- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Tuvalete giderken izin almadıysa onlardan olmaz...Aşkım tuvalete girdin mi, taharet almazsan bizden olmaz bak diyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuvalete giderken izin almadıysa onlardan olmaz...Aşkım tuvalete girdin mi, taharet almazsan bizden olmaz bak diyor mu
Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne attıysan bizden olmaz.Aşkım tuvalete girdin mi, taharet almazsan bizden olmaz bak diyor mu
siz atıyor musunuzBüyüklerin yanında bacak bacak üstüne attıysan bizden olmaz.
Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyorAşkım tuvalete girdin mi, taharet almazsan bizden olmaz bak diyor mu
Dalga geçtiğiniz o kadar belli ki.Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
Dalga geçmiyorum malesef bu doğruDalga geçtiğiniz o kadar belli ki.
Bu zekasızlığınız gerçekten acınası
Siz büyüklerinizin yanında bacak bacak üstüne atıyor musunuz bunu uyarır zaten saygıdan ama bunun için bizden olmaz demezsiz atıyor musunuz
Adamın kızmadığı yok. 1 yılda neden başkasını bulamadığı belli. Bakıyorlar ruh hastası herif, kaçıyorlar tabi.Dalga geçtiğiniz o kadar belli ki.
Bu zekasızlığınız gerçekten acınası
Anlamadım. Çünkü ben ciddi döverim bu herifi. Parası var kolluyor diye mayışmam.Neden özgüvenim yok anlamışsınızdır
Gaz çıkarıncada kesin tartaklıyordur seni.Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
Sen varya cidden insanın aklıyla dalga geçiyorsun.Fazla gülmekde yasak bu arada sesli kahkaha falan
tamam bu adam bütün özgüveni almış diyelim.Neden özgüvenim yok anlamışsınızdır
Kim çeker bu öküzün önde gidenini .Adamın kızmadığı yok. 1 yılda neden başkasını bulamadığı belli. Bakıyorlar ruh hastası herif, kaçıyorlar tabi.
Her şeyi bırak da insan evinin tuvaletinde de şarıl şarıl işeyemeyecekse ohoo. Gazı da korka korka mı çıkaracaksınız? Yok daha neler. Siz de iyi makaraya sardınız hee. Seks yaparken doggy poziyonu denemeyin nacizane. Gaz çıkardınız sanar kavga edebilir.Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
İrmik nerde çalışıyosun? Bütün gün kkda goy goy yapan yazılımcıya hangi şirket para ödüyor merak ettim.Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
Bu süperdi cuk oturdu:))Her şeyi bırak da insan evinin tuvaletinde de şarıl şarıl işeyemeyecekse ohoo. Gazı da korka korka mı çıkaracaksınız? Yok daha neler. Siz de iyi makaraya sardınız hee. Seks yaparken doggy poziyonu denemeyin nacizane. Gaz çıkardınız sanar kavga edebilir.