Barışalım diyorum istemiyor ozaman neden......?

Evet benim Ağrıma giden de bu oldu cok terbiyesizce buldum o söylediğini umursamadıgımı düşündürdüm son olarak engellemedim ama yakıyo sanmasın diye

adam zeki olduğunu sanıyor, sana kendini suçlu hissettircek vicdan yaptırcak aşağılık komplesine sokacak güya, neyse farkında olmana sevindim, çünkü bazen kızlar o gençlik ve tecrubesizlikle farkına varamıyor

Ikizler kadini olrak diyorumki; bize yakisani yap.
Seni istemeyeni sen ne yapcaksin?
Pehh, asil ben seni istemiyorum de vur tekmeyi.
Ben zaten zorlamadım başta tamam dedim kalbime gömdüm ama bana tekrar yazınca be giriş cümleside yeni profil fotoğrafımı yorumlayarak oldu kıskançlık yaptı ordan ayrılığımıza getirdi konuyu bunun üzerine barışmak istedim normalde kendisi yazardı hep ama suan umrumda değil için rahat keşkem de yok

Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 2senedir birlikteydik bir iki hafta ayrıldık gecen hafta barıştık kahvaltıya gittik orda kavga ettik sonra tekrar ayrıldık anlaşamıyoruz diye . Ayrılık nedenimiz anlaşamamak o gerçi böyle söylüyor bu yüzden istemiyo çok üzülüyorum ben herseye rağmen sürdürmek istiyorum ama o bişey bellemiş anlaşamıyoruz diye oysa ki onunda bana karşı yanlışları hataları olmuştur ama ben onun gibi ayrılık meraklısı değilim... Gecen hafta ayrıldık bugun bana yazdı barışmak için falan değil ayrılığımızı masaya yatırıyo bu yüzden olmadı üzülme ders çıkar hayat tecrübesi olsun diyo. çok üzülüyorum kendini resmen yeniden hatırlatıyor ozaman yazma bana hiç bişey neden durup dururken yazıyorsun yeniden içimi acıtıyosun ben yazmadım hiç o yazıncada barışalım dedim dil döktüm olmaz dedi yine çok üzgünüm lütfen yardım edin napmam lazım pişman olsun istiyorum sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım çok gücüme gidiyor durup dururken bu yüzden ayrılmak ...güzel bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne diyim NOT erkek arkadaşım 29 ben 22 yaşındayım boğa burcu bende ikizler Önerilerinizi bekliyorum kızlar destek
bukadar genc kizlar neden erkeklerin bitarafini kaldiriyorsunuz? birak giderse gitsin.

Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 2senedir birlikteydik bir iki hafta ayrıldık gecen hafta barıştık kahvaltıya gittik orda kavga ettik sonra tekrar ayrıldık anlaşamıyoruz diye . Ayrılık nedenimiz anlaşamamak o gerçi böyle söylüyor bu yüzden istemiyo çok üzülüyorum ben herseye rağmen sürdürmek istiyorum ama o bişey bellemiş anlaşamıyoruz diye oysa ki onunda bana karşı yanlışları hataları olmuştur ama ben onun gibi ayrılık meraklısı değilim... Gecen hafta ayrıldık bugun bana yazdı barışmak için falan değil ayrılığımızı masaya yatırıyo bu yüzden olmadı üzülme ders çıkar hayat tecrübesi olsun diyo. çok üzülüyorum kendini resmen yeniden hatırlatıyor ozaman yazma bana hiç bişey neden durup dururken yazıyorsun yeniden içimi acıtıyosun ben yazmadım hiç o yazıncada barışalım dedim dil döktüm olmaz dedi yine çok üzgünüm lütfen yardım edin napmam lazım pişman olsun istiyorum sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım çok gücüme gidiyor durup dururken bu yüzden ayrılmak ...güzel bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne diyim NOT erkek arkadaşım 29 ben 22 yaşındayım boğa burcu bende ikizler Önerilerinizi bekliyorum kızlar destek
Iyi de siz durup dururken ayrilmamissiniz. Anlasamamis ve fark edip ayrilmis erkek arkdsin. Bunu ayrilik meraklisi bos sebep gormen tecrubesizlikten diycem.

