Barışırsak yine aldatırım diyor..

Sen kaç yaşındasın çok merak ettim.
Daha 1 ay çıkmışsınız sen beni aldattı diyosun ve yine barışırsak aldatırım diyen adamı seviyorum ne yapmalıyım diye soruyorsun tabiki de yol ver.Yaa bu kadar gurursuzluk neden anlamıyorum.
Bence face den sil yeni bir hat al kendine.Unut diyeceğim ama bence sende onu sevmiyorsun.Çünkü başka birini unutmak için o kişiyle yakınlaşmışsın.Diğerinin boşluğunu doldurmuşsun 1 ay

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkana bile bakmadan kaç derim arkadaşlarıma söylediğim bişey vardır bi ömür ağlamaktansa bir ay ağla genede tercih senin tabi

ama seviyorum ve bırakmak zor geliyo onun beni sevdiğini düşünürken bide

canım anladıgım kadarıyla yasın biraz küçük ve duygularınla hareket ediyosun, onun beni sevdiğini düşünerek demişsin yok öyle birşey sevdiği falan yok
seni kırmadan ayrılmak için yol yapmış bunun farkına var . acı ama gerçek bu topla kendini ve birdaha arasa bile kesinlikle görüşme

ya zaten artık dünkü konuşmalardan sonra ne o geri döner nede o geri dönerse ben kabul ederim.söylediğiniz gbi bir ay ağlarm snra biraz daha acı çekerim ama snra unuturum inşallah.sonuçta kmseye muhtaç değilim ben yere düştğmde başkası değil kendi ellerimi kullanarak kalkmam gerekir her zaman. 16 yaşındayım size göre küçük büyük bilemem ama gencim işte sdce gdebldiği yere kadar duygularmla sonrasnda mantığımla hareket ediorum yapım bu :/

canım başkasını bul yoluna devam et sevgini hakedecek birisi mutlaka vardır

canım başkasını bul yoluna devam et sevgini hakedecek birisi mutlaka vardır

biraz zaman geçmesini bekleyeceğim hem ben kndi üzüntümü biraz üzermden atmalıyım hemde yeni bi ilişkiye hazır olmalıyım ve bişeyler hssedebileceğim insana güvenmeliyim.sanırım şuanda yapmam gereken bu.

Bence aşk pek çok şeyden vazgeçmektir..senin için aldatmaktan vazgecemiyeceğini söylüyorsa senin kadar sevmiyor demektir..özellikle de erkekler aşık olduklarında gözleri kör olur,her şeyi yaparlar..
bence sana bahane sunmuş gibi geldi..seni sevdiğini düşünerek üzülme canım boşuna..en azından seninle olmayı ve istediklerini yapmayı deneyebilirdi,fedakarlık olmadan nerede görülmüş sevgi..

gerekırse ateşlerde cayır cayır yan ama bununla ilşkini devam etme adam değil çunku adam aldatırım dıyo sen barışalım dıyorsun kendını ezık duruma düşürme

burayı tesadüfen okudum bir kere yaşın küçük duygularını kontrol etmenin zor olduğu bir yaş.
Bu arkadaşlığın sana hiç bir faydası olmaz böyle aşk ta olmaz yani karşındaki de sana aşık değil bunu anla.
Benim tavsiyem değil sevgili arkadaş bile olma.

Bu çocuk seni hiç ama hiç sevmiyor baksana. Seni sevse asla ayrılmaz ve böyle aptal bahaneleri sunmazdı. Zaten yaşınız da küçük sanırım. Dersaneye de gidecekmişsin. Derslerine odaklan ve seni sevmeyen insanla hiç uğraşıp da zaman kaybetme. İstemiyor işte daha ne desin çocuk. Daha iyileri çıkacaktır karşına emin ol. Bence msnden, faceden görüşüp de iyice kafanı bulandırma. Hepten kopar iletişimini.

Seni gerçekten sevse ayrılır mı? "Seni aldatırım" der mi? Sen nasıl soğumuyorsun bu insandan anlamadım ben, en başta affetmen hata zaten... Haklıyken haksız ve gurursuz olmuşsun. Pes yani.. Ben bu tarz ilişkileri gerçekten anlamıyorum. Sevmek de bir yere kadar, saygı ve sadakat olmadıktan sonra napıyım o ilişkiyi? Suratına tükürse "yarabbi şükür" denmezki..

Seni gerçekten seven adam bunları bahane edip ayrılmaz. Hem kıskanç hem ihanet ederim diyor, arkana bile bakma...

çok haklısınız geçen gün 3 kere mesaj attı en son sonuncusuna cvp yazdm efendm dedim seni özledim dedi.hesabnı veremeyeceğin laflar söledin hatalar yaptın şimdide özledim mi diyorsun dedim brz tartıştık ben senle barışmak için msj atıyorum ama senin söledklerine bak felan dedi hç bi cvp vermedm konuşmuyoruz bundan snrada asla bi cevap vermem gün geçtikçe dah iyi anlıyorum ki bni hep elde tutmak istio başkasını bulamazsam dilara var diyo.sölediklerimi duyabileceği kişilere artık UMRUMDA değil o ne hali varsa görsün diyorum. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar söyledklernzdede haklısınız.

seni aldatırım demek bile çok iğrenç gerisini düşünemiyorum insan sevdiğine kırıcı sözler söyler mi yahu
sana çok değer veren biri çıkar elbet tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

aldatırım diyen biriyle asla beraber olmamalısın. sen kendini değerli gör bence. eğer aldatırım demesine rağmen beraberlik düşünürsen kendi değerinden çok fazla kaybedersin. ha bu arada karşı taraf bile seni değerli görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…