Öyleyse ac dava ne bekliyorsun baksin annen cocuguna git ayaklarinin üzerinde dur evlisiniz ama cocuguna ve eşine sahip cikmayan bir baba var ayrica sizinle ayrılabilir ama sizden ayrilincs çocuğundan da ayrilmiyor babanla annenden değil o cocuk esin ve senden senin cocugunda esinin değil mi suan sağlıklı dusunemiyorsunuz ama bu adamdan ne koca olmuş ne de baba o cocuk buyurken 7 ay hic yaninda yokmus yapmayın kendinden olani sevmeyen sizi hic umursamazBen darp raporu aldım. İki ay uzaklaştırma almıştı ve bitti uzaklaştırma
O konuda kimseye güvenme bu kadarBen eşimi 7 yıldır tanıyorum öyle hemen birini hayatına alacak biri değil. Yapacağını sanmıyorum ama yine de çok bilen çok yanılır demişler. Allah a havale ediyorum eğer yanlış bişey yaptiysa
Aslında istiyor ki adam gelsin kapısına özürler dilesin karıcım nolur beni aff et birdaha yapmam etmem sürünsün sonra aff etsin.Bu adamda onu anca rüyasında eder.Zaten pişman olan şimdiye 100 defa olmuştu.Adamın umrunda bile değil.Dava açmasın diye vakiti uzatiyor işte.Siz baya safın tekisiniz. İyi ki aileniz değer veriyor da sahip çıkmış yoksa hamsi gibi kemiğinizle yerdi bu adam sizi. Başka kadın olsa "Önümden çekilirsen olabilir, gencecik kadınım, senin şeyinin keyfini mi bekliycem çakal?!" der gider davayı açardı, siz lafı yiyince pısmış kalmışsınız. Gözünüzü açın, adam uçana kaçana yürüyor şimdi, ondan rahat, hem evi bozulmadı hem karısına çocuğuna bakan var, hem anası pohpohluyor, adamın keyfi yerinde. Siz de açmayın dava falan, para kaybı yaşatmayın, düzeni bozmayın, yaşayın gidin kıyıda köşede. Gölge etmeyin.
Özünde iyi şu demek: İşler yolunda giderken ve istediği her şey olurken iyi
Aynen taş olsa çatlar gercekten. Biz bebegimizle ilgili bir konu hakkında tartıştık çok önemsiz bir konu. Bende gergindim çünkü çocuğuma tek başıma bakıyorum yeni doğum yapmıştım zaten uykusuzluk hat safha. Ailem başka şehirde kayınvalidem zaten sevmez oyuzden hiç doğum yaptığımda da gelmemişti. Yani kısacası tek başıma ilgileniyordum bebekle. Biz tartıştık eşim biraz beni itti ititnce sağa sola çarptım morluklar olustu.ailelerimiz duydu benim ailem çıktı geldi onun ailesi çıktı geldi. Olay büyüdü. Beni ailem aldı götürdü. Bu da gurur yapıyor seni kim aldı goturduyse çocukla.da.o ilgilensin dedi oyuzden hiç arayıp sormuyor dava da acmiyor
Adamın şimdi keyfi yerinde ki, bi ara alır gelir karısını da işte, hele biraz daha keyif yapsın.Aslında istiyor ki adam gelsin kapısına özürler dilesin karıcım nolur beni aff et birdaha yapmam etmem sürünsün sonra aff etsin.Bu adamda onu anca rüyasında eder.Zaten pişman olan şimdiye 100 defa olmuştu.Adamın umrunda bile değil.Dava açmasın diye vakiti uzatiyor işte.
Böyle bir adami neden isterki insan orasi ayrı bir konu zaten.
7 yıldır tanıdığınız adam size şiddet uygulayıp birde üstüne 7 aydır sinirim geçmedi triplerine de girer miydi? Size karşı sevgisi olsa bu kadar uzak durabilir miydi?Ben eşimi 7 yıldır tanıyorum öyle hemen birini hayatına alacak biri değil. Yapacağını sanmıyorum ama yine de çok bilen çok yanılır demişler. Allah a havale ediyorum eğer yanlış bişey yaptiysa
ay evet biz sorana kadar bi de o kadar küçük bi mevzu ki gülersiniz demişti. Küçük mevzu: dayak yemekBiraz mi itti? Biraz itmeyle saga sola carpip morluk oluşmaz. Dayak yemişsiniz resmen. Biz ailelere kiziyoruz neden sahip cikmiyorlar kizlarina diye ama bir gercek ki bazilarina iyilik, sahip cikmak yaramiyor işte.
Bunun neresi gülünecek, küçük mevzu illa hastanelik mi etmeliydi.
7 ay aramayan adam da sevmiyordur, zorla kendinizi aldirsaniz yine sevmeyecek sevmeyecek. Bu sefer daha agir siiddet gorursunuz.
Özünde iyi bir insan bebeğiyle karısını bırakıp ta 7 ay saçma sapan bir gururu için sizi terketmez. Gözünüze perde inmiş gibi bir haliniz var. Kendinize gelin.Özünde iyi biri aslında ama ilk defa.boyle.birsey yaşadık. Normalde böyle birşey yapmaz. Ama yaptı işte
Ben de en çok oraya takıldım. Sonunda polislik olunmuş, 2 ay uzaklaştırılma alınmış bir şiddet konusu çıktı. Gülünecek bir konuymuş gerçekten.ay evet biz sorana kadar bi de o kadar küçük bi mevzu ki gülersiniz demişti. Küçük mevzu: dayak yemek
Neden dava açmıyor ozaman
Ee o zaman neden kucucuk sebep diyorsunuz darp edilmissinizSiz rahat olun ben anlatmam gereken yere anlattım. Polis çağırdım eve
Özür dilemedim ama yuvamin yikilmasini istemediğimi, ikimizinde hatalarinin olduğunu belirttim. Âma hala öfkeli olduğunu sınırının gecmedigini çocuk olduğu için yanlış bir karar vermek istemediğini söyledi. Açık kapı birakiyor artık olmaz demedi. Hatta ben dedim olmuyorsa karar verelim herkes yoluna baksın dedim dava açılsın dedim. Niye acele ediyorsun bekledigin biri mi var dedi bana
Niye mi acmiyor ?Neden dava açmıyor ozaman
Adam burnuna halka takıp gezdirecek kadın arıyor "Yok gururmus yok kim goturduyse o getirsin "Hayır eşim soyluyor ailen yuvamı yıktı diyor. Babama da ters ters konuştuğu için zaten babam götürdü. Alttan alacak hiçbir kelime kullanmadı.
Biraz itseydi sendeler geri giderdiniz. Bayağı dayak yemişsiniz, hala barışma derdindesiniz. Umarım boşanırsınız, çocuğunuzu öyle bir aile ortamında büyütmezsiniz. Adamın da gönlü yok belli ki aylardır çabalamadığına göre, en hayırlısı bu olur herhalde.Biz tartıştık eşim biraz beni itti ititnce sağa sola çarptım morluklar olustu.
Dedim az geride, kadınların aylarca yıllarca evli olduğunu anlamadım dedikleri erkekler bunlar işte. Evlilik demeye bin şahit isteyecek bi evlilikleri olduğu için kadıncağızlar anlayamıyor. Eskaza yakalanınca da çok para istiyor, yokuş yapıyor, yakamdan düşmüyor diyor sıralıyorlar yalanı.Üstüne bir de fırsattan istifade mağdur ayağıyla başka kadınlarla takılmıyorsa ismimi değiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?