi gereken bir konu.Ben burnumun şekli değişmesin,kusurlar gitsin diye maddiyatı da düşünerek ilk doktoruma ameliyat oldum.Sonuçtan daha da memnun kalmadım. Birkaç iyi isimle görüşüp bir değerlendirme yapın derim.
Barış Çakır bile olsa ilk doktora yeniden ameliyat üzerinde iyi düşünülmesi gereken bir konu.Ben burnumun şekli değişmesin,kusurlar gitsin diye maddiyatı da düşünerek ilk doktoruma ameliyat oldum.Sonuçtan daha da memnun kalmadım. Birkaç iyi isimle görüşüp bir değerlendirme yapın derim.
Tamamdir, yorumunuz ve yorumlariniz icin herkese tesekkur ederim. Bir kac isimle daha gorusecegim, ama yine de doktoruma da bir gorunecegim. Herkese sevgiler...