Barışmak istedi herşey düzelecek dedi ama sanki var da yok ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Geçen gün bi konu açmıştım 4 ay boyunca askerde olan biriyle görüştüğümü ve askerdeyken konuşmayı kestiğimi söylemiştim
Umursamaz tavırları benimle çok ilgilenmemesini sorun ediyodum askerdeyken daha öncede asker bekledim bunu yapamaycağını biliyodum ama müsait zamanında vakti canlı yayın yapmaya varsa bana da vardır diye düşündüm hep
Askerden geçen hafta gelmiş 4 gün önce yazdı buluşalım diye tamam dedim bi şekilde buluştuk
“Orda çok kavga ettik ama geldim işte bak . Ben uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım giren çıkanlar oldu ama olmadı yani ve ben kimseyle konuşurken seninle oldugu kadar rahat olmadım ben seni istedim ve görüşelim yazdım .ordayken sorunlarımız oldu ama uzaklıktan kaynaklı ve benim pskolojimden kaynaklı eğer burda yan yanaykende yapamazsak sorun vardır demekki dedi bundan sonra sorunlarımızı konuşurak çözeriz içine atma bişeyleri bende dikkat etcem herşeye dedi
Ama mesela arkadaşlarımlayım dışardayım telefona çok bakamam dedi “
Sonra sımsıkı sarıldık sanki hayal olan şey gerçek oldu biranda çok farklı bi duyguydu güzeldi herşey görüşeli iki gün oldu
Sabah bi çıkıyo dışarı bahçeye gidiyo mesela sonra akşam arkadaşlarıyla oturuyo gece üçde geliyo
Ve bu süreç içinde sadece nereye gittiğini haber veriyo sanki annesiyim arada sırada mesaj atıyo oda geç cevap veriyo benim ne yaptıgımı da pek merak etmiyo
Bu durumdan sıkıldım ama bu niye böyle demekten de sıkıldım bu insanla mutlu olamayacağımı anladım ama neden duruyorum bilmiyorum
Pazartesi görüşürüz dedik bahçe evi var oda mangal yakarız mısır közleriz gezeriz diye genel bi plan yaptık
Ama böyle umursamaz ve sürekli meşgul olab bi insana nasıl davranılır bilemedim
Lütfen dünyada son insan o mu demeyin ben de bırakmıştım olmayacağını anlayıp ama bide yanyanayken deneyelim dedim hemen kestirip atıp pişman da olmak istemiyorum sizce nasıl davranmalıyım ?

Konu sahibi, bende sevmeyi her seyi bıraktım derken bir askerle tanıştım 7 ay oldu. 4-5 gün önce çıktı askerden kendisi hic böyle seyler yasamadık. Askerdeyken de sık sık konusurduk eglenirdik. İsi gücü var mesgul olsa bile bana zaman yaratıyor. Merak ediyor konusamazsak birbirimize snap atıyoruz görüntülü. Bi sekilde baglantımız oluyor.

Seninkisinin bahaneleri bol gibi geldi bana. Merak, ilgi önemli.

Evet bunların bilincindeyim ilk günler öyle güzel ilgilenirdi ki bende o şekilde başladım zaten daha önce asker bekledim askeri okulda okuyan bi görüştüğümde oldu ama çok da müsaitti
Bunları sorun ettiğimi söyleyerek bitirdim görüşmeyi ve tekrar gelmesi kafamı karıştırdı kişiliği bu desem değil eminim
Yogun desem yogunlu boş muhabbet yani artık sen biye böylesin demek istemiyorum çok dedim biranda kestirip atsam nasıl olur bilmiyorum kendimde istiyorum bi taraftan
Bir iki hafta sonra tamamen seninin dedi ama ben neden onu bekleyim ki ben de çalışıyorum çok yogunum sağlıkcıyım hemde
Bu konuları okadar tartıştık ki güzel bi konuşma yapsam umrunda olur mu emin bile değilim

Bizde çok yoğun bi meslekteyiz. Fakat ben sınavlarımdan dolayı 3 ay müsaitim mesela. Kendisi mimar ofiste sabahlıyor, şimdi bana yazamaz ve arayamazsa görüntü snap atıyor bu bile önemli. Bende telefonla çok ugrasmam kendisine bir sey sormam nerdesin ne yapıyorsun diye. Ama o bana söyler haber eder. Bana ilgi göster naraları atmamama rağmen kendisi gösteriyor. Herşey içinden gelecek bence.

