- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.143
- 498
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ayyynen öyle, hayalim askılı giymek, hür irademle dübürümü açmak diyeceksiniz siz de.Hayalin askılı giymek mi diyecek bana çalışmaksa bizlere çalışırsın yada git iyi çalış dicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyynen öyle, hayalim askılı giymek, hür irademle dübürümü açmak diyeceksiniz siz de.Hayalin askılı giymek mi diyecek bana çalışmaksa bizlere çalışırsın yada git iyi çalış dicek
Bi bu bi umutsuz bi vanessa abuk subuk konular, saçma sapan cevaplar. Dalga geçiyorlar yahu.44 sayfa olmuş ya. Umutsuz diye biri vardı, onun gibi sürekli değişik şeyler yazarak konuyu gündemde tutuyor.
Bu tutarlılığı eski! sevgilinde de devam ettir. Tabi öyle biri varsa.
Sen insanları kanser etmek için mi üye oldun. Kendine garezin neTuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
Şurda böyle şeyler yazarak dalga geçenin zeka seviyesi yerlerdedir.Bi bu bi umutsuz bi vanessa abuk subuk konular, saçma sapan cevaplar. Dalga geçiyorlar yahu.
Tuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
Yok, bu sefer ölür.E işeme?
Boşaltım yapmazsan ölmezsin sonuçta. Sevdiğin adamdan kıymetli mi?
Kendi evini bilemem ama misafirlikte tuvalete girince idrar sesi gelirse rahatsız oluyor kızıyor herkes duydu diyeHer şeyi bırak da insan evinin tuvaletinde de şarıl şarıl işeyemeyecekse ohoo. Gazı da korka korka mı çıkaracaksınız? Yok daha neler. Siz de iyi makaraya sardınız hee. Seks yaparken doggy poziyonu denemeyin nacizane. Gaz çıkardınız sanar kavga edebilir.
Dalga geçmiyorum olanı yazıyorumyürü git beee dalga geçiyorsun insanlara
saf saf çocuk gibi yazıyor bide
Bir şey olmaz.Yok, bu sefer ölür.
Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk .Bir şey olmaz.
Neyse ki sonda teknolojisi var.E işeme?
Boşaltım yapmazsan ölmezsin sonuçta. Sevdiğin adamdan kıymetli mi?
Ne yapmalıymışsın peki? Anası nasıl yapıyomuş? Tövbe ya.Kendi evini bilemem ama misafirlikte tuvalete girince idrar sesi gelirse rahatsız oluyor kızıyor herkes duydu diye
Susturucu takıyorNe yapmalıymışsın peki? Anası nasıl yapıyomuş? Tövbe ya.
Ne yapmalıymışsın peki? Anası nasıl yapıyomuş? Tövbe ya.
direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarakNe yapmalıymışsın peki? Anası nasıl yapıyomuş? Tövbe ya.
Yok, bu sefer ölür.
Açıyı da verdi mi?direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak
Neyse ki sonda teknolojisi var.