Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Yazılarınızı okudum. Daha naturel görüntüleri beğenen insanlar için kalkık burun insanı kötü hissettirir tabii. Ki zaten eminim kaç kere öncesinde tarif ederken doğal olsun kalkık olmasın demişsinizdir.Kalkık pelinsu burnuyla gezmek zorundayım. Hadi bakalım. İşin yoksa 6 ayda bir ameliyat ol.
Size de gönderiyorum.Moda değil de insanın yüzüne ifadesine gitmesi önemli sahiden
Burun düşürme revizyonu en zor revizyonlardan biri. Kaburgamdan bilmemnereden kıkırdak alınacak. Sonra o kıkırdak tutacak mı? Bunları neden yaşıyorum. Sadece birilerinin keyfi için. Dediğiniz gibi deneyeceğim alışmak için. Ama inanın çok zor çünkü kişiliğimle örtüşmüyor.Çok geçmiş olsun. Yazılarınızı okudum. Daha naturel görüntüleri beğenen insanlar için kalkık burun insanı kötü hissettirir tabii. Ki zaten eminim kaç kere öncesinde tarif ederken doğal olsun kalkık olmasın demişsinizdir.
Ameliyatı yeni yaptırdıysanız öncelikle biraz sabırlı olun. 1 senede burun biraz düşüyor. Gözünüz hiç alışmaz yapamıyorum dersenizde bu sefer gerçekten daha iyi araştırıp belki bir revizyon ameliyat düşünürsünüz.
Bu süreçte de bir doktor araştırıp fikrini almak adına da görüşün dilerseniz.
Merhaba sizinle benzer konudan şikayetçiyim bende özelden bana da fotoğraf gönderebilir misiniz ?Burun düşürme revizyonu en zor revizyonlardan biri. Kaburgamdan bilmemnereden kıkırdak alınacak. Sonra o kıkırdak tutacak mı? Bunları neden yaşıyorum. Sadece birilerinin keyfi için. Dediğiniz gibi deneyeceğim alışmak için. Ama inanın çok zor çünkü kişiliğimle örtüşmüyor.
Sizden ricam lütfen olmayın burun ameliyatı filan. İşler istediğiniz gibi gitmezse içinden çıkamıyorsunuz. Almayın bu riski. Ben bir cahillik ettim. Çok üzgünüm.Evet fotoğrafınızı gördüm. Doktorun planladigiyla pek alakali bir burun olmamis ancak Ben yine de sizin yüzünüze yakıştırdım. Burun ameliyatlari gerçekten iyi düşünülüp karar verilmesi gerek. Riskler olumsuzluklar bence cok fazla. Bende yaptırmak istiyorum ancak o kadr çok yorum okudum ki vazgectim. Kalkik olani, dusuk olani ne ararsan var. Sizde keske acaba istediğim gibi olmazsa kabullenebilir miyim diye iyice düşünseydiniz. Bir ihtimaldi çünkü istedginiz gibi olmamasi. Ve malesef öyle de olmuş üzüldüm sizin adınıza artık pekte geri dönüş yok bu sürece girdiniz belki ufak revizyonla hallolur. Insallah alışırsınız. Hem burnunuzla kişiliği bagdastirmayin ikisi farkli konular. Doğuştan kemerli burnu olan kim kişiliğimle uyumlu burnum var der ki.
Sizinle daha önce konuşmuştuk :)Merhaba sizinle benzer konudan şikayetçiyim bende özelden bana da fotoğraf gönderebilir misiniz ?
Merhaba mahsuru yoksa resim atar mısınız?Moda değil de insanın yüzüne ifadesine gitmesi önemli sahiden
Bana resim atar mısınız?üstelik bana ameliyat sonrası fotoğrafımı bile göstermediler. Işık yokmuş bilmemneymiş. Biliyor ne yaptığını çünkü.
BEN burnunuzu fazlasıyla beğendim. Hiç kafaya takmayın çok hoş görünüyor. Evet doktorun çizdiğiyle benzemiyor ama kötü olmamış ki.üstelik bana ameliyat sonrası fotoğrafımı bile göstermediler. Işık yokmuş bilmemneymiş. Biliyor ne yaptığını çünkü.