Siz bu adamla tamamlanamamışsınız bence. Herkesin bi’ eksik parçası olur ya bu sizin değil o yüzden siz hiç ilgi göstermeyin, üstüne gitmeyin sonra neden sorarsa “neden böylesin” diye. Anlatırsınız güzelce bitirin.

Haklısınız artık konuşup anlatcak halim kalmadı çünkü

Arkadaşlarına zaman ayırıyorsa size de ayırabilir. Bu zaman değil istek meselesi. Bulmuş bir bahane arkasına sığınıyor. Askerdeyken biraz tolerans gösterebilirim anlarım oranın psikolojisini ama artık normal hayata geçmiş. Her şeye vakti varsa seviyorsa size de olmaliydi

Ayırmıyo ama buluştugumuzda da sürekli telefonu çaldı akrabaları birileri arayıp durdu
Şimdi ben napiyim

Olmuyorsa olmuyordur.
Exim de bende telefonla konuşmayı sevmeyiz ama o askerdeyken her gün telefonda konuşurduk. Önemseyen, konuşmak isteyen bir şekilde yolunu buluyor.
Sarılınca her şey çok daha farklı gelir göze çünkü hormonlar devreye giriyor o an.
Siz onun gibi sürekli dışarı çıkıp, gece dönmelere ayak uyduramıyorsanız zaten farklı kişilikte insanlarsınızdır zorlamayın.
Yok ben çıkarım ama o çağırmıyor derseniz de zaten sorunun cevabı belli değil mi? Adamın sizinle pek vakit geçiresi yok.

Biliyorum herşeyin farkındayım ama bi şans istedi 2 gün oldu ve kestirip atmak istemiyorum sadece güzel de bi konuşma yaptık mesela ben dışarı çıkcam dedim tamam aşkım dedi okadar başka bişey yok bune yani gerçekten
Ayrılmak için ne bekliyorsun ki

Hayatında biri olsun diye hayatındasınız aşık olduğu hoşlandığı biri olunca bırakacak sanki, bu ilgisizliğin başka açıklaması yok bence

Ittire kaktira bir iliski olmaz. O kadar belli ki zorlama olduğu heyecan yok.
Ayrica korona varken bu kadar sosyallik iyi değil, dikkat edin.

Ay bilemedim bende esimle aynen böyle tanıştım evlenene kadar mesaj atma kavgası yaşadık evlendik smdi sevgili gibi 6 yıldır işte wcye gtse yaziyo o derece yabi sadece mesaj konusuna takılma herseyini göz önünde bulundur

Onun gibi davran arama sorma o aradiginda gec yaz ilgisiz alakasiz ol bi muddet gelsin sorsun neden desin haaa demio mu zaten o iş olmuodur ve o sekilde de konusmaya bile gerek yok bitir gitsin ilgisizse sana ne gerek var zaman kaybetmeye. Yani bu benim fikrim

Zaten üstüne düşmüyorum ama mesela bi mesaj attı cevap vermedim tekrar yazıyo ama yattıgı yerden geç yazıyo
Dün gece başka bi instagram profilinden baktım ki hikayesinde şarkı paylaşmış profili açık ama hikayeleri bana gizli
Bugun görüşme planı yapmıştık eğer görüşrüsek yüzyüze konuşcam görüşmezsek zaten bitircem
Hayatında biri olsun diye hayatındasınız aşık olduğu hoşlandığı biri olunca bırakacak sanki, bu ilgisizliğin başka açıklaması yok bence
Ittire kaktira bir iliski olmaz. O kadar belli ki zorlama olduğu heyecan yok.
Ayrica korona varken bu kadar sosyallik iyi değil, dikkat edin.

Hikayeyi sana gizlediyse bence hic buluşmadan bitir oda bunu bekliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…