Barışmak isteyen eş!

kusura bakmayın ben bu konuda katıyım fazlası ile. annemde babamdan aynı şeyleri gördü benim için katlandı babam da çok kez tedavi olcam dedi ilaç aldı ama kullanmadı yani huylu huyundan vazgeçmez... Maalesef çocuğunuz için daha kötü olmasın herşey.. iyi düşünün.

Evet işte aynen benimde endişem bu. Daha önceki şansı kullanamadı bunu değerlendirebilecek mi ? Meçhul... Bende karar veremiyorum zaten birde buraya yazıp insanların görüşlerini öğreneyim dedim...

Bende hep onu diyorum patronuna kızdığında ona vurabiliyor musun? Ya da annene, babana... Haklısın diyor o kadar...

Off işte düzelende var düzelmeyende... Düşünüyorum düşünüyorum karara varamıyorum =( Düzelme ihtimalide var, düzelmeme ihtimalide =(

Herkes genelde benzer onerilerde bulunmus. Bencede egee seviyorsaniz bir sans daha verebilirsiniz. Ama once evi tasisin. Ve bence kendi once bir zahmete girip tasisin bakalim yapacakmi. Sibra beraber dr a gitmek iyi fikir yakindan takip edersiniz. Duruma gore sans verirsniz. Ama bir ikinci sans asla olmayacagini iyice bildirin son sans iyi degeelendirmesini soyleyin.
Ins hersey duzelir.

valla bence siddetin derecesine gore degisir.
sonucta agzini burnunu kiricak kadar gozu donmusse bi halt olmaz
ama daha dusuk dozlumu diyim ne diyim oyle birseyse ve gercekten seviyorsan cocugun icin baris derim ben..

Son olayda kafamı arabaya vurdu, iki tanede yumruk attı =( Doktora kendi götürdü, şikayet edeceğime ihtimal vermedi. Sinir krizi geçirdiğim için sakinleştirici yapıldı. Başka bir hasar tespit edilmedi...

Daha önceden boğazımı sıktı, saçlarımı yoldu, ısırdı =(

bu ne yahu..
fight club gibi
ben olsam demekten nefret ediyorum ama ben olsam sans filan vermem ufak bir kol sikmasi tokat atma vb degil adam bildigin dovmus seni cocugunda var yazik

Doğru söylemiş psikiyatrist, dilerim bundan sonra huzurunuzu sağlayabilirsiniz, Allah sizi evladınıza bağışlasın.

Hani yuva yıkmak cok kolay derler ya o iş öyle değil.

Amin teşekkür ederim.

Evet yuva yıkmak kolay tabirini bende çok sorguluyorum. Nesi kolay, resmen aylardır işkence çekiyorum. Boşanmış, yıllar geçtiği halde toparlanamayan arkadaşlarım var. Allah kimseye yaşatmasın hiç kolay değil.

bu ne yahu..
fight club gibi
ben olsam demekten nefret ediyorum ama ben olsam sans filan vermem ufak bir kol sikmasi tokat atma vb degil adam bildigin dovmus seni cocugunda var yazik

Aklıma geldikce bende çıldırıyorum. Ama ben bunları yaptığını psikiyatriste söylediğim halde, neden tekrar deneyebileceğimi söylüyor?
Benim aklımı psikiyatrist karıştırdı =(

Aklıma geldikce bende çıldırıyorum. Ama ben bunları yaptığını psikiyatriste söylediğim halde, neden tekrar deneyebileceğimi söylüyor?
Benim aklımı psikiyatrist karıştırdı =(

ailen bu olaylari biliyormu?
biliyorsa ne diyor..
birde bu kavgalariniza sebep nedir?yani bu adam niye cileden cikti sence?
psikiyatrist bence cocuk oldugu icin boyle dedi.yoksa imkani yok canim....

Ne istersem yapacakmış güya ! Bakalım.
Teşekkürler.

öncelikle bende bu durumu yaşamış bir kadın olarak çok üzüldüm.11 yıllık evliyim.evliliğimizin ilk dönemlerinde eşimde bana şidet uygulardı.bu tamamiyle öfkesini yenememesinden kaynaklanıyodu.kaç kere boşanma davası açtım.bir kızımız var.benim eşimde çok pişman olduğunu söyledi.ben kızım ve çok svdiğim için barıştım.bir daha böyle bir olayla karşılaşmadık.anlattıklarına bakılırsa eşinde çaba var.gerçekten pişman demek ki.bence bir şans daha ver derim..çok iyi düşünmelisin.allah çaresiz bırakmasın canım.

ailen bu olaylari biliyormu?
biliyorsa ne diyor..
birde bu kavgalariniza sebep nedir?yani bu adam niye cileden cikti sence?
psikiyatrist bence cocuk oldugu icin boyle dedi.yoksa imkani yok canim....

