Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişip değişmesini sordum bu süreçte düşünüp kendi içinde birlikte denize gitsek ben mayo giysem bunu normalleştirdin mi içinde yada benim istediğim gibi giyinip kafam rahat işime gidebildiğim iş arkadaşlarım olabildiği erkek kadın farketmez bunlara karışacak mısın dedim
Bide annesinin hakkımda ne düşündüğünü eğer ona kıyafetlerim konusunda yine böyle mi giydiriyorsun diye sorarsa ne cevap verecğeini konuştum

Ya bak ben de tesettürlüyüm, ama kendim gibi biriyle evlendim. Kalkıp bana zıt olan birinin yaşam tarzını değiştirmeye çalışmadım, çok saçma. Madem istemiyor böyle birini seninle ne işi var, niye değiştirmeye çalışıyor, sen de kendine değer verseydin böyle biri için değişmezdin.
Beni zaten gördüğünde çok açık giyinen biri değildim kendince normal görmediği şeylerde müdahale etti işte

Bir yıl ayrılıktan sonra direkt şu kıyafet olmaz denize girme olmaz gibi şeyler mi konuştunuz gerçekten ? Bence sen de @zorunlualann gibi evlilik diye tutturdun, bu adamı her türlü kabul etmeye hazırsın
Her türlü kabul edecek olsam zaten bunları sormazdım ki ablamla konuştum bunları oda diyor ki bunlar senin için vazgeçilemeyecek şeyler mi neden inat ediyorsun boşver giyme yada dediği gibi giyin vs bende ona sorunun kıyafet olmadığı herşeyimi kendi istediği gibi müdahale etmesi olduğunu söylüyorum

Her türlü kabul edecek olsam zaten bunları sormazdım ki ablamla konuştum bunları oda diyor ki bunlar senin için vazgeçilemeyecek şeyler mi neden inat ediyorsun boşver giyme yada dediği gibi giyin vs bende ona sorunun kıyafet olmadığı herşeyimi kendi istediği gibi müdahale etmesi olduğunu söylüyorum
Ya kızım evlenecek adam bulmuşsun tabiki de çalışmak, mayo giymek vazgeçilebilecek şeyler. Adamı kaçırma. Annesi ne derse de evet de. Bu devirde başka koca bulamazsın yoksa

Ben galiba sahip gibi arıyorum kızlar benim annem ve babam ayrı babam bize doğru düzgün destek olmaz hatta hiç olmuyor maddi olarak dolayısı ile ben de zor durumda kalıyorum bir baba figürü arıyorum sanırım herşeyimi halletsin benim için koştursun beni çok sevsin
Afedersiniz de insanların sabihi olmaz. Sahibi olanlar ağzı dili olmayan canlılardır

Daha onu kavrayamadı,eş yada sevgilinin hayatına karışma müdahale etme durumunu bilemiyor.

Bazı insanlar kişilik haklarına saldırıyı aşk sevgi ile karıştırıyor abla. Ne kadar üzerinde baskı kurarsa o kadar seviyor diyor. Konu sahibi bunu anlamayacak belli ki ama bunun çocuğu olacak ve annesinin zihniyetine bak. yazık günah değil mi o çocuklara

Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
Kaçırma bu öküzü bulunmaz nadide heriflerden kendisi.
Bazı insanlar kişilik haklarına saldırıyı aşk sevgi ile karıştırıyor abla. Ne kadar üzerinde baskı kurarsa o kadar seviyor diyor. Konu sahibi bunu anlamayacak belli ki ama bunun çocuğu olacak ve annesinin zihniyetine bak. yazık günah değil mi o çocuklara
Ailesi söylese kesin isyan çıkartır vardır böyle genç kızlarımız,sevgili diyince kanun gibi görüyorlar.
O kadar büyüt okut sonra hanzonun biri gelsin hayatına müdahale etme hakkına sahip olsun.
Sevgi bu değildir,onlar bunu böyle algılıyor nedense beni seviyor mantığındalar.

Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
Ayy ben bikini giyince, şort, askılı giyince işte öküz gibi bakanlar böyle erkekler. Evlerden ırak.

O kim ki derken aşık olduğum kişi siz bunu eşim olmadı için mü söylüyorsunuz eşim olsaydı bunları yaptığı için tolere edin der miydiniz
Zihniyeti anlamıyorsunuz işte, bu adam mayolu, askılı, v yakalı kadınlara bakilabilecegine düşündüğü için sizin onları giymenizi istemiyor. Yarın kardesiniz mayo giyse ve eşiniz ona baksa, mayo giydiği için baktım diyecebilecek bir zihniyet anlatabildim mi?

bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.

Normalleştirmeyin erkek kıskançlığı diyerek. Giyiminiz, çalışmanız, denize gitmeniz ??? Süs bitkisi gibi evde camın kenarında oturacaksınız galiba. Gerçi camın kenarı da olmaz pardon, kıskanır birden. Salonun ortasında oturun.

Oldu olacak Kuzey Kore'deki gibi liste versin size, saç modelleri vs olsun böyle onun ışığında ilerleyin siz. Böyle zor olur tek tek.

Adamın yaptıklarına bir mazeret arıyorsunuz hala. Kadın cinayetlerinin %90 aşırı kıskançlık sebebiyle işleniyor. Adam kendine bir eş, sevgili aramıyor pasifleştireceği, her dediğine Evet diyecek etkisiz eleman arıyor. Kendi kuralları varsa ona göre birini seçsin. Ama sizde “sahip çıkıyor” kisvesi altında yaptıklarını anlaşılır kabul ediyorsunuz. Siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz? Akli melekeleriniz yetersiz mi? Taşınmaz mallara sahip olunur, insanlara olunmaz. İnsanların birbirine saygı duyduğu, tercihlerini tolere ettiği yol arkadaşları olur. Sizinkisi böyle bir şey değil.

Ben galiba sahip gibi arıyorum kızlar benim annem ve babam ayrı babam bize doğru düzgün destek olmaz hatta hiç olmuyor maddi olarak dolayısı ile ben de zor durumda kalıyorum bir baba figürü arıyorum sanırım herşeyimi halletsin benim için koştursun beni çok sevsin

Mutlu olmayacaksınız. Burada size sarkastik bir şekilde söylüyor olsak da, bu şekilde asla mutlu olmayacaksınız dümdüz diyorum bakın. Siz bir bireysiniz. Birinin size sahip çıkmasına ihtiyacınız olmamalı. Size bu şekilde eşya muamelesi yapan biriyle olmaz. Kendi değerinizi bilin.

Ya kızım evlenecek adam bulmuşsun tabiki de çalışmak, mayo giymek vazgeçilebilecek şeyler. Adamı kaçırma. Annesi ne derse de evet de. Bu devirde başka koca bulamazsın yoksa
Allahaşkınıza mesele koca bulmak mı tonla koca var tabi sizin gözünüze gönlünüze hitap eden görünce kalbinizi attıran biri mi hepsi acaba

deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Bende böyle bir mükemmel eş ariyordum barişmiyacaksan bana nosunu yazar mısın 😒 arkadaş kafanızda sorun mu var yazınca banlanıyoruz ama bu bir soru var mı bi sıkintı merak ediyorum ciddi

Allahaşkınıza mesele koca bulmak mı tonla koca var tabi sizin gözünüze gönlünüze hitap eden görünce kalbinizi attıran biri mi hepsi acaba
Sen de haklısın, ne o öyle, kıskanmayan, alanına, kararlarına saygı duyan, seni bir birey olarak kabul eden, sana güvenen adam mı olur, ne o öyle g.v.t gibi, erkek mi onlar, şeyi de kalkmaz onların. Erkek dediğin kolunu bi tutunca morartacak şöyle, gücünü hissettirecek.

Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Uzak dur insanlar kolay kolay değişmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X