Anlasamayan sevgili arkadas es dost kari koca bir sure dener ve ayrilir. Bu hayatin kendisi. Seninle olmak istemeyen erkegi pisman edip ne yapacaksin yanina gelince hic aklina gelmeyecek mi aslinda seni istemedigi.

Istemiyorsa ben zaten bitirmistim de gururunu al bak yoluna

Kendi hikayemi okuyorum sandım. Benim iliskimde 2 yıl sürdü . Bu iki yıl boyunca çok tartışmalar yaşadık ayrılıp baristik sürekli ve ayrılmak isteyen taraf hep o oluyordu ben ise aynen sizin mantiginizda idim. Zamanla iyice yiprandik . Ustune bir de nisanlandik herşey düzelir sandım ama olmuyor. Duzelmiyor. Bir kere sizi istemeyen adam ne yaparsan yap istemiyor. Istediği gibi olursan seviyor ancak buna da sevmek denilirse. Bir taraf daha çok seviyor ve fedakarlık yapıyor ama karşınızdaki sizin kadar sevmiyor. Seven insan ne olursa olsun ayrılmak istemez ki . Ileride daha çok üzülmek istemiyorsanız ısrar etmeyin bitsin gitsin. Inanın zamanla anlayacaksınız .

Kendi hikayemi okuyorum sandım. Benim iliskimde 2 yıl sürdü . Bu iki yıl boyunca çok tartışmalar yaşadık ayrılıp baristik sürekli ve ayrılmak isteyen taraf hep o oluyordu ben ise aynen sizin mantiginizda idim. Zamanla iyice yiprandik . Ustune bir de nisanlandik herşey düzelir sandım ama olmuyor. Duzelmiyor. Bir kere sizi istemeyen adam ne yaparsan yap istemiyor. Istediği gibi olursan seviyor ancak buna da sevmek denilirse. Bir taraf daha çok seviyor ve fedakarlık yapıyor ama karşınızdaki sizin kadar sevmiyor. Seven insan ne olursa olsun ayrılmak istemez ki . Ileride daha çok üzülmek istemiyorsanız ısrar etmeyin bitsin gitsin. Inanın zamanla anlayacaksınız .

Hayatım profil resmin bile ağlayan çocuk, lütfen bu kadar drama queen olma, negatif enerji yayıyorsan dünya güzeli olsa da kimse seninle olmak istemez

En son az önce barışmak isteğimi söyledim tekrar saçma seyler yazdı olumsuz bende hiç cevap vermedim hem kendisi bunu istedi ozaman neden bana yazdı

Egosunu tatmin ediyor, boşluk dolduruyor vs...
Neden bu adamın her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun
Onurlu ol, giderse gitsin
Üç kuruşluk herife neden oyuncak ediyorsun kendini
Bu arada anlaşamamak en geçerli ayrılık sebebidir, insan anlaşamadığı bir insanla neden birlikte olsun ?
Yalvarma, kendini küçültme, uzak dur, engelle her yerden, yürüsün gitsin

Hayatım profil resmin bile ağlayan çocuk, lütfen bu kadar drama queen olma, negatif enerji yayıyorsan dünya güzeli olsa da kimse seninle olmak istemez
Konu benim konum değil ama cevap vereyim. Negatif enerjimi yayiyorum bilmiyorum sanmam arkadaş cevrem Allaha şükür yoğun . Seviyorum seviliyorum çevremde . Iliskimde de aylarca pesimden koşan o idi ha sonradan istenmedim terkedildim bitti gitti. Bunun sebepleri vardı elbet. Profil resmimi degisecegim ama :)

Back
X