Biliyorlar evet. Zaten ben karakoldan ailemin yanına geldim, hiç gitmedim evime. Çocuğun ve kendimin kıyafetlerini aldım bir tek.
Babam barışmamı istemiyor, düzelmez bu adam diyor.. Yaptıkları normal değil diyor.
Annem çocuk var düzeleceğini bilsen tekrar dene diyor. Ama işte emin olamıyoruz.
Onlara doktora gittiğini söylemedim önce kendim ne yapacağıma karar vermeliyim...

Psikiyatrist çocuk için evlilik yürütülmez dedi bize. Ama ona karşı sorumlusunuz, onun nasıl bir insan olacağı sizin elinizde. Eşime dedi ki, sen böyle bir baba olursan çocuğunda böyle olucak. Bunu ister misin. Evliliği düzeltmek elinizde ama sen şiddet uygulamaya devam edersen eşin arkasına bile bakmasın dedi.

Kavga nedenleri çeşitli. Ailesine özellikle annesine düşkünlüğü, herşeyi paylaşması. Gün içinde 3-4 kere telde konuşması. Bana danışmadan sürekli kardeşlerini yemeğe-çaya çağırması. Tv-internet bağımlılığı. Ev işleri konusunda yardımcı olmaktan kaçınması,tembelliği.. Benim ailesine soğuk olmam vs.
Benim de hatalı olduğum yanlar var kabul ediyorum. Ama konuşarak çözmek varken, neden bunları yaptı !

babani ve anneni dusun bence sana o kadar ozenerek bakmislar elin oglu geliyor bunlari yapiyor gelde cildirma..
ben senin yerinde olsam sartlar koyardim.mesela annenle konusmiycam istersen sen gorusebilirsin gibi.sorunun kaynagi kayinvalide anladigim kadariyla
baban cok sert bir sekilde konusmali diyede dusunuyorum ayriyetten,zor işler..

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ne güzel düzelmişsiniz, çok sevindim sizin adınıza. Peki eşiniz bir tdavi gördü mü acaba? Yoksa tamamen kendi kendine mi düzeldi? Bir de tam oalrak nasıl şiddet uyguluyordu yani sizi üzmezse örnek verebilir misiniz?

tşk ederim canım.allah herkese mutluluk huzur versin öncelikle.yok canım eşim tedavi falan görmedi.tamamiyle benim çabalarım sayesinde düzeldi.yanlış anlama ama öncelikle kendime baktım.acaba bende mi hata diye.ama değildi.saatlerce konuştum onunla.o da çok pişman olduğu için düzelme yolunda çok çaba sarfetti.boşanma kararım onu yıktı sanırsam.tekrar affetmemde ona çok büyük biz ceza oldu die düşünüyorum.şiddet meselesine gelincede eşim yer ve mekan tanımazdı.yumruklar havada uçuşurdu.o kadar yani.ama ben atlattım ve unuttum.inş.sizde bir an önce düzelirsiniz :)

Evet onlar benden daha çok üzüldü =( Barışırsam evet bir çok şartım var. Doğru tespit, çoğu sorun annesinden dolayı çıktı.
Daha önce aile terapistine gittik dedim ya. İşte o psikolog demişti ki; siz annenizle karı-koca gibi olmuşsunuz !

Bu psikiyatriste 3. kişileri hayatınızdan uzak tutun, yoksa evliliğiniz bitmeye mahkum dedi. 2 aileden de uzakta yeni bir evde yeniden başlayın benim önerim bu dedi.

ilaçlarını düzenli alırsa siddet eğilimden vazgeçer inşallah allah yardımcınız olsun..

esiniz sorununu kabul etmis.pismanlik duyuyo ve psikiyatriste gitmis.yani kendini duzeltmek icin caba sarfediyo.ben affedilmeye deger goruyorum.yinede kendinizi garantiye almaniz gerek.siz affettiniz tamam diyip sorun cozulmeden psiyatristide birakmasin.acele davranmayin bence.iyice gozlemleyin emin olun..

Bakalım hayırlısı. Zamana bırakıyorum kararımı. Bakalım ne kadar çabalayacak. Of hakikaten zorba !

Yok bu defa akıllandım. Tedavisi bitene kadar ve bunu doktorundan duyana kadar dönmeyi düşünmüyorum.
Bu arada ne kadar çabalıyor ne kadar istekli görmüş olacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…