Barışırsak yine aldatırım diyor..

BaDila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
33
0
36
Konya
geçen sene buldu beni aslında tanışmak için fazla çaba gösterdi tanıştık felan ama hiç bişi olmadı armızda bi süre snra birbirimiz bi daha hiç görmedk ve bu sene yolda karşılaştık beni faceden eklemiş onayladım felan telefonu bozulunca numaram silinmş tekrar istedi verdm numaramı knşmaya başladık ilk başta hç kmseye sölemediği sevdiği kızı söledi bana bende ona sevdğim oğlanı söledim derken biz bununla yakınlaşmaya başladık ve onları unutup brbrmizi sevöeye başladık 17 haziranda çıkmaya başladık ve 17 temmuzda ayrldk.ilk hatayı o yaptı bi kızla tek başına evde kaldı bende bu aldatılmaktr deyip ayrıldım brz süründü ve affettm snra bi kıskançlık yüzünden bende ayrıldı şimdiyse seni seviyorum ama unutmaya çalışıyorum diyo tekrar barışalım diyorum biz artk olamayız hem sen ii birisin eğer barışırsak ben bi süre snra seni aldatrm dedi ne yapmalıyım canım çok yanıyo yardım edin ltfen

Ama dürüst davranıp seni aldatabileceğini bile söylemiş, "bile bile lades denmez ki..."

seni aldatırım diyen bir adamla tekrar barışmayı düşünmüyorsun değil mi? yok artık sevmek herşey değil önce kendini sev ve kendine saygını kaybetme barışman sana karşı yapacağı herşeyi kabul etmen anlamına geliyor.

haklısın bunuda çok düşündüm.benim kendime olan bi saygım var dedim ve onun bir daha hiç bir şeklde konuşmamak için kndme sözde vermiştim ama tekrar bnle knşmak isteynce dayanamadım.artık peşinden koşmayı istemiyorum.ondan tek bişey istedim bana en yakın arkadaşınmışım gibi her derdini üzüntünü anlat dedim ve o bunu kabul etti bu saatten snra sdce böyle olacak.bnm karar veremediğim onu kndi halimde unutmayı mı bekleyim yksa şuan bnimle sevgili olmak isteyen kişiler var onlardan bana uygn olanını sevmeye mi çalışmalıyım

arkadaş olmanız çok yanlış bence bu sadece senin acını artırır severken arkadaş kalınmaz imkansız yanii..
önce unutun bırakın biraz zaman geçsin ne bu acele
sonra kendinizi hazır hissedince tekrar bir ilişkiye başlarsınız
şuan böyle birşey yapmanız karşınızdakine büyük saygısızlık olur..

şuan yni bir ilişkiye ben hazır değilim zaten haklısın galiba. şimdi bide kötü bi durum varki aynı dersanedeyiz bnm için çok kötü olacak.

haklısın.o zaman önümdeki insanlara mı bakmalıyım yoksa önmdeki insanlarıda boşverip onu untmayı mı beklemeliyim. ?

"Ne yardan geçerim, ne serden" diyen bu adamdan hayır gelmez. Küçük İskender'in çok sevdiğim bir sözü var, "Kanayan yaralarına kan dursun diye başka bedenler basarsan mikrop kaparsın." Uzun lafın kısası sen bir süre hepsinden uzak dur. Sonuçta kalbinde başkası varken, birine evet demek onun duygularıyla oynamak hiç hoş olmaz.

hiç düşünmeden yol ver gitsin...hiç bir erkek bu kadar düşünceli değil.ben onun sevgisinden şüpheliyim şuanda.hiç izin verme seni üzmesine.yolun açık olsun de bırak.

seni aldatırım diyen bir adamın bence sevgisinde şüphe etgmelisin.

seven insan aldatırmı aklından seni bir an olsun çıkarmaması gerek.

bence o seni gerçekten sevmiyor. bunu kendiside biliyor eminim.

yoluna devam et boşuna zamanını harcama.

iyide bu adam seni sevmiyor ki güzelim. seven insan senle olursam seni üzerim aldatırım dermi hiç.

evet çok haklısınz ve dün yne konuştuk.barışalım felan demedi ama durduk yere açıklama yapmaya başladı.Sen çok ii birisin ben seni haketmiyorum felan dedi.bende seviyorum ama senle mutlu olamam dedi senin arkadaş çevren bana çok ters ve senin arkadaş çevren benim kıskançlığımda hep önme çkacak ve biz mutlu olamıcaz o yüzden hç bşyi zorlamanın bunları bile bile yeniden başlamanın alemi yok felan dedi bni unut dedi.bnmse tek söledğim taam uzatmıorum ben hiç bişeyi sadece sen bni seni unuttum olarak bil. dedim ve dün geceden beri bi daha hiç konuşmadk.mutlu değilim ama biraz huzurluyum. sizden biraz daha destek bekliorum bu yüzden

sen en iyisi ne yapcan biliyomusun o çocukla irtibatını kesiceksin sevse aldatırmı bende o eskisini unutamamış ve seninle oyalanmış belki unuturm diye ama unutamamış yani açıkca diyorki ben seninle olamam sen yoluna ben yoluma arayıp sormanın ne anlamı var sevmediği kesin zaten çok uzun sürede çıkmamışlsınız denemiş olmamş boşver sende önüne bak başka adammı yok bölelerinide nerden bulursunuz hep sorunlu olur bş kere canı yanmış aşk acısı çeken bi erkekle çıkmak hata çünkü o arada ne yaptığını biilmiyolar tamamen herşeyi silmiş kalbi boş bi adamla çıkmak daha mantıklı herşeyin hayırlısı boşveerr

haklısın aşk acısı çeken bi erkeğe yeni bi aşk değil anca kanayan yarasına bez yada merhem oluruz.tabi merhem bitince yada bez kirlenince atılır bi kenara.fazla dürüst bana karşı ve o yüzden hala bana beni sevdiğini sölediğinde inanıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…